Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

seda senı okudukca ınsanın kendını sokaklara atıp spor yapası gelıyor...

:roflol::roflol:canım çok sağol valla bende bazen şaşırıyorum başlamadan üşensemde zorlayıp başlıyorum yaptıkça enerji geliyor sanki..aynaya ve kıyafetlere bakınca ne üşenmesi seda spora devam diyorum

siyah moralinin ii olmasına çok sevindim.sedacım sen nasılsın bi haber varmı babaannenden tatlım?

sağol güzelim bir gelişme yok maalesef yoğun bakımda makinalara bağlı hala göstermiyorlar dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyor allah şifa versin inşallah sabırla bekliyoruz

seda sen gitme bir yere bizi bırakma gel spor yapıp yapmadıgımızı kontrole et ne olur.yardım et bize olur mu?

biryere gittiğim yok canım sadece önümüzdeki hafta giremem heralde ankarada konferans var ama heralde ben adanaya giderim bakalım yani dönünce gene hep burdayımm hergün girerim

:1hug::1hug::1hug: ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

merhaba kızlar.yeni bihafata umarım herkes istedigi gibi yaşar.neyse sabah 98 kilo iken aldıgım bi formam vardı paçalarını yaptıramadan tekrar kilo almıştım.onu giydim.valla herkes soruyo nasıl verdin kaç kilo verdin die.bugün sabah marul yapragına peynir koydum yedim.daha kahvaltı yapamadım.bi arada 2 badem yedim. valla işim çoktu.hiç bişi yememişim diye kızcaksınız ama.vaktim olmadı.zaten çayı yıllardır şekersiz içerim.4 5 bardak su içtim.şimdi yemege çıkıyom.taskebabı salata varmış onları yerim.pilav almam.görüşürüz kızlar öpüldünüz..............

hayretle okuyorum.....nasıl bu kadar spor yapabiliyon şu mekik bizim bildigimiz mekik mi 100 tane haaaaaaaa:1shok::1shok::1shok:

herkese selamlar..
öncelikle herkesten teker teker cok özür diliyorum giremedim 2 haftadır lütfen kusura bakmayın ama babam internet baglantısını kapattırdı sınava kadar.. benim haberim bile yoktu o yüzden sizide haberdar edemedim cok cok özür dilerim gercekten..
sanırım bi kac kisi gelmiş belki de benim yerime de vardır haklısınız..
suan internet kafeden yazıyorum..
tekrardan kusura bakmayın özlücem sizleri.. cok yardımcı oldunuz bana sanırım artık cıkmam gerekiyo takımdan ki cıkmasam bile zaten diskalifiye olucam haftaya
hersey icin tesekkürler sizin sayenizde bu kadar kiloyu verebildim umarım tek basımada devam ettirebilirim..
herkese bol kilo vermeler diyorum gecmisi okuyamadım umarım kimsede bi sıkıntı yoktur
tekrardan özür dilerim..
hoscakalın..

slmmmm nasilsin arkadaslar ..... bana gelince dun gece de yazdigim gibi yeni bi hafta yeni baslangiclar sabah kalsik kahvaltimi etim az once vucutaki fazla sulari atmak icin ilac almistim onlardan ictim oglen yemeginden sonra magnezium icecem bugunlerde cok yorgun hissediyorum kendimi... oglene bol yesil salata ahzirlaidm kendime bebisleri okuldan aldiktan sonra yerim artik....

spogat hedefine ulastigin icin tbr hayatinda basarilar dilerima.s.

ne guzel baslangic yapiyorsun tbr ama su yeme isini duzene koy daha cok verirsin

slm hemsom dunya telasi iste isler bitmez hic bend eoglenden sonra markete cikacam bol yesilik alacam kendime bol bol su icmeyi unutma aksam kontrol edecem seni bak:içelim:

spagot cok uzuldum böyle gıtmene...babanda haklı ama bızde ses cıkmayınca öyle davranmak zorunda kaldık..

eylulce ıyı basladın bu hafta senden umutluyum arkadsım...

ögle yemeginde 2 yemek kaşıgı et 2 yemek kaşıgı nohut yedim.1 yemek kaşıgı irmik helvası yedim.tatlı olarak çok sayılmaz herhalde dedim ya zaten çayları şekersiz içiyom. 1 saat sonra elma yemeyi düşünüyorum. şimdilik bu kadar görüşürüz..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…