Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Doktorum demişti aslında bide koruma diyeti vericem diyee umarım işe yarar
Bu en çok sevdiğim şeylerin yasak olması çıldırtıyoo bu çılgınlık yakmasın sonra beni...

Doktorum demişti aslında bide koruma diyeti vericem diyee umarım işe yarar
Bu en çok sevdiğim şeylerin yasak olması çıldırtıyoo bu çılgınlık yakmasın sonra beni...

doktoruna söyle canım o daha iyi bilir arada sevdiğin şeyleri koysun diyetine

canım sen takıma girdiğin kilo ile hedef kilonu söyler misin not edeyim

çokomel

sabah
yemedim

ara
bardak çay

öğle
1 kepçe çorba
5 kaşık kuru fasulye
3 kaşık pilav

ara
1 bardak çay

akşam
2 kase çorba

ara
2 havuç

doktoruna söyle canım o daha iyi bilir arada sevdiğin şeyleri koysun diyetine

canım sen takıma girdiğin kilo ile hedef kilonu söyler misin not edeyim

çizelgemde gözüküyor aslında ama 80 kilo ila başladım 60 olmak istiyorum ama şimdilik 58-56 arası olursam daha mutlu olucam oraya kadar denicem yani.
Ama diyetisyenle belirlediğimiz hedef 60

çizelgemde gözüküyor aslında ama 80 kilo ila başladım 60 olmak istiyorum ama şimdilik 58-56 arası olursam daha mutlu olucam oraya kadar denicem yani.
Ama diyetisyenle belirlediğimiz hedef 60

canım bu takıma kaç ile başladın onu soruyorum yani geçen hafta kaçtın

Kurabiyedir çikolatadir böyle şeyleri sürekli düşünüp yiyemedigin için üzülürsen işin zor.. Şöyle düşünmeye çalış.. Şimdilik yemicem ama zayıflayınca ölçülü bi şekilde yicem

Nur
40 günde 16 kilo veren biri olarak şunu söyleyeyim.. Yemek biçimini değiştirmedikten sonra boşuna 2 3 ay aç kalıp geçici diyet yapma nurcum.. Çünkü diyorsunki kilo verdikten sonra yediklerime saldırabilirim.. Zaten kaçmıyorlarki istediğin zaman istediğin kadarını yemek senin elinde.. Biz burda öğünlerimizi sağlıklı ve düzenli hale getirmeye çalışıyoruz.. Ya falanda filan işte of ya benim o biçim çenem düştü yoksa ben hep böylemiydim:)

kaptan çok gizemlidir yüzünü gören olmadı.sesini duyan nadir insanlardan olarak kendimi seçilmiş ilan ediyorummm

Facede resimleri var niye gizemli diyon.. Niye asliya yancılik yapıyon.. Sesini duymuş bende mesajlastim ama özelimi burda anlatmadım senin gibi :):):):):):):):):):):) eccük daha gülecem :):):):):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…