Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

7 mesajcı nesli geldi:) :) ya menülere yorum yapman lazım ısrar ediyorum.. Süper yorumluyorsun

hacı 7 mesajı kısa zamanda doldurucam diye her cümleyi ayrı yazmana güldüm ben ya:))))))))))) valla alemsin

napıyım kızlar durumu arzettim ya size,hem aşkolsun ben sürekli mi 7 mesaj yazıp çıkıyorum,küstüm sizebu mesajları hızlı yazıyomki sonra rahat rahat yazayım diye

bu haftada onlardan biri olabilir saliha... artık yatmaktan vazgeç lütfen. kalk silkin ve kendine gel... yeter gerçekten bu kadar yatak. biraz da hareket et hadi güzel arkadaşım benim
Kardisim sporcu ipi getirdi bugün başladım.. Ya annemler geldiğimden beri yeter senin kilon normal diye diye soğuttular beni.. Niyetimi ve diyetimi şaşırttım:) bide ben yıllardır 70in altına düşmediğim için 69 olunca saldım şimdi kendimi 60 a şartlandiriyorum.. Vericem vericem vericem

bugünkü menüm
SABAH
2 dilim ekmek
5 zeytin
1/2 kk peynir
4 ince dilim sucuk
domates
ARA
1 tane magnum:26:
ÖĞLEN
4 kaşık mantarlı tavuk sote 1 kase yogurt
AKŞAM
1 kase çorba
4 kaşık pilav
4 kaşık kuru fasulye

2 lt su
spor yok nöbet var

Sabahki sucuklar için kem küm:) :) afiyet olsun güzel olmuş

09.04.2012

nilipus 7+
rainandthesun 7+
aynalar 7+
fiyona_07 7+
1.73 7+
emidaf izinli
oyagibi 7+
tedis 7+
pisiq 7+
realincir 7+
melekaysee 7+
hazos87 7+

afiyet olsun cnm sana da iyi geceler tatlı rüyalar

merhaba tuğba nasılsın?beyaz eşyalarını Bosch dan almışsın güleek kullan,iyi günlerde,benim elektrik süpürgem bosch pro silence ,çok memnunum,bi arkadaşın da çamaşır makinesi boschmuş ve çok sessiz çalışıyormuş,iyi yapmışsın yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…