Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

inş yarın ki sınavlarında güzel geçer canım

bu arada aslı nerde????

canım burdayım gelince yazdım görmedin galiba

06.04.2012

nilipus +
rainandthesun +
aynalar +
fiyona_07 +
1.73 +
emidaf izinli
oyagibi +
tedis 2 izinli mi?
pisiq +
realincir +
melekaysee +
hazos87 +

ellerine sağlık canım

Ya sen ne şirin bi evlatsin bilmiyorsun bebeğim

Hayvanlar sürüngen kemirgen olur :) insanlarında bazıları öpüşgen olur.. Bizim grup hep öpüşgen :)

canım inşallah sınavın harika geçmiştir

sınavım bu pazartesi ve ondan sonraki her hafta.. çok teşekkür ederim umarım güzel geçer :)

ben de nur özgecim. 20 yaşındayım. antalyada yaşıyorum sivasta okuyorum. henüz bekarım :) derslerle ve kilolarla boğuşup duruyorum :))
memnun oldum ayrıca. tebrik ederim vede ...

Hoşgeldin Nur takımımıza,ben Neslihan.İnşaallah sınavlarında ve kilo vermede başarılı olursun

çok teşekkür ederim. tanıştığımıza memnun oldum. inşallah hepimiz hayatımızın önemli günlerinde başarılı oluruz :)

tamamdır. çok teşekkür ederim. ben durumu bir düzelteyim öyle menümü yazayım o zaman :)

çağla mı bayılırım

ben beğeniyorumda fiyat yüksek olunca aileler mızıldanıyo
bu yüzden istediğim şeyi alamıyorum
hmm sende haklısın ailelerin maddi durumuda çok önemli
gözün aydın canım ne güzel annen geliyo
evet canım geldi bu sabah=)
benim de hmileyken hiç dökülmemişti ama emzirme döneminde çok gitti şimdi de defne kendiliğinden bırakacak gibi memeyi birtek geceleri emiyor artık belki bırakınca dökülmesi durur..
ay insallah durur canım
Oh ne güzel Hazal,gözün aydın annen geliyormuş,şimdi sana yemekler de yapar annen ama dikkat et anne yemeklerine olan hasretle çok yeme sakın:))
ayy yok ben yaparım yemek o kızla ilgilensin bana yeter=)))))) özellikler alt değiştirme hiç değiştirmedim ben bugun kikiki
csanım başarılar yarınki sınavlarında

elbette canım seviyorsundur bazen gerer tabi insanı bide sürekli evdesin normal boşver tatlımm

ya ben kontrol panelinde seçenekleri düzenleyi bulamadım :S

real incir takıma hoşgeldin ben saliha 23 yaşındayim erzurumdayim.. Yarı evliyim:) pisboğazın tekiyim yediğim yarım ekmeklerle mesurum:)

kalkınca bir badak su+sıcak suyu kabuk tarçın 5 adet karanfil çeyrek limonla birlikte
sabah 10.00
bir kk beyaz peynir-bir yumurta-bir dilim ekmek-maydanoz-dereotu-çeri domates-salatalık
öğle13.30
3kepçe çorba-4yk yoğurt-bir dilim ekmek
ara 15.00
8 adet çilek-bir kivi
akşam 19.00
bir tabak sebzeli tavuk yemeği-5 yk yoğurt
ara 21.00
bir portakal
2.5 lt kadar da su içtim
ekstradan 2 avuç da leblebi yedim ama akşam yemeğinden önce
spor yapıp birazdan ders çalışmaya devam edicem

Son düzenleme:
real incir takıma hoşgeldin ben saliha 23 yaşındayim erzurumdayim.. Yarı evliyim:) pisboğazın tekiyim yediğim yarım ekmeklerle mesurum:)

hoşbulduk canım
ben de nur. 20 yaşındayım. tanıştığımıza çok memnun oldum.
umarım hep beraber kardeş kardeş zayıflarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…