Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ehh bana müsade. sıkıldıkça gelip yazıyorum.
7 mesajı da geçtim herhalde
dersss beni beklerr
arkadaşlar yaa bana dua edin nolur korkuyorum yarın ki sınavdan... aslında ben her sınavdan korkuyorum :26:

başarılar canım inşallah güzel geçer en kolay sorular sana gelir:) yada sen herşeyin cevabını bilirsin yada bunun gibi bişey

uzun yorucu ama bir o kadar da eğlenceli bir pazar gününden sonra sizlere kavuşmanın tarifsiz mutluluğu içindeyim.ne haber çıtırlar

kızlar bütün gündür oğlumu eğliyoruz.parka götürdük,alış veriş merkezine götürdük,arkadaşına götürdük hatta ve hatta bir oyuncakcıda tam 1,5 saat başını bekledik bir oyuncak beğensin de alsın diye.canım çıktı ya valla çok zor bir oğlum var

ne güzel mutlu olmuştur oğluşun

ooh ne güzel neler yaptınız bugün

canım en güzel tarafı da şu.eşim kebap yiyelim diye tutturdu.tabii hiç istemiyorum ya başı çektim resmen kebapçıya giderken.annesinden daha obur olan oğlum da kendi kebabını bir çırpıda bitirip benimkine dadandı.aslan oğlum benim annesini düşünür hep.2 çatal kebap anca yedim.bu akşam yemeğiydi.oğlum şu an gece yemeği olarak da kısır yiyor karşımda

çok hareketli bir oğlum var ALLAHTAN DA YEDİKLERİNİ YAKIYOR.HAREKETİ AZALIRSA ARTIK O DA ANNESİYLE BERABER BİZİM TAKIMDA DİYET YAPAR

hemen bugünkü menümü yazayım
sabah:1 dilim ekmek azıcık peynir domates salatalık 2 tane zeytin
öğle:yemedim
akşam:2 çatal adana kebap 2dilim pide ekmek bol miktarda salata
birazdan 2 top dondurma yemeyi düşünüyorum

ne güzel yardım ediyor sana işte

çok hareketli bir oğlum var ALLAHTAN DA YEDİKLERİNİ YAKIYOR.HAREKETİ AZALIRSA ARTIK O DA ANNESİYLE BERABER BİZİM TAKIMDA DİYET YAPAR

çocuklar yakar canım yerlerinde durmuyorlar ki

oya aslı ayşe görüyorum sizi aşağıda ne haber

iyiiym canım ben evdeydim bugün uyudum kalktım tekrar uyudum

ne güzel yardım ediyor sana işte

çocuklar yakar canım yerlerinde durmuyorlar ki

iyiiym canım ben evdeydim bugün uyudum kalktım tekrar uyudum

oh ne güzel uyumuşsun.keyfini çıkar bekarlığın.ilerde evlenip birde çocuğun olursa artık uyku en son yapabildiğin şey olur.ben günde yaklaşık 6 saat uykuyla dururum oğlum doğduğundan beri.bazen artık dayanamam biraz fazla uyuduğumda tüm gün başım ağrır.

kızlar bugün yaklaşık 75 kiloyken aldığım ama artık giyemediğim bir pantolonumu denedim ve hala inanamıyorum bol geldi.düşündüm taşındım nedenini spor olarak buldum.çünkü az kilo versende daha ince oluyorsun.bu nedenle savsakladığım sporuma yarından itibaren hızlıca bir dönüş yapıyorum.her gün spora gitcem ve evde de 30 dk. koşu bandına çıkacağım.ayrıca her akşam pilates yapacağım.

canlarım ben çıkıyorum.bugün babası okudu oğluşuma kitabını.şimdi de beni çağırıyor film izleyelim diye.cezamı unutmadım yarın çekecem inşallah.

ben bişey olmadığından uyuyorum

süper

bu hafta güzel bir sonuç alcaz inş

iylikkk fıstıkımmmmmmmm bende sizi özledimmm az kaldı 4 ay sonra buradayımDDD ve uzun bir süre burada kalacak gibiyim
sen napıyorsun hazalcım
deniz kuzusu nasıl
canımm deniz kuzusu da iyi erkekimizin de gelmesine az kaldıı hee=) zaman su gibi akıp gidiyor
kızlar ben bu hafta pazartesiden cumaya sadece sebze ve meyve yicem. proteini ve karbonhidratı alamayacam bunyeme. böyle bi karar aldım.

oo güzel karar canım ama çok zor bişi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…