Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar dün sadece 2 mesaj attım.eşim bana bir sürpriz hazırlamış ve beni yemeğe götürdü.sonra geç geldik bayağı giremedim foruma.cezamı çekeceğim yarın.
vayy süper özel bir gün müydü?

Merhaba arkadaşlar,nasılsınız?ben hala 78leri görmenin mutluluğuyla yaşıyorum 2 saatte bir tartıya çıkıp acaba kaç oldum diye bakıyorum(görmemişin oğlu hesabı)
inş daha 60larıda gorursun bende 50'leriiiii

i
iyiyym biraz daha hafif yuruyuş yapabilirim temposz.

ole idim ama toparladım canm..2 gundur super gidiyor..çok kararlıyım..eşime bile bişi yedirmiyorum cayın yanına..bu hafta 500 gr verirsem gerisi gelir..sadece spor ayagı eksik zayıflamanın o yuzden cok veremiyorum ona canım sıkılıyor..

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH/ÖĞLEN
-1 parmak kadar peynir
-1 sahanda yumurta
-2 zeytin
-2 dilim ekmek,domates
-2 kupa yeşilçay
ARA
-2 parmak kadar kaşar
-1 avuç karışık kuruyemiş
AKŞAM
-4 ızgara köfte
-salata
-1 kutu fanta
-3 çatal künefe
-2 dilim ekmek

----yemek sonrası metaçayı ve meyve yiycem--------

kunefe+ekmek+fanta+kuruyemiş??
80'leri görmek istiyorsun galiba

ek olarak
ikindi arası
1,5 pirinç patlağı
1 probiyotik yogurt

akşam
salata
4 ızgara kofte(kucuktu 2 de sayabilriz)
1 dilim ekmek
1 kase hoşaf(şekersiz cok az pekmez var içinde)

06.04.2012

nilipus +
rainandthesun +
aynalar +
fiyona_07 +
1.73 +
emidaf izinli
oyagibi +
tedis 2 izinli mi?
pisiq +
realincir +
melekaysee +
hazos87 +

künefe mi.... kuruyemiş mi..... fanta mı........... hemi de 2 dilim ekmek mi..... ay anırım tansiyonum yükseldi bunlar ne ya sen dalga mı geçmektesin hatun?

ya biliyor musunuz ben sanırım evlenemem. 1 haftadır evdeyim ve hiç yalnız kalamadıgım için annemin varlıgı ve sürekli konusması da beni gerdi sanırım. yanlış anlaşılmasın onu cok seviyorum ama benim için arada tek kalmak falan bir ihtiyac. benimle oturup benimle kalkıyor:S hatta ben yatmadan uyumuyor denebilir. dün ben yatıyorum dedim baktım ki yalnız kalamıyorum eh ben de yatayım madem sen yatacaksın dedi:S ya be güzel annem 1 saat erken yatsaydın da ben de acık kafa dinleseydim olmaz mıydı:s

odama gitsem yanıma gelio canın mı sıkkın diye. hatta dün misafir vardı onun arkadası bir ara telefonla konusmak için odama geçtim. 2 dk sonra bana bakmaya geldi neymiş uyumaya mı gelmişim merak etmişmiş bişey mi olmus bana diye:s ya 80 m2 evde nereye gidebilirim başıma ne gelebilir.

şimdi yine tam yanımda oturuyor ben bunları yazarken ve sürekli soru sorup umurumda olmayan bir konuyu 4. kez anlatıyor. allahım ben de mi çocuguma böyle yapacagım acaba:s

yalnız kalmak için cem e gidip aklırdım eskiden şimdi ona da gidemem. her ahftasonu evde olucam offffffffffffffffffffffffffff

ben çıkıyorum. gidip odamda yatıyormuş gibi yapıp müzik dinlicem. o arada uyurum sanırım.

yarın da sınavım var istatistik ve iktisat teo. umarım onlar da iyi geçer. öpüyorum hepicinizi manda göle mıçar gibi:)))

oda sıkılıyor sanırım evde..tabiki ne kadar annen de olsa sende insansın..iş başlasın gecer kuzum..şimdi bunalrı düşünmeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…