- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #7.761
ton balıgına bayılıyorum ben helede makarnada hahaha...ama domatesle de super gıdıyor...
sıyah pazar gunu dalga gectı benımle bır haftada sen bırıncı ol dıye ....bu cuma 75 olmamı ıstıyordu ama hıc umudum yok...
canım ben o lapaya bakmıştımda tuz yok diyor tuzsuz nasıl yenecekki o,ben yemekleri bile tuzsuz yiyemiyorum maalesef,sen tuz koyuyormusun:uhm:
annemi aradım şimdi akşam benimle yürüyüşe gelecek inşallah başlıyacam bugün kısmetse.1 saat yürüyüş 20 dk leg magic yapsam tamamdır.ben spor yaptım mı veriyorm yoksa gr oynamıyr
ben tuzsuz şekersız yerım ama yanında ya yogurt olmalı yada baharatı bol olmalı...o zaman ınsan zevkle yer...
sagol sedacım kıloma kımse ınanmıyor ama eskıden esımle aynı pantolonları gıyerdık sımdı ben gıremıyorum ıcıne...ama dun senı görunce yanı şok oldum...hele de ust tarafın erımesı cok ılgınc...cok azımlısın masallah...
ben tuzsuz şekersız yerım ama yanında ya yogurt olmalı yada baharatı bol olmalı...o zaman ınsan zevkle yer...
sagol sedacım kıloma kımse ınanmıyor ama eskıden esımle aynı pantolonları gıyerdık sımdı ben gıremıyorum ıcıne...ama dun senı görunce yanı şok oldum...hele de ust tarafın erımesı cok ılgınc...cok azımlısın masallah...
oglen yemegimi hazirladim havuc hasladim hafif zeytin yagli bol maydonoslu kavurdum yanina izgarada hindi eti olacak..... boylece ogleni kazasiz atlatacaz .... detsinam siyahtan haber verdigin icin tsk cuma yi bekleyelim ama kotu bisey olmadigindan eminim ... destinam bende ton baligina bayilirim ama salatada olacak benimkisi.... hemsom sisim diyorsun sivi gida tuketecen iyce sisirir bence sivi gida seni baska bi cozumune bak onun vucudun sumu topluyor yoksa kolarina ayak bileklerinde sisikinlik varmi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?