- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #77.721
Kardisim sporcu ipi getirdi bugün başladım.. Ya annemler geldiğimden beri yeter senin kilon normal diye diye soğuttular beni.. Niyetimi ve diyetimi şaşırttım:) bide ben yıllardır 70in altına düşmediğim için 69 olunca saldımşimdi kendimi 60 a şartlandiriyorum.. Vericem vericem vericem
bugünkü menüm
SABAH
2 dilim ekmek
5 zeytin
1/2 kk peynir
4 ince dilim sucuk
domates
ARA
1 tane magnum:26:
ÖĞLEN
4 kaşık mantarlı tavuk sote 1 kase yogurt
AKŞAM
1 kase çorba
4 kaşık pilav
4 kaşık kuru fasulye
2 lt su
spor yok nöbet var
:) ısırıgın boyutu dedin de aklıma geldi taa önceden birisi menüsüne 2 çatal patates kızartması yazmıştı.. Biri yorum yapmıştı sanırım ilknurdu "2 çatal dediğin kaç tane mesela ben 2 çatala 15 20 tane patates alabilirim":) :)
kızlar günaydın akşam üstünden sonra hiç giremedim yatana kadar sürekli kustum çok fenaydım acayip bir mide ağrısıyla birlikte kusma dr gittim ilaç falan verdi ama yine kustum akşam ne oldu anlamadım ya açlıktan ölüyorum su an en son öğlen yemiştim onlarıda kustum zaten offf ellerim bile bi uyusuk gibi açlıktan sanırım=(
günaydın kızalr ben şimdi defnoşu uyuttum temizliğe girişecem bi bakiyim öle dalayom dedim temizliğe
ay aşkolsun tuba ne kadan yalakasın yaaaa...hani kaptan ol diye yalvarmaların nerde gizli gizli mesaj atmaların aa ayıp ediyosun şimdide yok çıtır yok güzel yok şirin teessüf ederim bak inanma aslım bu lafları ben dedim bizim kaptanımız zati çıtır şirin güzel dedim süper dedim...
ben soracagım karbonhidratı aslıya gelince şirin güzel çıtır kaptan bana gelince karbonhidrat abla
aaaa olumru hiç öyle şey..aslı iftira atıyo bu inanma.seni çekemiyo.aramızda kalsın..sen yokken beni kaptan yapın diyip durdu bize ys:2 sikolojik baskı yaptı resmen
bugün ki menum
sabah kahve
öglen çorba ve yoğurt
akşam salata
şimdi elma
2 litreden fazla sıvı
ve asıl şahane olana geldik kiiiiiiiiiiiiiiiii sporlarım
16 dk koşu bandı (hız 5)
25 dk bisiklet6 x 20 yarım mekik
3 x 15 makas hareketi
100 x 2 yanları ezme
50 x 3 iç bacak aleti
100 x 2 twister
200 x 2 sopa çevirme
10 dk koşu bandı(hız 5.5)
25 dk bisiklet
3 x 15 yarım mekik(tekrar)
3 x 15 makas (tekrar)
toplamda 1 saat 45 dk spor yaptım
bugünkü menüm
SABAH
2 dilim ekmek
5 zeytin
1/2 kk peynir
4 ince dilim sucuk
domates
ARA
1 tane magnum:26:
ÖĞLEN
4 kaşık mantarlı tavuk sote 1 kase yogurt
AKŞAM
1 kase çorba
4 kaşık pilav
4 kaşık kuru fasulye
2 lt su
spor yok nöbet var
09.04.2012
nilipus 7+
rainandthesun 7+
aynalar 7+
fiyona_07 7+
1.73 7+
emidaf izinli
oyagibi 7+
tedis 7+
pisiq 7+
realincir 7+
melekaysee 7+
hazos87 7+
çok geçmiş olsun canım yaa umarım en kısa zamanda iyileşirsinn...
dünkü menüm
sabah-öğle
2 dilim ekmekten tost
domates
salatalık
1 tatlı kşaığı reçel
3 zeytin
2 bardak çay
akşam
1 kase çorba
salata
ara
dondurma
bugünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
3 zeytin
öğle
1 poğaça
1 bardak çay
ara
1 portakal
akşam
1 tabak pırasa
ara
1 bardak çay
kolay gelsin cınımmmmgünaydın kızalr ben şimdi defnoşu uyuttum temizliğe girişecem bi bakiyim öle dalayom dedim temizliğe
günaydın ayşe=))))))))))))))))))))))günaydın güllerim
sağol tatlım şimdi de cır cır oldummm=(aaa geçmiş olsun canım ya..
günaydın çıtırlarsporumu yaptım eve geldim.şu an kahvemi içiyorum.yaşasın spor yapmakkkkkkkkkkkkkkkk
kızlar günaydın akşam üstünden sonra hiç giremedim yatana kadar sürekli kustum çok fenaydım acayip bir mide ağrısıyla birlikte kusma dr gittim ilaç falan verdi ama yine kustum akşam ne oldu anlamadım ya açlıktan ölüyorum su an en son öğlen yemiştim onlarıda kustum zaten offf ellerim bile bi uyusuk gibi açlıktan sanırım=(
kimse de yokkkkk bende çıkayım gelen olursa eğer bana bi piştttt desin yeterlii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?