- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #77.641
7 mesajcı nesli geldi:) :) ya menülere yorum yapman lazım ısrar ediyorum.. Süper yorumluyorsun
hacı 7 mesajı kısa zamanda doldurucam diye her cümleyi ayrı yazmana güldüm ben ya:))))))))))) valla alemsin
Kardisim sporcu ipi getirdi bugün başladım.. Ya annemler geldiğimden beri yeter senin kilon normal diye diye soğuttular beni.. Niyetimi ve diyetimi şaşırttım:) bide ben yıllardır 70in altına düşmediğim için 69 olunca saldımbu haftada onlardan biri olabilir saliha... artık yatmaktan vazgeç lütfen. kalk silkin ve kendine gel... yeter gerçekten bu kadar yatak. biraz da hareket et hadi güzel arkadaşım benim
napıyım kızlar durumu arzettim ya size,hem aşkolsun ben sürekli mi 7 mesaj yazıp çıkıyorum,küstüm size bu mesajları hızlı yazıyomki sonra rahat rahat yazayım diye
bugün buraya hiç uğrayamadım kusura bakmayın
hoşgeldin canım ben iyiyim
bebelere materyal hazırlıyorum bende
Kaynanasini gördü alınganlasti:) kızım seni daha çok görmek istiyoruz bunu anlıyorsun dimi:)
canım tabiki anlıyorum,ben de size nazlanıyorum ama o başta dediğin kesinlikle doğru,bi çuval laf işitip geldim.
sana da kolay gelsin canım,ben de sayımı yapıp sonra hazırlıycam,yarın tam dolu günüm,çok yoğun geçiyor,hazırlık şart.
bugünkü menüm
SABAH
2 dilim ekmek
5 zeytin
1/2 kk peynir
4 ince dilim sucuk
domates
ARA
1 tane magnum:26:
ÖĞLEN
4 kaşık mantarlı tavuk sote 1 kase yogurt
AKŞAM
1 kase çorba
4 kaşık pilav
4 kaşık kuru fasulye
2 lt su
spor yok nöbet var
afiyet olsun cnm sana da iyi geceler tatlı rüyalarçayi bitirdim leslie yapıp uyucam.. Herkese iyi geceler tatlı rüyalar....
Neyse biz senin sinirlerini alırız hiç merak etme.. Sal gitsin :)
çayi bitirdim leslie yapıp uyucam.. Herkese iyi geceler tatlı rüyalar....
afiyet olsun cnm sana da iyi geceler tatlı rüyalar
gözün aydın canım sınavın için.bende çikolatayı çoook severim ama yemiyorum yemeyeceğim.sende yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?