- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #7.781
tatlı krızım tuttuuuuuu.......
yettim bacım yettim........ suyu iç ama tuzu kıs mutaka peynir bile tuzsuz olsun.tuz suyu tutuyo bide ayaklarını dinlendir.dedim maydanoz ödemi attırıyoahh hemşom varrr.bnamaz kılarken oturunca balon üzerine oturmuş gibiyim.çorabı ayağımdan çıkarıncada çorabın lastiğinin geldiği yer çukur çizgi şelklinde.naocemm beeennn.gelin sağlıkçılar.hemşire eczacı adayları indirin beniiiii..
affiyet olsun detsinam dun gece tvde rejim programi vardi izledim kesinlikle bol yogurt tuketmemiz gerekiyormus kalsium vucutaki yaglari yakmak icin ise yariyormus ama yogurtu et urunu yedigimiz zaman ayni anda tuketilmiyecekmis eger menude et varsa ara ogun olarak mutlaka ihmal etmeden tuketin dediler...spor yapmadan once bol su icilecekmis birde cok faydasi varmis birde bi kadina tes yaptirdiilar yarim saat kostu sadece yediklerini yaktin dedi doktor en az vucutaki yaglari yakmak icin 45 dakika dolmasi gerekiyormus mesela 1 saat spordan sonra yaglar eriyormus eger bu surede mesela 400 kalori yakildiysa sporu biraktiktan sonra yuz de elisi yine gidiyormus yani 200 kaloriyi vucut kendine gelebilmek icin yakiyormus ne kadar ilging demi ???
slm okuldan yeni geldim hemen bilgisayarı açtım ne çok yazmışsınız akşam kimseyi bulamıyorum. sabahları burası şenleniyor galiba.
destinam evlilik yıldönümün kutlu olsun. nice yıllara.
siyahı bende çok merak ediyorum. inş mutlu haberini alırız.
bugün ben kahvaltıda peynir, zeytin, domates, salatalık, bir dilim kepek ekmeği yedim. bir bardak yeşil çay içtim.
öğlen ise 3 tane portakal kaymaklı diyet bisküvi ile bir bardak yeşil çay içtim.
biraz öncede bir elma yedim. şimdiye kadarda 2 litre su içtim. okuldan eve kadar yürüdüm arkadaşlarla yarım saat. 1 saatte aerobik yaparsam video izleyerek çok güzel olacak.
akşam bir kase çorba ve bir kase light yoğurt yemeği düşünüyorum.
bana yemek yapmak artık zor geliyor. evde 4 kişiyiz. rejim yapmadan önce beraber yapıp yiyorduk. ama şimdi rejimde olduğum için onların yaptığı yemeği yiyemiyorum. ayriyetten kendime yemek yapmayada üşeniyorum. rejimdeyim yemeyim diye geçiştiriyorum.
ana sıyahı gördummmm
slm okuldan yeni geldim hemen bilgisayarı açtım ne çok yazmışsınız akşam kimseyi bulamıyorum. sabahları burası şenleniyor galiba.
destinam evlilik yıldönümün kutlu olsun. nice yıllara.
siyahı bende çok merak ediyorum. inş mutlu haberini alırız.
bugün ben kahvaltıda peynir, zeytin, domates, salatalık, bir dilim kepek ekmeği yedim. bir bardak yeşil çay içtim.
öğlen ise 3 tane portakal kaymaklı diyet bisküvi ile bir bardak yeşil çay içtim.
biraz öncede bir elma yedim. şimdiye kadarda 2 litre su içtim. okuldan eve kadar yürüdüm arkadaşlarla yarım saat. 1 saatte aerobik yaparsam video izleyerek çok güzel olacak.
akşam bir kase çorba ve bir kase light yoğurt yemeği düşünüyorum.
bana yemek yapmak artık zor geliyor. evde 4 kişiyiz. rejim yapmadan önce beraber yapıp yiyorduk. ama şimdi rejimde olduğum için onların yaptığı yemeği yiyemiyorum. ayriyetten kendime yemek yapmayada üşeniyorum. rejimdeyim yemeyim diye geçiştiriyorum.
ben siyah degilim hayaletiyim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bööööööööööööööööö
slm kızlar ne haber nasılsınız.. bir sorun yokturdur inşallah.. ben cok iyiyim ama dün berbat durumdaydım resmen bir sinir krizi yaşadım.. ölecede yedim.. mide küçük almıyo baya kötü oldum bugün hala dünün etkisini taşıyorum lavaboyada gitmedim.. sanki karnımda benim gibi biri daha var.. valla igrenc durumdayım.. bu arada tahlillerim temiz çıktı 3 aylık bir tedavi uygulamaya başladılar hemen.. 3 ayaın sonucuna göre yolumuzu belirleriz diye düşündü.. yalnız dikkat ceken bişey oldu bugün bir ultrasyon daha verdim kitle büyüme yapmış... doktor bunun sebebi sesin diyor.. bu gibi işlerde moral sitres çok önemli tek büyüme sebebi bu dedi.. neyse temiz dedi rahatladım.. bir iki hemşire güvenme buraya dedi.. ama aklıma artık kötü şeyler getirmek istem,iyorum.. bu hafta yeteri kadar yıprandım dogrusu.. artık bakalım doktor diyeli herşey zaman gösterecek..
