- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #77.341
Evet Ayşecim güne Türk gibi başladım ama maalesef İngiliz gibi bitiremedimvayy nesliş pek bi enerjik gordum seni..
Hazalcım öncelikle geçmiş olsun canım, eğer bebişin kusmuğu ekşimiş peynir gibi kötü kokuyorsa çocuk üşütmüştür yok eğer kötü kokmuyorsa fazla yemeden kaynaklı olabilir,sana bi püf noktası vereyimkızlar bugun dershaneye gittim deneme sınavına girdim geçenkinden kötü geçti aklım kızdaydı akşam bi kötüydü çok kötü kustu gece hortum gibi...bugun de çok huysuz bi mutsuz sanki diş mi çıkar ki acaba sanki hafif kabarıklık var=(
hadi yaa ben de mi denesem acaba,yarından itibaren 1 hafta spor+sirke ve diyete devam edeyim bakalım farklı bi sayı görücemmi kendimde.inşaallah bozmadan devam edebilirimmetabolizmayı hızlandırıyo.. fakat bendim midemde hafif kanama yapmıştı.. sirkeyi fazla eklemiştim. bizim komşumuz 55 yaşında şeker hastasıydı adam sabah kahvaltıdan önce akşam yatmadan önce 3 ay boyunca içmişti 20 kilo verdi..
inşaallah güzel geçer sınavların.ehh bana müsade. sıkıldıkça gelip yazıyorum.
7 mesajı da geçtim herhalde
dersss beni beklerr
arkadaşlar yaa bana dua edin nolur korkuyorum yarın ki sınavdan... aslında ben her sınavdan korkuyorum :26:
bu sıralar spor yapmaya alıştım galiba,ayrıca bunu duymam da daha iyi oldu saliş sağol.tek başına diyetle zayıflama başarısı %10, tek başına spor yaparak başarı oranı %1, DİYET+SPOR birlikte uygulandığında ise başarının % 89 olduğu saptanmış.
sakın bozma Ayşe gözüne beni getir,ben bu sekiz kiloyu sadece diyetle verdim kiii vermesem ben veremezdim,işte görüyosun menülerimi kelik külük2 gün iyiyse 3 gün kötü buna rağmen verdim sen de verirsin sporsuz da olsagörmedim canım motiveyşınımı bozmayacam ne olursa olsun :)
08.04.2012
nilipus 7+
rainandthesun 7+
aynalar 7+
fiyona_07 7+
1.73 hiç mesajı yoktu izinli mi?:26:
emidaf izinli
oyagibi 7+
tedis 7+
pisiq 7+
realincir 7+
melekaysee 7+
hazos87 7+
Hazalcım öncelikle geçmiş olsun canım, eğer bebişin kusmuğu ekşimiş peynir gibi kötü kokuyorsa çocuk üşütmüştür yok eğer kötü kokmuyorsa fazla yemeden kaynaklı olabilir,sana bi püf noktası vereyim
hayır izinli deghildim canım tembeldim.ögleye dogru evden çıktık geç geldik.çocuklara banyo falan derken 1 saat pisiklet 30 dak egzersiz yaptım.kendimde duş alınca çok yorulmuşum biraz uzanayım sonra gelir bakarım dedim uyumuş kalmışım08.04.2012
nilipus 7+
rainandthesun 7+
aynalar 7+
fiyona_07 7+
1.73 hiç mesajı yoktu izinli mi?:26:
emidaf izinli
oyagibi 7+
tedis 7+
pisiq 7+
realincir 7+
melekaysee 7+
hazos87 7+
ben onlara kıymıklı tahta bisküvi diyorum ve hiç sevmiyorum kokusu çok kötü geliyor..özellikle altınbaşak mı ne o işte
aynen katılıyorum oya sana.önümüzdeki hafta 1. biziz
cezaya kalmana deymiştir herhaldekızlar dün sadece 2 mesaj attım.eşim bana bir sürpriz hazırlamış ve beni yemeğe götürdü.sonra geç geldik bayağı giremedim foruma.cezamı çekeceğim yarın.
yaa canım yürüse belki okadar koşturmam şimdi ayağa kalkıyor sonrada ellerini bırakıyor bende sürekli dibinde bekliyorum düşmesin diye bi yürümeye başlasa biraz rahatlıycam en azında şimdiki gibi düşüp durmaz çocuğum durmadan düşüyor canı yansada yanmasa da ağlıyor :))
yapabileceğim bişey var mı? derin çığlığına ortak da olabilir 5 oktav ses var bende:)
bugünkü menüm
SABAH
1kk peynir
5 tane zeytin
4 dilim sucuk
domates çay
ARA
1 nescafe
galeta
AKŞAM
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık makarna
4 kaşık semizotu
3 tane mercimek köftesi
yogurt
ARA
1 kapuççino (içmedim ama çok içesim var,nöbetteyim gece çok uzun:26:)
günboyu 2 lt su
spor acil serviste bi oyana bi buyana koşturmaca
Merhaba arkadaşlar,nasılsınız?ben hala 78leri görmenin mutluluğuyla yaşıyorum 2 saatte bir tartıya çıkıp acaba kaç oldum diye bakıyorum(görmemişin oğlu hesabı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?