Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım sınavının iyi geçmesine çok sevindimmmm..ayrıca iradeni korumussun çok iyi=)

hehhehe hiç stres yapma biz de 1 aydan kısa sürede hallettik herşeyi=))))))))))ki benim öyle ceyizim falanda yopktu hani önceden alır ya annelerbenim o da yoktu

oya harika sporların bayıldımmmmmmmmmmm

hehe evet ilkoş yapmişti benim menüme=))))))))))))))

hazoooşş günaydın :80:
canım gnaydınnn geçmiş yapıyordum görmemeişimmm...
gemişş olsun canıım. dikkat et mideni üşütmüş olabilirsin...

mide üşütmesi değilmiş öyle dedi doktor ama başla ilaçlar verdi bi de iğne yaptı anammmmm nefret ediyorum iğneden zaten=)))))))şu an yine midemde bi ağro var=) dün en az 10 kere kustum su içiyorum onu bile kusuyorum açım aççç hala yemedim bişi korkuyorum kuscam yine diyeee=(

çok geçmiş olsun canım yaa umarım en kısa zamanda iyileşirsinn...

yuuuuhhh naptın kız sen valla ben yoruldum okurken...tebrik ediyorum canım seni ama her gün böle yüklenme bi gün böle ağır tempo yap bi günde yarısını yapsan yeter zaten bu sporun

bugün 3lt su içtim.. şuan rezene+papatya+yeşilçay üçlüsünü demledim.. 5 subardağıda bunu içip uyucam.. Eccük leslie yapsam iyi olur aslında

5 su bardağımı sen varya saliha bizi hiç dinlemiyorsun yeşil çayın 3 bardaktan sonrası sakıncalı diyollar diyorum sana içme bu kadar çok diyorum sabaha kadar işersin bak sonra

ovvvvvvvvvvv oooooooooooooo bebeğim süpersin

kaçamagını hiç eksik etmiyosun hey maşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…