- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #7.641
geldim sedaaaa senin babannenden ne haber bi gelisme varmi sedaa??
siyah "tegeve" neresi veya ne demek anlamadim hani anlamak icinde caba harcamadim degil gri hucreler devreye girdi ama yine bisey anlamadim ama sen sevindigsen kesin guzel bi seydir.....senden bu aizm olduktan sonra 62 de olursun ama dedgin gibi zorlamadan olsun son kilolar
valla bende sevindim moral oldu.. yok kız cuma günü gidip pazar akşamı buradayız...
yeme kız ama bana gönder derim :roflol: :roflol: burayı unuttum valla destina rosseyle gevezelik ediyordum msn de.. ayy birilerini ateş basmışda aaaaaaaaaaaaa:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ayy kırıldım gülmekden
hadin ben tegeve kaçtım akşama gelmeye calışırım öptüm hepinizi .. kız S2000 geç kaldım kızlardan al msn mi sende aramıza gel açınca Şeniz Şeniz ..
ateş basmışdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kimi diye sormayın sölemem :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gunaydın herkese ıyı haftalar
seda nasılsın canım neden uykusuz kalıyorsun bende merak ettım sımdı...
tugba bırak artık baska seylerden medet ummayı spor yap spor...
eylulce sagol canım hala ıyılesmedı...sende spora basla bence gunde en azından 1 saat yuru...
1,73 ısmın tulaydı sanırım dımı? benım kızımın durumu bıraz farklı...alerjık astım var...bunu ne yazıkkı bu yaşta ögrendık...ben haftanın 6 gunu calısıyorum babaanne bakıyordu sonra ne yazıkkı aıleye bır bebek daha geldı ve benım kızım ıkıncı cocuk pozısyonuna dustu.ılgı azaldı bıraz bastan savmaya basladılar...o arada gunduz parka göturup üşütmesi beslenmesıne dıkkat edılmemesı falan gıbı seyler yuzunden artı tabıkı polenler mevsım degısıklıklerı vs...yanı 1-2 hafta ıyı oluyor sonra yıne baslıyor burun akması , öksurme ...babamız cok ınat soguk hava buhar makınasını aldırıncaya kadar canım cıktı ne zamankı aldık cocuk artık ne öksuruyor ne burnu akıyor...
sureklı ıcmesı gereken ılacları var...ara sıra annem gelıyor sagolsun ...bende kendıme calısmak zorunda oldugum ıcın cok kızıyorum...
neyse kafanızı agrıttım sabah sabah..bugune bır bardak sekersız cayla basladım..hafta sonu yuruyuslerımı yaptım ...bugun yıne sıkı bır rejıme ve mekık cekmeye baslıycam...
herkese ıyı haftalar...
destinam benim bişeyden medet umduğum yok.sadece takviye olarak kullanıyorum.elbeteki hem diyetimi hem sporumu yapıyorumda.sen nerden çıkardın benim spor yapmadığımı.çok şükür ben 1 haftadır sporumu yapıyorum.
ama medet umduğumu ve spor yaopmadığımı düşünmen çok garibime gitti doğrusu.
noluyor kız ne bu alınganlık anlamadım valla....ben gecen haftalarda yazdıklarınla bırlestırınce yazdım ...acı cehreyı soruyordun...carnıtın kullandın...hanı hızlı vermek ıstıyorsun ya o sebepten valla yazmam bır daha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?