- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #7.741
zencefil benim iştahımı çok açtı sen de nasıl.ödem için en iyi maydanoz yada mateslam canlarım.akşam 1 küçük kase nohut yemeğive söğüş salata yedim.yatmadan da sirkeli us içerim artık.
ya arkadaşlar bugün benim belden üztü çok şiş inananmadım kendime.neden olabilir ama.zencefilli çay felan yaptım içtim ama bişey yok.bakalım yarın sabha inecxekmiyim.
cumartesi sabah tartılmıştım 100,900 idim bugün dayanamadım tartıldım 100 tam puan eh daha 3 gün var bide regli oldum bakalım cumaya kaç olcam
daha nice yılları beraber ve mutlu kutlarsınız:Saruboceq:gunaydın arkadaslar...
bugun hava harıka...allaha sukurler olsun bugunde hayattayız yasıyoruz sevdıklerımız yanımızda...
dun benım evlılık yıldönumumdu...kızımı kontrole göturduk allahtan cıddı bıseyı yokmus..sonra yemege gıttık valla yedım ama cok pısman oldum...sonra eve geldım...önce ısınma hareketlerı sonra mekık , bacak kaldırma , şınav sonra ev işi yaptım ama ııııı dırek kılo olarak gerı döndu...
bugun sıfırdan basladım ay artık sınır geldı...elma yedım portakal suyu ıctım öglen ve aksam atıstırma yapıcam karar verdım...
neyse görusuruz sonra ben bıraz sıtelerı gezeyım...
her sene çocuklara grip aşısı yaptırıyodum bu sene bronko vaxom diye bir ilaç kullandım 10 gün kullanıp 20 gün ara ile 3 dönem kullanılıyo. çok iyi geldi.immün sistem güçlendirici
büyük oglan çok uçuk çıkarırdı.faydası oldu.doktoruna bi sor.
evlılık yıldönumumu kutlayan tum arkadaslarım cok tşk....6 yılı bıtırdık....gece koca bır kırmızı gül buketıyle gelmıs cok sasırdım hıc beklemıyordum valla...allah herkese nasıp etsın...
sedacım sabahtan berı sureklı sıvı alıyorum sureklı wc ye taasınıyorum....11 de ıkı kuru kayısı yıycem...öglen ton balıgı yada cornflakes dusunuyorum...aynanın karsısında spor yapmak da zevklı aksam power turku acıp yaptım...
guleysacım 30 dk.yla yediklerini yakmışsındır bugün inşallah 1saat yaparsın canımm,benim yaptıklarıma bak istersen yürüme,yüzme,bisiklet sürme şansın yoksa bile yerinde koşu yap 10dk ısınmak için sonra diğerlerini yapabilirsin sayılarını arttırırsan 1saati bulur..
destinam nice senelere canım kızının iyi olmasınada çok sevindim,cumaya eritirsin inşallah sıkma canını bugün çok su iç akşam yürürsün gider aldığın
tuğbacım sende bol bol su iç şişliğin gitsin sana ençok su yarıyor
1.73 tebrikler canım kilo vermene sevindim iyi gidiyorsun gerçekten
eylulce güne enerjik başlamana sevindim bugün 1saat spor yaparsın güzelim buhafta iyi gidiyorsun galiba cumaya az kaldı göster kendini
sibelcim kolay gelsin plates yürüyüş buhafta vereceksin inşallah aldıklarını
en güzel olan senin sabah yapman.saaatin hep aynı.bende kendime spor saati ayarlasam daha ii olcak sanırım.işten gidince ancak yapabilirim ama o zamnda çarşı işim oldugunda eve çok geç gidiyrm eşim gelcek diye yemek festivali.offf offf bu sporu halletmeliyim.sözz bugün 1 saat yapacam
Gunaydın hanımlar
sabah sıcak lımonlu suyumu ıctım
sonra 1dılım ekmek 1 domates, bıber kucuk parca peynır yedım ve yesıl cay ıctım
oglen ve aksam lapa yapcam salatayla onu yıcem, regl oldum cok sısım belkı lapa ıse yararda kılo verebılırım-tatlicadiarzu-
Sıyah hala gelmemıs:uhm:
Destınam uzulme yedıklerını bugun telafı edersın canım evlılık yıldonumdede yenır dogrusuyerimseniben Daha nıce yıllara ınsallah canıma.s.
evet canım haklısın bu dönem şanstan benim dersim hep öğlen oyüzden sabahları yapabiliyorumm ama son 1ay bende sabah yapamicam artık yazın staj yapacam gelecek dönemde nerdeyse hergün sabah başlayacak dersim..inşallah uygun bir program oturtabilirsin canım 1saat yapınca eminim süper hissedeceksin kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?