- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #77.121
selam milllet tüm gün yoktum sınavdan sonra gezdik arkadaşla. bu arada sınavım iyi geçti yarın 2 tane daha var umarım onlar da iyi geçer. dünün sayımını yapayım gelicem. bugün fazla kalamıcam yoruldum çok ve biraz yalnız kalmak istiyorum erken ayrılıcam sanırım
bu arada aslı nerde????
06.04.2012
nilipus +
rainandthesun +
aynalar +
fiyona_07 +
1.73 +
emidaf izinli
oyagibi +
tedis 2 izinli mi?
pisiq +
realincir +
melekaysee +
hazos87 +
merhaba kızlar nabersiniz?ben de nöbetteyim.insanlara şifa dağıtıyorum
ya biliyor musunuz ben sanırım evlenemem. 1 haftadır evdeyim ve hiç yalnız kalamadıgım için annemin varlıgı ve sürekli konusması da beni gerdi sanırım. yanlış anlaşılmasın onu cok seviyorum ama benim için arada tek kalmak falan bir ihtiyac. benimle oturup benimle kalkıyor:S hatta ben yatmadan uyumuyor denebilir. dün ben yatıyorum dedim baktım ki yalnız kalamıyorum eh ben de yatayım madem sen yatacaksın dedi:S ya be güzel annem 1 saat erken yatsaydın da ben de acık kafa dinleseydim olmaz mıydı:s
odama gitsem yanıma gelio canın mı sıkkın diye. hatta dün misafir vardı onun arkadası bir ara telefonla konusmak için odama geçtim. 2 dk sonra bana bakmaya geldi neymiş uyumaya mı gelmişim merak etmişmiş bişey mi olmus bana diye:s ya 80 m2 evde nereye gidebilirim başıma ne gelebilir.
şimdi yine tam yanımda oturuyor ben bunları yazarken ve sürekli soru sorup umurumda olmayan bir konuyu 4. kez anlatıyor. allahım ben de mi çocuguma böyle yapacagım acaba:s
yalnız kalmak için cem e gidip aklırdım eskiden şimdi ona da gidemem. her ahftasonu evde olucam offffffffffffffffffffffffffff
yi beni yi pisi pisi...şöyle yanlarımdan yanlarımdan yii.birazda göbüşten yii olurmuYirim ben seni taze doktor:)
canım onu kontrol panelinden yapılıyo galiba saliha biliyordu o gelince ona soralım
Hayvanlar sürüngen kemirgen olur :) insanlarında bazıları öpüşgen olur.. Bizim grup hep öpüşgen :)ben çıkıyorum. gidip odamda yatıyormuş gibi yapıp müzik dinlicem. o arada uyurum sanırım.
yarın da sınavım var istatistik ve iktisat teo. umarım onlar da iyi geçer. öpüyorum hepicinizi manda göle mıçar gibi:)))
kızlar dün sadece 2 mesaj attım.eşim bana bir sürpriz hazırlamış ve beni yemeğe götürdü.sonra geç geldik bayağı giremedim foruma.cezamı çekeceğim yarın.
yok cnm ya alışveriş değil.gündüz kayınvalidemlerdeydim,misafiri vardı.akşam ordan çıkıp nişanlımla tiyatroya gittik.akşam eve geldiğimde 11di nerdeyse.ondan yani gezmekten
canım inşallah sınavın harika geçmiştir
merhaba realincir hoş geldin takımımıza ben özge 26 yaşındayım 11 aylık bebeğim var..emzirme dönemindeki kilolarımı vermek için başlamıştım verdim gitti bişi kalmadı pek...sende kendini tanıtırmısın canım benim kızdan dolayı pek geçmiş yapamıyorum ben..
Hoşgeldin Nur takımımıza,ben Neslihan.İnşaallah sınavlarında ve kilo vermede başarılı olursun
Nur,bahsettiğin durum bende de olmuştu canım,şu yolu izlersen düzelir.Kontrol panelinde"seçenekleri düzenle"yi seç ordan da "mesaj editöründen" "standart editör"seçeneğini işaretle ve en altta değişikleri kaydetmeyi unutma.inşaallah düzelir.
hmm sende haklısın ailelerin maddi durumuda çok önemliçağla mı bayılırım
ben beğeniyorumda fiyat yüksek olunca aileler mızıldanıyo
bu yüzden istediğim şeyi alamıyorum
evet canım geldi bu sabah=)gözün aydın canım ne güzel annen geliyo
ay insallah durur canımbenim de hmileyken hiç dökülmemişti ama emzirme döneminde çok gitti şimdi de defne kendiliğinden bırakacak gibi memeyi birtek geceleri emiyor artık belki bırakınca dökülmesi durur..
ayy yok ben yaparım yemek o kızla ilgilensin bana yeter=)))))) özellikler alt değiştirme hiç değiştirmedim ben bugun kikikiOh ne güzel Hazal,gözün aydın annen geliyormuş,şimdi sana yemekler de yapar annen ama dikkat et anne yemeklerine olan hasretle çok yeme sakın:))
csanım başarılar yarınki sınavlarındaselam milllet tüm gün yoktum sınavdan sonra gezdik arkadaşla. bu arada sınavım iyi geçti yarın 2 tane daha var umarım onlar da iyi geçer. dünün sayımını yapayım gelicem. bugün fazla kalamıcam yoruldum çok ve biraz yalnız kalmak istiyorum erken ayrılıcam sanırım
ya biliyor musunuz ben sanırım evlenemem. 1 haftadır evdeyim ve hiç yalnız kalamadıgım için annemin varlıgı ve sürekli konusması da beni gerdi sanırım. yanlış anlaşılmasın onu cok seviyorum ama benim için arada tek kalmak falan bir ihtiyac. benimle oturup benimle kalkıyor:S hatta ben yatmadan uyumuyor denebilir. dün ben yatıyorum dedim baktım ki yalnız kalamıyorum eh ben de yatayım madem sen yatacaksın dedi:S ya be güzel annem 1 saat erken yatsaydın da ben de acık kafa dinleseydim olmaz mıydı:s
odama gitsem yanıma gelio canın mı sıkkın diye. hatta dün misafir vardı onun arkadası bir ara telefonla konusmak için odama geçtim. 2 dk sonra bana bakmaya geldi neymiş uyumaya mı gelmişim merak etmişmiş bişey mi olmus bana diye:s ya 80 m2 evde nereye gidebilirim başıma ne gelebilir.
şimdi yine tam yanımda oturuyor ben bunları yazarken ve sürekli soru sorup umurumda olmayan bir konuyu 4. kez anlatıyor. allahım ben de mi çocuguma böyle yapacagım acaba:s
yalnız kalmak için cem e gidip aklırdım eskiden şimdi ona da gidemem. her ahftasonu evde olucam offffffffffffffffffffffffffff
Nur,bahsettiğin durum bende de olmuştu canım,şu yolu izlersen düzelir.Kontrol panelinde"seçenekleri düzenle"yi seç ordan da "mesaj editöründen" "standart editör"seçeneğini işaretle ve en altta değişikleri kaydetmeyi unutma.inşaallah düzelir.
real incir takıma hoşgeldin ben saliha 23 yaşındayim erzurumdayim.. Yarı evliyim:) pisboğazın tekiyim yediğim yarım ekmeklerle mesurum:)
ha ha ha haEntel karı :) :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?