- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #77.741
kızlar ben geldim nihayetttttt
aslıdan izin istedim sağolsun verdi çünki dişim apse yapmış ve yüzüm yumurta gibiydi antb. kullandım ama şimdide erik gibi oldu yanağımm dün doktr. gittim antb. devam dediiiii zaten işe 2 gün gelmedim sorun olmuşş hemenn okadar moralimi bozdular ki anlatamm sanki keyfimden o diş ağrısını çekiyorumda
siz nasılsınız inş. ben yokken kötü bişey olmamıştır
kızlar günaydın akşam üstünden sonra hiç giremedim yatana kadar sürekli kustum çok fenaydım acayip bir mide ağrısıyla birlikte kusma dr gittim ilaç falan verdi ama yine kustum akşam ne oldu anlamadım ya açlıktan ölüyorum su an en son öğlen yemiştim onlarıda kustum zaten offf ellerim bile bi uyusuk gibi açlıktan sanırım=(
kız o menüyle nasıl ayakta kalıp bu sporları yaptın.bu hafta sen en az 3 vereceksin bence oya
oya kız bana bak bu menüyle nasıl duruyon kız.hadi ben kendime az yiyorum diyordum sen sefilleri oynuyon ha.şaka bir yana hasta olma güçsüz düşme canım benim ben sana kıyamam
ovvvvvvvvvvv oooooooooooooo bebeğim süpersin
ovvvvvvvvvvv oooooooooooooo bebeğim süpersin
delisiniz siz yaa off valla gözlerimden yaş geldi sabah sabah salihayla sana gülmekten :)))))))))))
kızlar ben geldim nihayetttttt
aslıdan izin istedim sağolsun verdi çünki dişim apse yapmış ve yüzüm yumurta gibiydi antb. kullandım ama şimdide erik gibi oldu yanağımm dün doktr. gittim antb. devam dediiiii zaten işe 2 gün gelmedim sorun olmuşş hemenn okadar moralimi bozdular ki anlatamm sanki keyfimden o diş ağrısını çekiyorumda
kızlar bu arada cmts de sabh 5 kadar hastanedeydim kansız olduğum için evde dururken birden gittim ellerim uyuştu nefesim felan gitti doktor tahlil felan yaptı bir sürü kansızsın ve vücudun direnci düşmüş dediii vitamin verdi babmda dediki doktor bey bişey yemiyo akşamları dedi doktorda olmazzzzzz meyve ye olmadı dedi bende tmm dedim
bundan sonra sık sık çok yicem kızlar yani çok dediğim ne bilim hani meyvesiydi felan ben fazla yemediğim için böyle oluyo sanırım
kızlar bu arada cmts de sabh 5 kadar hastanedeydim kansız olduğum için evde dururken birden gittim ellerim uyuştu nefesim felan gitti doktor tahlil felan yaptı bir sürü kansızsın ve vücudun direnci düşmüş dediii vitamin verdi babmda dediki doktor bey bişey yemiyo akşamları dedi doktorda olmazzzzzz meyve ye olmadı dedi bende tmm dedim
bundan sonra sık sık çok yicem kızlar yani çok dediğim ne bilim hani meyvesiydi felan ben fazla yemediğim için böyle oluyo sanırım
Çok geçmiş olsun patronları kızmış biz kızmıcaz sanki :)kızlar ben geldim nihayetttttt
5 su bardağımısen varya saliha bizi hiç dinlemiyorsun yeşil çayın 3 bardaktan sonrası sakıncalı diyollar diyorum sana içme bu kadar çok diyorum sabaha kadar işersin bak sonra
:) :) :) :) :) :)hehe evet ilkoş yapmişti benim menüme=))))))))))))))
hehehhe o da güzel 4 cm eksik biliyormussun boyun mu uzadı kız yoksa hehehhe
kız saliha seni görüyorum aşaaaada dün akşam spor yaptın mı uyumadan evvel söyle çıbık
geçen haftayı telafi ediyorum sevgilim. bişey olmaz bana dana gibiyim ahahahahahaa
ahh bilsem eminecim ya bi bilsemm bi düzelemedim bi de regl de oldum sabah kollarım kalkmıyor=(ay geçmiş olsun hazalım ne oldu sana ya.
canımmmmm geçmiş olsunnn yaaaaa..aa artık diş hekimimiz var ona sor hehehe=) gerçi daha okuyor ama olsun=)kızlar ben geldim nihayetttttt
eee meyve falan yemezsen olacağı bu tabi ye bol bol meyve geçiştirmeee kilo verceksin diye sağlığından olma canım benim...kızlar bu arada cmts de sabh 5 kadar hastanedeydim kansız olduğum için evde dururken birden gittim ellerim uyuştu nefesim felan gitti doktor tahlil felan yaptı bir sürü kansızsın ve vücudun direnci düşmüş dediii vitamin verdi babmda dediki doktor bey bişey yemiyo akşamları dedi doktorda olmazzzzzz meyve ye olmadı dedi bende tmm dedim
Birşeymi dokundu üsüttün mü ne dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?