- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #77.801
süper bir menü doktor listesi mi canım bu
ohh maşallah her gun kaçamak var magnum kaç kalori biliyonmu sen
günaydın çıtırlarsporumu yaptım eve geldim.şu an kahvemi içiyorum.yaşasın spor yapmakkkkkkkkkkkkkkkk
her iki menünü de beğendim aslı
kızlar ben geldim nihayetttttt
aslıdan izin istedim sağolsun verdi çünki dişim apse yapmış ve yüzüm yumurta gibiydi antb. kullandım ama şimdide erik gibi oldu yanağımm dün doktr. gittim antb. devam dediiiii zaten işe 2 gün gelmedim sorun olmuşş hemenn okadar moralimi bozdular ki anlatamm sanki keyfimden o diş ağrısını çekiyorumda
siz nasılsınız inş. ben yokken kötü bişey olmamıştır
kızlar bu arada cmts de sabh 5 kadar hastanedeydim kansız olduğum için evde dururken birden gittim ellerim uyuştu nefesim felan gitti doktor tahlil felan yaptı bir sürü kansızsın ve vücudun direnci düşmüş dediii vitamin verdi babmda dediki doktor bey bişey yemiyo akşamları dedi doktorda olmazzzzzz meyve ye olmadı dedi bende tmm dedim
bundan sonra sık sık çok yicem kızlar yani çok dediğim ne bilim hani meyvesiydi felan ben fazla yemediğim için böyle oluyo sanırım
salişcim o ısrık gaaaayet masum bi ısırıktı canım gerçekten.evet aslında o çikolatayı ağzıma sokup da sadece küçük bi ısırık alıp geri çıkarmak bana çok zor gelsede bu gerçek:) ısırıgın boyutu dedin de aklıma geldi taa önceden birisi menüsüne 2 çatal patates kızartması yazmıştı.. Biri yorum yapmıştı sanırım ilknurdu "2 çatal dediğin kaç tane mesela ben 2 çatala 15 20 tane patates alabilirim":) :)
herkese günaydın.. Cumaya sayılı günler kala kendimizi hep tok hissedek inşallah :)
ben geldiim. dersimi ektim geldim ehehe
küçülür küçülür sen ufalınca oda minicik olur deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iyiyiim öğle yemeğimi yiyoruum
sen nasılsıın ??
ya yemeği dışardan söyledim. kofte söyledim. yanına bir sürü ekmek koymuuşlar.parmak pide o köfteleri şimdi ekmeğin arasına koyup yemek vardı ahhh
ama kendime hakim oluyorummm ve yemiyorumm !!
bugün iki tane arkadaşım sen güzelleşmişsin zayıflamışsın dediii
zayıfladığım baya belli oluyomuş.bi nazar boncuğu falan tak çok güzelsin bugün dedileer
ne mutlu oldummm
hoşş geldin çiçemmmm ben burdayım nasılsın
millet 9-17 haziran arası tatile gidiyorum. sueno golf otel belek e rezervasyonumu da yaptırdım uçak biletlerimi de aldım heyoooooooo
bugünden itibaren tam 60 günüm var ne kadar kilo versem kardır açlık beni bekle geliyorrrrruuuuuuuuuummmmmmmmmmmm
çıkıyorum bu arada akşam eve kaçta giderim bilmiyorum sözleşme okumam lazım.
Bende çıktım ayakkabı aldım çok gezdik şişti ayaklarım..
yorgun savaşçıııııııııııııııııı
şöyleki canım şu okul olmasa sivsta bir dk durmamm
ailem antalyada antalyalıyım. o yüzden orda yaşıyorum diyorum ama yılın 8 ayı da sivastayız iştee...
ben de çok memnun oldum tanıştığımıza
yok yok ne evde kalması ya daha yaşın var
nerde sınıf öğretmenisinn ?
saliş pek bi entellektüel gördüm bu aralar seni canım, şaka bi yana çok güzel bilgiler,teşekkürler tatlım.su, kortizol hormonu salgılamasını bloke ederek gereksiz yemek yemeyi ve kabızlığı engelliyor. Yemeklerden önce içilen su ise tokluk hissi veriyor, yağların depolanmasını engelliyor.
merhaba arkadaşlar,ben geldim ,bugün çoook suçluyum nasılsınız?
geçmiş olsun hazalcım.kızlar günaydın akşam üstünden sonra hiç giremedim yatana kadar sürekli kustum çok fenaydım acayip bir mide ağrısıyla birlikte kusma dr gittim ilaç falan verdi ama yine kustum akşam ne oldu anlamadım ya açlıktan ölüyorum su an en son öğlen yemiştim onlarıda kustum zaten offf ellerim bile bi uyusuk gibi açlıktan sanırım=(
niye ektin kız
ben o ekmekleri arkadaşlara veriyordum
ne güzel insan bu sözleri duyunca daha mutlu oluyor
ama güzellik kilo ile ilgili mi bunu düşünmedende edemiyorum :44::44::44:
ya evet maalesef,ama evde 2 küçük 1 büyük çocuk olunca benimde kanıma giriyorlarkaçamagını hiç eksik etmiyosun hey maşallahh
hoşgeldin canım,bi bulduk bi kaybettik seni,geçmiş olsun canım inşaallah hemen iyileşirsin.kızlar ben geldim nihayetttttt
aslıdan izin istedim sağolsun verdi çünki dişim apse yapmış ve yüzüm yumurta gibiydi antb. kullandım ama şimdide erik gibi oldu yanağımm dün doktr. gittim antb. devam dediiiii zaten işe 2 gün gelmedim sorun olmuşş hemenn okadar moralimi bozdular ki anlatamm sanki keyfimden o diş ağrısını çekiyorumda
siz nasılsınız inş. ben yokken kötü bişey olmamıştır
kız oya yarısınıda bana versene
niye ektin kız
ben o ekmekleri arkadaşlara veriyordum
ne güzel insan bu sözleri duyunca daha mutlu oluyor
ama güzellik kilo ile ilgili mi bunu düşünmedende edemiyorum :44::44::44:
aman canım lütfen dikkat et,diyet yapmak demek aç kalmak değil maalesef bunu bazen hepimizin yanlış anladığı zamanlar oluyor,herşeyden yeyip azar azar yemek en doğrusu.kızlar bu arada cmts de sabh 5 kadar hastanedeydim kansız olduğum için evde dururken birden gittim ellerim uyuştu nefesim felan gitti doktor tahlil felan yaptı bir sürü kansızsın ve vücudun direnci düşmüş dediii vitamin verdi babmda dediki doktor bey bişey yemiyo akşamları dedi doktorda olmazzzzzz meyve ye olmadı dedi bende tmm dedim
bundan sonra sık sık çok yicem kızlar yani çok dediğim ne bilim hani meyvesiydi felan ben fazla yemediğim için böyle oluyo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?