- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #77.101
vayy süper özel bir gün müydü?kızlar dün sadece 2 mesaj attım.eşim bana bir sürpriz hazırlamış ve beni yemeğe götürdü.sonra geç geldik bayağı giremedim foruma.cezamı çekeceğim yarın.
Merhaba arkadaşlar,nasılsınız?ben hala 78leri görmenin mutluluğuyla yaşıyorum 2 saatte bir tartıya çıkıp acaba kaç oldum diye bakıyorum(görmemişin oğlu hesabı)
iEvet Ayşecim bu sıralar bi kitaba daldım,gündüzleri boş kalınca onu okuyorum hemen,onun yüzünden cezaya kaldım geçen gün de...ben bu sıralar iyi gidiyorum galiba en azından yürüyüşleri bi düzene sokmayı başardım inşaallah daha da hızlanırız kilo vermede.Bu hafta hiç beklemiyodum 500 gr vermeyi,sevindirik oldum yaaSen nasılsın canım ayağın,belin nasıl oldu biraz düzelme var mı?
Ayşecim ne güzel işte sıkılaşıyoruz,sen bu aralar duraklamadasın sanırım azmini kaybetme lütfen,ben kış boyunca toplam 2 kilo falan verdim,eskiden olsa çoktan bırakmıştım diyeti falan ama başta Allah sonra sizler sayesinde hala devam ediyorum çok şükür,sen de yılma sakın bi moralsiz gördüm sanki seni bu aralar yoksa bana mı öyle geldi?
günaşırı çalışıyorum cnm.akşam 6 sabah 8 arası.haftasonları 24 st oluyo tabi.evlenene dek böyle gider de,sonra daha düzenli bi sisteme geçeceğim Allah nasip ederseTuğba canım sen sürekli nöbette misin ben mi öyle rastlıyorum:)) kaç güne bir nöbetiniz var?
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH/ÖĞLEN
-1 parmak kadar peynir
-1 sahanda yumurta
-2 zeytin
-2 dilim ekmek,domates
-2 kupa yeşilçay
ARA
-2 parmak kadar kaşar
-1 avuç karışık kuruyemiş
AKŞAM
-4 ızgara köfte
-salata
-1 kutu fanta
-3 çatal künefe
-2 dilim ekmek
----yemek sonrası metaçayı ve meyve yiycem--------
kunefe+ekmek+fanta+kuruyemiş??
80'leri görmek istiyorsun galiba
yediklerimi bildireyim
1 dilim peynir
1,5 dilim ekmek
5 zeytin
domates,slatalık
ara
3-5 badem ve fındık
öğle
6-7 adet adet serce parmağı yaprak sarması
1 kase yogurt
1 dilime yakın ekmek
yarım litre su içtim şimdi yanıma aldım şişelerimi birazdan yeşil çay yapacagım..1 saat sonrada 20 dak yuruyuse gitcem
bu arada aslı nerde????
Arkadaşlar ben çıkıyorum,bizimkiler beni bekliyor,kızdırmadan gidyeim yanlarına hepinizi öptüüümmm.
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH/ÖĞLEN
-1 parmak kadar peynir
-1 sahanda yumurta
-2 zeytin
-2 dilim ekmek,domates
-2 kupa yeşilçay
ARA
-2 parmak kadar kaşar
-1 avuç karışık kuruyemiş
AKŞAM
-4 ızgara köfte
-salata
-1 kutu fanta
-3 çatal künefe
-2 dilim ekmek
----yemek sonrası metaçayı ve meyve yiycem--------
anammmmmmmmmmmmm ne çabık geldi
napıyon çikolta??????sınavın iyi geçmiş
ya biliyor musunuz ben sanırım evlenemem. 1 haftadır evdeyim ve hiç yalnız kalamadıgım için annemin varlıgı ve sürekli konusması da beni gerdi sanırım. yanlış anlaşılmasın onu cok seviyorum ama benim için arada tek kalmak falan bir ihtiyac. benimle oturup benimle kalkıyor:S hatta ben yatmadan uyumuyor denebilir. dün ben yatıyorum dedim baktım ki yalnız kalamıyorum eh ben de yatayım madem sen yatacaksın dedi:S ya be güzel annem 1 saat erken yatsaydın da ben de acık kafa dinleseydim olmaz mıydı:s
odama gitsem yanıma gelio canın mı sıkkın diye. hatta dün misafir vardı onun arkadası bir ara telefonla konusmak için odama geçtim. 2 dk sonra bana bakmaya geldi neymiş uyumaya mı gelmişim merak etmişmiş bişey mi olmus bana diye:s ya 80 m2 evde nereye gidebilirim başıma ne gelebilir.
şimdi yine tam yanımda oturuyor ben bunları yazarken ve sürekli soru sorup umurumda olmayan bir konuyu 4. kez anlatıyor. allahım ben de mi çocuguma böyle yapacagım acaba:s
yalnız kalmak için cem e gidip aklırdım eskiden şimdi ona da gidemem. her ahftasonu evde olucam offffffffffffffffffffffffffff
Merhaba arkadaşlar,nasılsınız?ben hala 78leri görmenin mutluluğuyla yaşıyorum 2 saatte bir tartıya çıkıp acaba kaç oldum diye bakıyorum(görmemişin oğlu hesabı)
anammmmmmmmmmmmm ne çabık geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?