- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #7.661
seda senı okudukca ınsanın kendını sokaklara atıp spor yapası gelıyor...
siyah moralinin ii olmasına çok sevindim.sedacım sen nasılsın bi haber varmı babaannenden tatlım?
seda sen gitme bir yere bizi bırakma gel spor yapıp yapmadıgımızı kontrole et ne olur.yardım et bize olur mu?
dedım ya temmuza kadar dusmek ıcın sorunca bana öyle geldı...bende carnıtıne ıctım ara verdım bugun baslıycam tekrar...dılerım ınersın canım o zamana kadar...spor yaptıgın aklımda kalmamıs valla...ınan calısmak bıle ıstemıyorum bugun...
neyse ben alttan alayımda buyukluk bende kalsın hahaha...
sporumu bitirdim geldim
1saat yüzme
25dk yürüyüş
100mekik
200hayali bisiklet
50 yanlar eğilme
50 bel çevirme
100bacak açma kapama yaptım
bugünlük bukadar sabah spordan önce sadece kuru kayısı yemiştim yanında 1bardak greyfurt suyu içtim şimdi sebzeli mercimek çorbası ısıtıyorum ondan içecem 1kase
herkese selamlar..
öncelikle herkesten teker teker cok özür diliyorum giremedim 2 haftadır lütfen kusura bakmayın ama babam internet baglantısını kapattırdı sınava kadar.. benim haberim bile yoktu o yüzden sizide haberdar edemedim cok cok özür dilerim gercekten..
sanırım bi kac kisi gelmiş belki de benim yerime de vardır haklısınız..
suan internet kafeden yazıyorum..
tekrardan kusura bakmayın özlücem sizleri.. cok yardımcı oldunuz bana sanırım artık cıkmam gerekiyo takımdan ki cıkmasam bile zaten diskalifiye olucam haftaya
hersey icin tesekkürler sizin sayenizde bu kadar kiloyu verebildim umarım tek basımada devam ettirebilirim..
herkese bol kilo vermeler diyorum gecmisi okuyamadım umarım kimsede bi sıkıntı yoktur
tekrardan özür dilerim..
hoscakalın..
kiz aciktiysan bi meyve falan ye ac kalma sonra oglen yemegini sasirirsin bak veya cay falan ic acligini gidersin birazacıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tutun benı arkadaslar ...........
merhaba kızlar.yeni bihafata umarım herkes istedigi gibi yaşar.neyse sabah 98 kilo iken aldıgım bi formam vardı paçalarını yaptıramadan tekrar kilo almıştım.onu giydim.valla herkes soruyo nasıl verdin kaç kilo verdin die.bugün sabah marul yapragına peynir koydum yedim.daha kahvaltı yapamadım.bi arada 2 badem yedim. valla işim çoktu.hiç bişi yememişim diye kızcaksınız ama.vaktim olmadı.zaten çayı yıllardır şekersiz içerim.4 5 bardak su içtim.şimdi yemege çıkıyom.taskebabı salata varmış onları yerim.pilav almam.görüşürüz kızlar öpüldünüz..............
slm hemsom dunya telasi iste isler bitmez hic bend eoglenden sonra markete cikacam bol yesilik alacam kendime bol bol su icmeyi unutma aksam kontrol edecem seni bak:içelim:hayırlı sabhalar arkedeşler.sularımı içtim ama canım bişey istemiyo.bu sandaroz iştahmı kesiyo bilmiyorumn.bişey yiyesim yok.bakcaz artık çaresine.bişeyler yiycem.bugün pazarımız var.öğleden sonra da orya gitcem.ayy çok işim var.daha ev temizlencek halı silincek.nasıl yapcam bilmiyorum yaa.
kızım kabız öğlene ona kırmızı mercimek çorbası pişircem.bende bi kase yerim çorbdan.yanındada salata .gerçi kızm kabak kavurması istedi onu da yapabilrim.çok lezzetli oluyo deneyin.kabağı küçük küçük doğrap teflonda az yağda kavurun.içine pul biber felan atın.üstüne yoğurtla çok güzel oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?