- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #77.301
ehh bana müsade. sıkıldıkça gelip yazıyorum.
7 mesajı da geçtim herhalde
dersss beni beklerr
arkadaşlar yaa bana dua edin nolur korkuyorum yarın ki sınavdan... aslında ben her sınavdan korkuyorum :26:
uzun yorucu ama bir o kadar da eğlenceli bir pazar gününden sonra sizlere kavuşmanın tarifsiz mutluluğu içindeyim.ne haber çıtırlar
kızlar bütün gündür oğlumu eğliyoruz.parka götürdük,alış veriş merkezine götürdük,arkadaşına götürdük hatta ve hatta bir oyuncakcıda tam 1,5 saat başını bekledik bir oyuncak beğensin de alsın diye.canım çıktı ya valla çok zor bir oğlum var
ooh ne güzel neler yaptınız bugün
canım en güzel tarafı da şu.eşim kebap yiyelim diye tutturdu.tabii hiç istemiyorum ya başı çektim resmen kebapçıya giderken.annesinden daha obur olan oğlum da kendi kebabını bir çırpıda bitirip benimkine dadandı.aslan oğlum benim annesini düşünür hep.2 çatal kebap anca yedim.bu akşam yemeğiydi.oğlum şu an gece yemeği olarak da kısır yiyor karşımda
çok hareketli bir oğlum var ALLAHTAN DA YEDİKLERİNİ YAKIYOR.HAREKETİ AZALIRSA ARTIK O DA ANNESİYLE BERABER BİZİM TAKIMDA DİYET YAPAR
oya aslı ayşe görüyorum sizi aşağıda ne haber
ne güzel yardım ediyor sana işte
çocuklar yakar canım yerlerinde durmuyorlar ki
iyiiym canım ben evdeydim bugün uyudum kalktım tekrar uyudum
hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın
güzel bir karar canım
oya aslı ayşe görüyorum sizi aşağıda ne haber
oh ne güzel uyumuşsun.keyfini çıkar bekarlığın.ilerde evlenip birde çocuğun olursa artık uyku en son yapabildiğin şey olur.ben günde yaklaşık 6 saat uykuyla dururum oğlum doğduğundan beri.bazen artık dayanamam biraz fazla uyuduğumda tüm gün başım ağrır.
kızlar bugün yaklaşık 75 kiloyken aldığım ama artık giyemediğim bir pantolonumu denedim ve hala inanamıyorum bol geldi.düşündüm taşındım nedenini spor olarak buldum.çünkü az kilo versende daha ince oluyorsun.bu nedenle savsakladığım sporuma yarından itibaren hızlıca bir dönüş yapıyorum.her gün spora gitcem ve evde de 30 dk. koşu bandına çıkacağım.ayrıca her akşam pilates yapacağım.
canımm deniz kuzusu da iyi erkekimizin de gelmesine az kaldıı hee=) zaman su gibi akıp gidiyoriylikkk fıstıkımmmmmmmm bende sizi özledimmm az kaldı 4 ay sonra buradayımDDD ve uzun bir süre burada kalacak gibiyim
sen napıyorsun hazalcım
deniz kuzusu nasıl
kızlar ben bu hafta pazartesiden cumaya sadece sebze ve meyve yicem. proteini ve karbonhidratı alamayacam bunyeme. böyle bi karar aldım.
ben de fena değilim. takılıyorum öyle 300 500 yatarım birazdan
uzun yorucu ama bir o kadar da eğlenceli bir pazar gününden sonra sizlere kavuşmanın tarifsiz mutluluğu içindeyim.ne haber çıtırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?