- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #77.321
çok hareketli bir oğlum var ALLAHTAN DA YEDİKLERİNİ YAKIYOR.HAREKETİ AZALIRSA ARTIK O DA ANNESİYLE BERABER BİZİM TAKIMDA DİYET YAPAR
kızlar bugün yaklaşık 75 kiloyken aldığım ama artık giyemediğim bir pantolonumu denedim ve hala inanamıyorum bol geldi.düşündüm taşındım nedenini spor olarak buldum.çünkü az kilo versende daha ince oluyorsun.bu nedenle savsakladığım sporuma yarından itibaren hızlıca bir dönüş yapıyorum.her gün spora gitcem ve evde de 30 dk. koşu bandına çıkacağım.ayrıca her akşam pilates yapacağım.
iyi sayılır tatlım 2 gundur bilgisayar başında calışıyorum..bişler yapmaya calısıyorum işle ilgili...derin bir çığlık hissi uyanıyor içimde yapamıyrum cunku..her şeyi kapatıp yatcam sanırımmm..
canımm deniz kuzusu da iyi erkekimizin de gelmesine az kaldıı hee=) zaman su gibi akıp gidiyor
oo güzel karar canım ama çok zor bişi bu
aynı be ya sen naparsın be yaben geldim heeeeey dünyanın en güzel çıtırları kıtırları ve de pıtırları naparsınız be ya
kremalı mantarlı tavuk sote,pilav,barbunya,bide kaynanamın sarmasından vardı.tatlı olarak ta maraş dondurması yanında çilek ve muzla beraber..nöbet çıkışı bukadar oldu ancakne yemekler yaptınn bakalım ?
aynı be ya sen naparsın be ya
sınavların bittimi oya?inşallh sorunsuz geçersin hepsini
hayırlısı inşallah.yazık olmuş çocuga beilk tur bitti. bakalım ne olacak.
bugün sınavda yanımdaki sıradaki çocuk kopya çekiyordu üstelik 3 tane gözetmen vardı ve hiçbiri görmedi. ama ben gördüm:))) ve tabiki ispiyonladım nefret ederim öyle uyanıklardan
hayırlısı inşallah.yazık olmuş çocuga be
bu açıkögretim sınavlarında böyle şeylere çok göz yumuldugunu duydum.ama çalışan insanların hakkına girmek oluyo buçekmeseydi. hadi çekti bana yakalanmasaydı:) kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm
ama bence salondaki görevliler çok gevşekti. bişey olmamıştır.
tmm cnm.Allah rahatlık versin.iyi geceler.benim de iş var yarın ama yarın sabah değil yarın akşamneyse şekerim ben yatayım artık malum yarın iş var güç var:))) hedi öptüm seniiii
Ama bebeğim günlük 1saat ayakta duramıyordum.. 15 saat sürekli uyku gerisi uzan.. Bu gece 8 saat uyudum.. Fabrika ayarlarına geri dön tuşum eksik beayanlış düşünüyosun kuzu tam tersiymiş..sen bence normale donmeye gayret et
89 diyiii :) :)bunu soyleyerek deli gibi diyet yapan ama spor yapamayan "ben" için çok motivasyon kaynagı oldu
neeee şişko mu... göbeğimle ezerim seni kızzzz. bu gruptaki tek şişko benim. sizler balıketli hatunlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?