- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #76.201
Istersen bi halay çekelim tey teY:)bi sürü şeye iyi geliyor diye yazıyor nette. ben de içiyorum işte ya ne bilim.:))
bu arada sabah beri şu şarkıyı söyleyip ders arasında salak salak dans ediyorum evde
BİR ASLAN MİYAV DEDİİİİİİİİİİİİİİİİ MİNİK FARE KÜKREDİ FAREDEN KORKTU KEDİ KEDİ PIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR UÇUVERDİ
AHAHAHAHAHAH seratonin hormonum mu tavan yaptı üzüntüden kafayı mı sıyırdım ben de bilmiyorum.
ben geldim ne yapılıyor. kendime yeşil çay demliyorum onu içicem. sallama değil yaprak. bu arada sizce yeşil çayın kilo vermeye etkisi var mı?
ayy kollarım omuzlarım çok ağrıyor..şu mutfağın her duvarını neden fayans yaparlar anlamıyorum ne sinir sil sil geberdim yaaaaaaaaaa.bide mutfagın perdesini yıkadım.....şimdi sıra geldi süpür sil işlerinee ayy dermanım kalmadı ki offf
yy asorma bi güçlendiki tutmuyorlar=)fena mı kol kasların güçleniyor şekerim.
aa benim haberim yoktuuu=) çaliş çaliş bende akşama çalişcamm ders off poffff..ulen kaç yaşina geldik hala ders çalişiyoruz şaka gibiinayırrrr yıllık nizin aldım nevde ders çalışıyorum:)))
valla saliş yaaaaaaaaaaaa=)))))))))))))))))))evet pek bi neşeli gördüm seni cicimmHastane koridorlarında takıma destek oluyorum ulan ne vefakar ne cefakar ne fedakar bi insanım:) :) :) psikiyatriye girdim moralim düzeldi:) :) :)
Bol bol kalori yaktın demektir:) :) :)
yy asorma bi güçlendiki tutmuyorlar=)
aa benim haberim yoktuuu=) çaliş çaliş bende akşama çalişcamm ders off poffff..ulen kaç yaşina geldik hala ders çalişiyoruz şaka gibii
valla saliş yaaaaaaaaaaaa=)))))))))))))))))))evet pek bi neşeli gördüm seni cicimm
yaşasın temizlik gitsin kaloriler kikiki
Istersen bi halay çekelim tey teY:)
Psikologa kullandığım ilaçlarin kilo vermeme etkisi varmi dedim.. 15 saat uyursan vücut nasıl kalori yaksın didi :)
Hastane koridorlarında takıma destek oluyorum ulan ne vefakar ne cefakar ne fedakar bi insanım:) :) :) psikiyatriye girdim moralim düzeldi:) :) :)
4 ileri 4 geri horondan kolay:)KIZ BEN HAYatımda hiç halay çekmedim bilion mu? Bizdeki düğünlerde olmaz öyle atraksiyonlar. beceremeyebilirim yani :)))
Ilaçlarını niye düzenli kullanmadın didi.. Saat 2 de 3 de uyanıyorum o yüzden içemiyorum didim.. zaten ilacı değişti 2.levele geçmişim:) azıcık daha sıyırmısım heralde :) :) :)bebeğim bunu sana biz de söylemiştik :))) bunun dışında işe yarar ne dedi
valla ben de şöyle yakışıklı esmer, eli agzı yüzü düzgün türkçeyi güzel konusan sıcakkanlı espri anlayışı erkek zekasının üzerinde ve bekar bir terapist bulursam benim herşeyim düzelir diye düşünüyorum ahahahahahahah koptum ya
selam kızlar nasılsınız
son dakika :) haftaya kpss ye hazırlanmaya karar verdim.. Inşallah bi aksilik çıkmaz.. Matematik ve geometri için dersaneye gidicem.. benim kpss eylülde olanı.. Ortaöğretim-önlisans.. Yani daha zamanım var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?