Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

diyetisyenin verdiği listede günlük 8 dilim ekmek var:) yada ekmek yerine makarna pilav yiyorsun.. 4 yemek kaşığı lorpeynir.. Aralar hep ayran süt bide meyve.. meyve grubunu iptal et dedim en fazla elma yerim didim:)

birinin menüsünü alıp düzenleyip menümü yazıyorum:) telefondan mavi olmuyore :)
Sabah 1 dilim çavdar 4 yk lor
Öğle 1pogaca 2 yk lor akşam 4 yk patates ara 2 elma

Gün içerisinde genelde aynı şeyleri yiyorum bağırsaklarima kolaylık olsun diye:)

günaydınlar :80:
sabah erkenden kalktım ders çalıştım şimdi de kahvaltımı yiyorum. bir yandan da pcyi açıyım da bişey yazayım dedim
böyle bir fırsat buldum yazdım ama akşam ders çalışmaya devamm

Sen bizim takımin en en minikisin minik kuş:)

sen kaç yaşındasın saliha ??

Kızi kötü yola sevketme:) ben 6 aydır cevap alamadım:):):)

valla cevap yazmışlar sabah. bayaa anlatmış napmam gerektiğini

Telefonla facede haberlesiyoruz haberin olsun..
Ben biraz fazla soru sorarım haberin olsun işin .okunu çıkardığım çok oluyo:)

ehe fark ettim sorun değil ki :13:
faceden nasıl haberleşiyosunuz ? nete giremediğimiz durumlarda falan mı ?

Günaydın arkadaşlar,bugün erken kalktım,kahvaltı yaptım eccük eliptik bisiklete bile bindim,birazdan evi toplayıp sonrada yürüyüşe çıkmayı planlıyorum.sizler nasılsınız?

Nur menün çoook güzel ama eğer diyetisyen menüsü değilse sana bi tavsiyem olacak sabahları hem yumurta hem peynir yeme birinden birini tercih et,tabii diyetisyen böyle ayarladıysa diyecek bi sözüm yok

Ben 23 yaşındayim. Ben 10 yere mesaj attım hiç cevap gelmedi:):):) bazen forum çalışmayınca faceden devam ediyoruz.. Kaptanin numarasınada hiç giremediğimiz zamanlarda mesaj atıyoruz

07.04.2012

nilipus 7+
rainandthesun 7+
aynalar 7+
fiyona_07 6 mesaj saydım (2 kez baktım ama)
1.73 7+
emidaf izinli
oyagibi 7+
tedis 7+
pisiq 7+
realincir 7+
melekaysee 7+
hazos87 7+

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben çıkıyorum,evi toparlayıp oğluşumla ilgileneyim,sıpa yıktı attı ortalığı,azı diş çıkarıyo bu sıralar bi huysuz bi huysuz ki sormayınakşama görüşürüz inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…