- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #77.141
hoşbulduk canım
ben de nur. 20 yaşındayım. tanıştığımıza çok memnun oldum.
umarım hep beraber kardeş kardeş zayıflarız
Kırmızı kullanma şekerim:) asli bu kız senin kaptanlığına göz dikti şimdiden :) :) :) kırmızıyi sadece kaptan asli kullanıyor:) yönetim katının rengi
Sen bizim takımin en en minikisin minik kuş:)
sayın takım arkadaşlarım,
yarın için sizden izin istiyorum. malum sınavlarım
yarın belki girerim nete ama emin değilim.bu yüzden izin istiyorum.
acaba bu izin isteiğimi özel mesajla falan bildirmem gerekiyor muydu ? ben buraya yazdım ama... :44:
Sen bizim takımin en en minikisin minik kuş:)
neden acep kk yonetimine mesaj at ne diyecekler..
yaa yanlış bişey mi söyledim ?? :26:
teşekkür ederim cidden hiç kolay geçmiyorr... acaba ben de emekli olduğum günleri görebilir miyiiim :)
Yaş olarak şekerim:)
Kaşık derken çorba kaşığı mi çay kaşığı mi :)aa sabah nöbet çıkışı komşuyla karşılaştım 1 aydır görüşmüyodu..aaa 75 falan olmuşun herhalde dedi..ne kadar zayıflamışın ya yüzünde kaşık kadar kalmış dediii
Telefonla facede haberlesiyoruz haberin olsun..evet yaş olarak en küçük benimminik kuş...
izinle alakalı yanlış bişey söyledim sandım
Jöle niyetine kullananlar :) :) :)7,5 canım=)
ben onun her ayını yerim maşallah7,5 canım=)
ya yeter pis pis konuşmayın :) :) :)olur 5 çeşit 1 kısır pat.salatası mercimek köftesi türü .1 çeşit tuzlu pogaça 1 çeşit börek 1 çeşit tatlı kurabiye 1 tane de tatlı yappp oh afiyet olsun aa makarna salatasıda olur..
saliha kolay gelsin kuzummmmm..eger işin olursa ben müsaitim bu hafta saayımda sorun çıkarsa haber ver canımm
Bende keyif çok size verim :) sıkıldım böyle keyifli olmaktan:):):):):):)ben de çok keyifsizim oyacığım napıcaz böle yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?