bu arada bugün diyetime uydum ama midem karnım felaket durumda lavaboya cıksam rahatlıyacamda oda yok..
kızlar yarın salonu ve oglumun odasını boya yapacagız.. bu yüzden bilgisayarı sökebiliriz.. ben beceremiyom kardeşim gelip tekrar kurar. olurda gelemzse bende gireemzsem sebebin bu oldugunu bilin merak etmeyin.. eger gelmezsemde 1 kilo verdi diye yazın.. toparlarım cumaya kadar diyorum...ben geçmişe bakıp geleyim
siyah yetişemedimmi yani sana
ve çizelgen çok gıcık be yaaaa
canım bişiler istiyordu çizelgen iştahımı kapattı anacım olmazki bööle
amaaaa
sana yetişiceem kız bekle beni olarmııııııııı
yazıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkksenağlama senağlamaii geceler arkadaslar pazar gununun verdigi telasla anca geldim ....ben iyce rejim modundan ciktim ya yemekte sorun yok ona dikkat ediyorum ama spor yok aksam 7 sonra yine basladim yemege ... cumaya bi kilo vermem lazim yoksa kirmizi kart geliyor....yarin olsada yeni bi baslangica girsem benim ustume siyah ve sedaaa mezun olacak ben bu gidisle yeni gelen arkadslarida mezun ederim ya bu kadar iradesilzik olurmu oluriste.....ayyyyyyyyy ne oluyo disarda yagmur yagiyor radyoda huzunlu sarki var efkarlandim ben simdi :çok üzgünüm: yazik diyen olsa agliyacammmmm
egitim gönüllüleri vakfı canım.. araştırsan daha net bir bilgi bulursun.. okul cocuklarına egitimde destek oluyoruz.. azda olsa bir katkımızx oluyor işde.. ee ne demişler damlaya damlaya göl olur demi :jeyyar: :jeyyar:siyah "tegeve" neresi veya ne demek anlamadim hani anlamak icinde caba harcamadim degil gri hucreler devreye girdi ama yine bisey anlamadim ama sen sevindigsen kesin guzel bi seydir.....senden bu aizm olduktan sonra 62 de olursun ama dedgin gibi zorlamadan olsun son kilolar
amanda aman.. alınganlıkda yaparlarmışda.. bir birlerine kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3alınganlık yapmadım.bak beni yanlış tahlil ediyosun.medet ummak lafına bozuldum.benim soruyo olamam onu hemen alıp kullandığım anlamına gelmiyoki.soruyorum sadece.
dedimya artık beklmek ertlemek gibi bi lükse sahip değilim.temmuzda 75 lerde oolmama gerekiyoyani benim iş denize düşen yılana sarılır meselesi oldu benim için.buzaman kadar rahattımda şimdiden sonra biraz sıkıştım yani anlıyacağın.
senin yorumuna bişey demdim.sadece durumumu izah ettim.yazıp yazmamana da bişey dieymem.alınganlık yapan sen oluyosun bu durumda.
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile gel buraya kız.. geç oldu ama güç olmasın kaçmaaaaaaaakaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemileacıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tutun benı arkadaslar ...........
benim en büyük sorunumagzıma aldıktan sonra duramıyorum.eskiden yani 3 sene evvel 120 iken yaniyemek hazırlarken de ,yemekten sonra masayı toparlarkende ne kadar tok olsam da yinede yerdim.3 senedir o alışkanlıgımı bıraktım.şimdi yemekte kendime duuuuuuuur diyemiyorum.tabagıma azda alsam ekleme yapıyorum.eh yavaş yavaş oda gidecek. birde dedim ya 2 çocuk var.tabaklarını bitirmiyorlardı.dökülmesin diye hoooooooooop benim mideye.yani bir nevi temizleyici yada geri dönüşüm kutusu diyelim.ama bu geri dönüşüm bana tartıda 3 lü rakamlarda bedenende vıcık vıck yag olarak dönüyo....artık onlarada az koyuyom nasıl olsa yemiyolar.
kız oglanın odasındda bilgisayar nasıl sökmeyim.. dolap mahvolur.. kardeşimin gönlü olursa hemen kurarda iş onun gönlünü yapalımhahhaaaa.............delıııııııııııııııı
bız sana demedıkmı bısey yok dıye....aglayacak yer arıyordun ıyı oldu..........şaka bır yana cok sevındım ......ben anlamam boya moya sökmeden boyayın kardesım evı allah allah...
sagolasın güzelim.. senin banannen nasıll.. hiç düzelme yokmu.. seda valla cok üzülüyorum mezun oluyorum diyorsun diye.. kız beklemedin beni .. kayısı bitki cayı herşeyi denedim.. birşey kar etmiyo malesef..canım benim hoşgeldin inanki çok sevindim allaha şükür temiz çıkmış tahliller kendine dikkat et tatlım şimdi kuru kayısı ısla akşam yeyip üzerine sıcak su iç birkaç bardak tuvalete gidersin belki bana yarıyor canım ama su içtikten sonra üzerine başka birşey yemiyorum tekrar gözümüz aydın allah başka hastalık vermesin inşallahh
kızlar arkadaşlar geldi babaannemi sormaya gelmişler sağolsunlar çıkmam lazımm tamda siyah gelmişti öpüyorum sizi çok gelirim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?