Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

zencefil benim iştahımı çok açtı sen de nasıl.ödem için en iyi maydanoz yada mate

Gunaydın hanımlar
sabah sıcak lımonlu suyumu ıctım
sonra 1dılım ekmek 1 domates, bıber kucuk parca peynır yedım ve yesıl cay ıctım
oglen ve aksam lapa yapcam salatayla onu yıcem, regl oldum cok sısım belkı lapa ıse yararda kılo verebılırım-tatlicadiarzu-
Sıyah hala gelmemıs:uhm:
Destınam uzulme yedıklerını bugun telafı edersın canım evlılık yıldonumdede yenır dogrusuyerimseniben Daha nıce yıllara ınsallah canıma.s.

cumartesi sabah tartılmıştım 100,900 idim bugün dayanamadım tartıldım 100 tam puan eh daha 3 gün var bide regli oldum bakalım cumaya kaç olcam

sabah ballı elma sirkesi içtim daha önce bal koymadan denemiştim boşa kalori almayayım diye midemi çok kötü yaptıydı.şimdilik iyiyim ama.

günaydın herkese bende sporumu yaptım geldim
30dk bisiklet sürdüm
30 dk yürüyüş
50 yanlara eğilme
100mekik
50 bel çevirme
100bacak açma kapama
200hayali bisiklet yaptım..

daha nice yılları beraber ve mutlu kutlarsınız:Saruboceq:

guleysacım 30 dk.yla yediklerini yakmışsındır bugün inşallah 1saat yaparsın canımm,benim yaptıklarıma bak istersen yürüme,yüzme,bisiklet sürme şansın yoksa bile yerinde koşu yap 10dk ısınmak için sonra diğerlerini yapabilirsin sayılarını arttırırsan 1saati bulur..

destinam nice senelere canım kızının iyi olmasınada çok sevindim,cumaya eritirsin inşallah sıkma canını bugün çok su iç akşam yürürsün gider aldığın

tuğbacım sende bol bol su iç şişliğin gitsin sana ençok su yarıyor

1.73 tebrikler canım kilo vermene sevindim iyi gidiyorsun gerçekten

eylulce güne enerjik başlamana sevindim bugün 1saat spor yaparsın güzelim buhafta iyi gidiyorsun galiba cumaya az kaldı göster kendini

sibelcim kolay gelsin plates yürüyüş buhafta vereceksin inşallah aldıklarını

ıste dun bahsettıgım ılac esım karsı cıktı ne gerek var dıye yoksa doktorumuz baslatıcaktı evde öylece duruyor kutusu agustosta baslıyacaz....genız etı akıntısı cıktı allahtan cıgerlerınde bısey yokmus...

evlılık yıldönumumu kutlayan tum arkadaslarım cok tşk....6 yılı bıtırdık....gece koca bır kırmızı gül buketıyle gelmıs cok sasırdım hıc beklemıyordum valla...allah herkese nasıp etsın...

sedacım sabahtan berı sureklı sıvı alıyorum sureklı wc ye taasınıyorum....11 de ıkı kuru kayısı yıycem...öglen ton balıgı yada cornflakes dusunuyorum...aynanın karsısında spor yapmak da zevklı aksam power turku acıp yaptım...

arkadaslar sıyah dun tahlıl olucaktı ancak cuma alırım dedı sonucları haftasonu konustuk moralı cok ıyıydı bıraz bekleyelım bence...

evet canım ayakta yapılan hareketleri bende aynanın karşısında yapıyorum vücudunun neresini çalıştırdığını görebiliyorsun zevk alıyor insan..istersen ton balığı ye canım yanına 2dilim ekmek bol yağsız salata,ben çok sık yiyorum ton balığı çok yararlıymış kuzenim bana ye diyor hep gerçi o herşeyi ye diyor doktor ya vitaminsiz kalırım bronşitim azar diye korkuyordu diyete başladığımdan beri,testleri yaptıda rahat etti :roflol:

en güzel olan senin sabah yapman.saaatin hep aynı.bende kendime spor saati ayarlasam daha ii olcak sanırım.işten gidince ancak yapabilirim ama o zamnda çarşı işim oldugunda eve çok geç gidiyrm eşim gelcek diye yemek festivali.offf offf bu sporu halletmeliyim.sözz bugün 1 saat yapacam

evet canım haklısın bu dönem şanstan benim dersim hep öğlen oyüzden sabahları yapabiliyorumm ama son 1ay bende sabah yapamicam artık yazın staj yapacam gelecek dönemde nerdeyse hergün sabah başlayacak dersim..inşallah uygun bir program oturtabilirsin canım 1saat yapınca eminim süper hissedeceksin kendini

ton balıgına bayılıyorum ben helede makarnada hahaha...ama domatesle de super gıdıyor...

sıyah pazar gunu dalga gectı benımle bır haftada sen bırıncı ol dıye ....bu cuma 75 olmamı ıstıyordu ama hıc umudum yok...

canım ben o lapaya bakmıştımda tuz yok diyor tuzsuz nasıl yenecekki o,ben yemekleri bile tuzsuz yiyemiyorum maalesef,sen tuz koyuyormusun:uhm:

annemi aradım şimdi akşam benimle yürüyüşe gelecek inşallah başlıyacam bugün kısmetse.1 saat yürüyüş 20 dk leg magic yapsam tamamdır.ben spor yaptım mı veriyorm yoksa gr oynamıyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…