- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #7.701
slm herkese, ben çok üşüyorum ya eskiden hiç üşümezdim. rejimden dolayı galiba ısınamıyorum. okulun odunu bittiği için artık sobaları yakmıyoruz. bugün dondum. bu sabah tartıldım. 94.1 olmuşum. okuldan geldim tekrar tartıldım. 94.8 çıktım. artık kilo çizelgemi 95 yapabilirim. kilo vermeye başladım ama ben bunun hemen olmasını istiyorum. bu imkansız bunu biliyorum. inş o günlerde gelecek.
çok iyi yapmışsın şeytana uymamak lazım. şimdi evde misafir var kızlar çayla bişeyler yiyorlar bende kaçtım odadan.
ay maşallah canım daim olsun inşallllllaaaaaaaahh yaglar azalıyoya ondandırdelikafaduldenama zaten havalar ısınamadıki hepimiz üşüyoruz..ya ben çizelgeyi beceremedim kaç sefer ugraştım olmadı.:çok üzgünüm:zaten pek aram iyi degil teknolojle .(hep şu teknoloji yi yazarken j yi bulamıyorum zaten)
benim en büyük sorunumagzıma aldıktan sonra duramıyorum.eskiden yani 3 sene evvel 120 iken yaniyemek hazırlarken de ,yemekten sonra masayı toparlarkende ne kadar tok olsam da yinede yerdim.3 senedir o alışkanlıgımı bıraktım.şimdi yemekte kendime duuuuuuuur diyemiyorum.tabagıma azda alsam ekleme yapıyorum.eh yavaş yavaş oda gidecek. birde dedim ya 2 çocuk var.tabaklarını bitirmiyorlardı.dökülmesin diye hoooooooooop benim mideye.yani bir nevi temizleyici yada geri dönüşüm kutusu diyelim.ama bu geri dönüşüm bana tartıda 3 lü rakamlarda bedenende vıcık vıck yag olarak dönüyo....artık onlarada az koyuyom nasıl olsa yemiyolar.
zaten ne oluyosa o en sonda oluyo kardeş.url li adresi kopyala diyo yapıyom bekle allah bekle olmuyo dur siz burdayken bi da deneyeyim.yoo cok zor degıl forumda acıklaması var
önce 7910 tıckera gır ordan sec en sona gelınce haber ver
takılırsan yardımcı oluruz...
bu arada sana tavsıyem hedefını 60 yazmıssın ya baktıkca karamsarlıga kapılmaman ıcın sımdılık 90 yaz sonra 80 - 70 dıye azaltırsan belkı senın ıcın daha kolay olur...
kızlar sedanın msnden eskı ve yenı halını gördum resmen öncekı halının yarısı kadar olmus...ınsan onu görunce yemek ıstemez herhalde o kadar özenır yanı... :)))
tekrar tebrık edıyorum kendısını...
slm arkadslar evet destinam bu hafta guzel basladi oglen koca bi tabak salata ve iki dilim kepek ekmegi yedim ara ogun yani simdi bir muz ve beyaz leblebi yedim gercekten de leblebi migdemi sisirdi sizden okuyunca heveslendim bende aldim beyaz leblebi gercekten ise yaradi buzdolabta olan kremali elmali pasta beklesin beni yemiycem... seda istemeyerek snei bu hafta sonu en guzel sekilde mezun edecez ne mutlu sana hedefine ulastin ne mutlu bize ki snein azmin bizide heveslendiriyoralkisalkisalkis sibel sana gelince 3 dilim borek ne yaptin kiz oyle .... aksama sporla anca telafi olur artik
eve gelirken merdivenlerde aklıma dünden kalan mozaik pastası geldi.valla kimsede yok evde kim bilcek demi amakötükedihüso git şeytan hımmmm kafamı karıştırma seni seni.....klava: klava: klava:hemen 1 büyük bardak su içtim.:içelim:şimdi 2. si elimde.ohhhhh canıma degsin.istedigin olmadı demilaelaelaelaelae ben arkadaşlara nasıl hesap veririm cumaya 99 olmazsam demi ama.:uhm:
slm herkese, ben çok üşüyorum ya eskiden hiç üşümezdim. rejimden dolayı galiba ısınamıyorum. okulun odunu bittiği için artık sobaları yakmıyoruz. bugün dondum. bu sabah tartıldım. 94.1 olmuşum. okuldan geldim tekrar tartıldım. 94.8 çıktım. artık kilo çizelgemi 95 yapabilirim. kilo vermeye başladım ama ben bunun hemen olmasını istiyorum. bu imkansız bunu biliyorum. inş o günlerde gelecek.
Kızlar hepınız supersınız bu haftada cok ıyı gıdıyrsunuz, ben harıc-tatlicadiarzu- ama sonra yuruyuse cıkcam yedıklerımı erıtmem lazım sızlere yetısmem gerek
Sedaa kız resımlerını merak ettım kullanıcı panelıne koyda bızde gorelım nasıl kılo verdıgını:jeyyar:
Sıyah bugun ne yaptı aceba merak ettım sonuclarıCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?