- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #7.621
valla bende sevindim moral oldu.. yok kız cuma günü gidip pazar akşamı buradayız...Siyah kız gezıye gıtmene sevındım guzel olmus sana ıyı bır moral olur neguzel
ama nekadarlıgına gıdecsın fazla uzun gıtme bızı yalnız bırakma burda-tatlicadiarzu-
bende elıme kahvemı aldım yudumluyorum
esım borek ıstedı yaptım sımdı fırında pısıyor belkı kucuk bır dılım yerım sonra-tatlicadiarzu-
rose canım bende de var aynısı hiç canım bişii yapmak istemiyor sabah yürüdüm sadece başka bişi yok
çocuklarda öksürük için 1 tatlı kaşıgı bal ,1 çaykaşıgı karabiber karıştır iyice hemen yuttur çok iyi gelecek dene olur mu.ben geldım okudum gıttım malum anneler gunu zıyarete gıttık butun evın ısı kaldı...
kızın hafıf öksurugu var buhar makınasını actım bıraz rahatlasın dıye ..
ne yedın dersenız öglen kahvaltı
ögleden sonra ıkı mılföy
hala canım yemek yemek ıstemıyor...
yarın görusuruz kızlar bıraz canım sıkkın ...
malasef hergünümüz aynı olmuyorki canım.senin için hayırlısı ne ise öyle olsun.iyi akşamlar.iyi akşamlar
bugünü hiç sevmiyorum içim acıyor neyse bütün annelerin anneler günü kutlu olsun.
bugün sınavım vardı. alese girdim. soruları yetiştiremedim. hayırlısı artık. erzurumun ilçesinde görev yaptığımı söylemiştim. sınav için erzuruma gittim. tüm gün ordaydım. şimdi yorgunluktan ölüyorum. bugün arkadaşıma çok kızdım. sinirden patladım tüm gün. sinirim azaldı şuan ama geçmedi.bu gün ne yediğime gelirsek hiç birşey desem yalan olmaz hani.
sabah peyaz peynir, 3 yeşil zeytin, domates, biber yedim evde. erzuruma gidince ev arkadaşlarım simit yediler. sınava gireceksin aç gitme dediler. simitin ucundan aldım. çeyrek simit bile değildi. bir bardak şekersiz çay içtim.
öğlen hiçbirşey yemedim sinirden. akşamda bir paket diyet çubuk kreker yedim. akşam yemeği tam dönüşe denk geldi arabada yedim çubuk krekeri.
spor yamamadım ama tüm gün ayaktaydım. dolaştık. şuan ayaklarım çok kötü ağrıyor.
iyi beslenmedim bugün biliyorum yaptığım doğru değildi ama çok sinirliydim. ben sinirli olunca kendimi yemeğe veririm. yeseydim çok fazla yerdim diyet filan kalmazdı. en iyisi buydu...
evet siyahçım bugün kimse gelmemiş spagot 10gündür gelmiyor,guleysa destinam eylulce bugün hiç uğramadı haftasonu diye vakit bulamadılar heralde rose ta sabah uğradı bir tek..
canım tokat atmak istedi.
:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::
evet dedigin gibi aynalar az ve zamansiz yemisin az yedigin zaman kilo gitmez yemen lazimki metabolizma calissin birde dedginiz diyet krakerleri yasaklamisti benim diyetetisyen bi kraker ne kadar diyet olabilir diye onun yerine meyve onermisti sen bana bakma ben kiloyu irade yuzunden veremiyom ama b takimin super insanlari sayesinde yavas yavas ta olsa basaracam galiba:1hug:iyi akşamlar
bugünü hiç sevmiyorum içim acıyor neyse bütün annelerin anneler günü kutlu olsun.
bugün sınavım vardı. alese girdim. soruları yetiştiremedim. hayırlısı artık. erzurumun ilçesinde görev yaptığımı söylemiştim. sınav için erzuruma gittim. tüm gün ordaydım. şimdi yorgunluktan ölüyorum. bugün arkadaşıma çok kızdım. sinirden patladım tüm gün. sinirim azaldı şuan ama geçmedi.bu gün ne yediğime gelirsek hiç birşey desem yalan olmaz hani.
sabah peyaz peynir, 3 yeşil zeytin, domates, biber yedim evde. erzuruma gidince ev arkadaşlarım simit yediler. sınava gireceksin aç gitme dediler. simitin ucundan aldım. çeyrek simit bile değildi. bir bardak şekersiz çay içtim.
öğlen hiçbirşey yemedim sinirden. akşamda bir paket diyet çubuk kreker yedim. akşam yemeği tam dönüşe denk geldi arabada yedim çubuk krekeri.
spor yamamadım ama tüm gün ayaktaydım. dolaştık. şuan ayaklarım çok kötü ağrıyor.
iyi beslenmedim bugün biliyorum yaptığım doğru değildi ama çok sinirliydim. ben sinirli olunca kendimi yemeğe veririm. yeseydim çok fazla yerdim diyet filan kalmazdı. en iyisi buydu...
ben geldım okudum gıttım malum anneler gunu zıyarete gıttık butun evın ısı kaldı...
kızın hafıf öksurugu var buhar makınasını actım bıraz rahatlasın dıye ..
ne yedın dersenız öglen kahvaltı
ögleden sonra ıkı mılföy
hala canım yemek yemek ıstemıyor...
yarın görusuruz kızlar bıraz canım sıkkın ...
siyah "tegeve" neresi veya ne demek anlamadim hani anlamak icinde caba harcamadim degil gri hucreler devreye girdi ama yine bisey anlamadim ama sen sevindigsen kesin guzel bi seydir.....senden bu aizm olduktan sonra 62 de olursun ama dedgin gibi zorlamadan olsun son kilolaröncelikle bütün anenlerin gelecekteki anne adaylarının annler günün kutlarım Şeniz Şeniz
güzel bir kahvaltı yaptın sonrada güzel sıcak bir banyo...kendime şöle güzelde bir nescafe koydum bakım kızlar napıyo dedim.. ama pek gelen giden olmamış... hem kahvemi yudumluyorum hemde sizlere yazıyorum.. evet moralim baya iyi şükür.. oglan gelemdi daha oysaki çarşıya cıkmayı düşünüyorduk.. hem ona ayakkabı alacaktık.. hemde salonu boya yapmayı düşünüyordum onun boyasına bakacaktık.. bu arada 4 de tegv de olmamlazım size güzel haberlerim var.. valla moralimi süper yaptı ayın 22 sinde tegevdekler vana bir gezi ayarlamışlar.. vandaki tegeve misafir olacagız.. baya üzülüyordum ayın sonuda olacak diye.. cünkü son haftada sınavlarım vardı.. ama bir hafta geriye cekmişler bayıldım bu habere.. ee artık kilo vermek için bir sebebim var.. bir bucuk bu hafta bir bucukda bir dahaki hafta düşünüyorum.. vaz geçti herşeyi erteledim.. gidene kadar 62 olmak istiyorum.. eger becerebilirsem yani.. ama kendimi cok kasmayacagım oldugu kadar artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?