Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

pilavla magnumu çıkar tamaam
bnm de canım magnum çekiyor amaaa şöyle en klasiğinden...
iyi nöbetler canım :80:

makarna dışında sevdim canım
bir ıssırık çikoya da güldümm
şimdi o ıssırığın boyutuda önemlii

:) ısırıgın boyutu dedin de aklıma geldi taa önceden birisi menüsüne 2 çatal patates kızartması yazmıştı.. Biri yorum yapmıştı sanırım ilknurdu "2 çatal dediğin kaç tane mesela ben 2 çatala 15 20 tane patates alabilirim":) :)

Sevilen bir diyet yemeği olarak ün yapan tavuğun tüm yağı derisindedir ve tavuğu bu deriyle yemek demek 3 katı fazla kalori almak demektir

yani işte bnm de tam olarak kastettiğim bu
yani minik ısırık, çikonun yarısı kadar ısırık,orta ısırık vs vs

su, kortizol hormonu salgılamasını bloke ederek gereksiz yemek yemeyi ve kabızlığı engelliyor. Yemeklerden önce içilen su ise tokluk hissi veriyor, yağların depolanmasını engelliyor.

bugün yediklerimi de yazem de artık uykuya dalem ben dee ...

sabah 08.00
bir adet kepekli galeta-2ceviz-2 kayısı-bir bardak yarım yağlı süt
öğle 11.30
3yk barbunya-bir kuçuk tavuk göğsü ızgara-domates-salatalık-ayran
ara 15.00
yarım paket form büs.
akşam 19.30
2 kepçe çorba-haşlanmış brokoli-5yk yoğurt(sumak-nane ve sarımsaklı)
2 tane de hurma kaçırdım :26:
2.5 litre su tükettim
spor yapmadım...

herkese tatlı tatlı rüyalar... sevgiyle kalın

Bu menüye spor olsaymis iyi olurdu

YAĞSIZ YEMEK YEME Sağlıksız, hatalı, Yağda eriyen vitaminler vücutta yeterince emilmez. Uzun süre yağsız diyet uygulaması bağırsakları yavaş çalıştırır, kabızlık oluşur.

günaydııın :80:
bugün dersim geç başlıyordu bir gelip yazıyım dediimm
şuan kahvaltı keyfi yapıyorumm bi yandan tv de açtım
ama tabi diyetimin dışına çıkmadann

kızlar günaydın akşam üstünden sonra hiç giremedim yatana kadar sürekli kustum çok fenaydım acayip bir mide ağrısıyla birlikte kusma dr gittim ilaç falan verdi ama yine kustum akşam ne oldu anlamadım ya açlıktan ölüyorum su an en son öğlen yemiştim onlarıda kustum zaten offf ellerim bile bi uyusuk gibi açlıktan sanırım=(

gemişş olsun canıım. dikkat et mideni üşütmüş olabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…