Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım ilgileniyorum valla ama duygu sömürüsü yapıyor:)
süpersin tebrikler darısı hergüne inşallah hergün böyle yapabilirsen bu iş biter..
buarada msninide ekledim tatlım

cabuk dön o zaman zaten neslıde gıttı....bak kendımı yemege verıcem ona göre haa..
valla cıktım hemen kusura bakma bayada yürüdüm. neli ile telefonda gevezelik ettik biraz bakkatım geç kalıyom hemen cıktım evden
siyah tahlillerinin temiz çıkmasına sevindim. inş Allah bir daha böyle bişey yaşatmaz size.
tşk aynalar.. sen erzurumdydın degilmi .. eger yanlış hatırlamıyorsam.. ben erzincanlıyım merkes.. ay sonu erzurumdayım...
allahtan umut kesilmez. ananem benim öldü dediler son nefesleri dedi doktor.. ama hiç bişey olmamaış gibi kalktı ayaklandı.. dua ediyorum.. sizde edin.. eldende başka birşey gelmiyor.. allahım inşallah en tez zamanda şifasını veririr...
ben hazır alıyorum bimde buldum bir tane yaklaşık 60 yada 65 gr ediyor.. sabah ikiye bölüp sandvic yapıp işe götürüyorum akşamda yarısını yiyorum bir dilimin.. dilimleri baya büyük..
sagolasın canım.. bende aynen böle yaptım.. doktora götürmeden bir hemşire arkadaşın eşi labaratuvarcıydı onu aradık sorduk iyi diyince hemşireye öle bir sarılmam vardiki.. allaha şükür diyorum.. birde tedaviye cevap verirse bünyem degmeyin keyfime.. bu kadarınada şükür ..
çok sevindim tatlım gözün aydın.

sagolasın canım.. allah hepinizden razı olsun

bende de aynı. alıyorum kepek ekmeğini küfleniyor. neden daha küçüğünü yapmıyorlar ki.
ben marketten alıyorum.. fırınkide marketinkide küfleniyor.. sürekli budolabında tutu kesinlikle bişy olmaz..
banada at özelden msn seda
spor yapabildiğim için çok mutluyum.inşallah devamı gelirrrrrrrr
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile2
iyi akşamlar kızlar ben bisiklet sürmeye çıkıyorum görüşürüz öpüldünüzzz
ayy bak şimdi bende heveslendim.. yazın arada bizde cıkarız akşamları.. burada gündüz bisiklet sürmenin imkanı yok valla.. akşam bile aslındada bazen yapıyoz.. böle şeyler bizde ayıp karışılanıyor.. neyseki artık bnim cevrem alıştı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar.. ilk başta.. bana destelk verdiginiz için.. kaç gündür yanımda oldugunuz için hewpinize tşk ederim.. iyiki varsınız vallaha..
bu arada yediklerimi yazmadım ... dün aşırı kaçırdım baya almışım kilo.. ama yerleşmedigi için hemen veririm diyorum bir lavaboya cıkabilsem.. ne ettimsse kar etmedi valla.. inşallah bu hafta 64 olmak istiyorum.. aslında bu hafta treni kaçırdın dedim ama bakalım cumaya kadar spora daha cok agırlık vermeyi düşünüyorum belki kurttrırım haftayı..
sabaha berbat başladım akşam yaptıgım etimek tatlısından yedim bir dilim çikolatalı cevizli pudinklişerbetliydi valla.. 9 da herzamanki sandviçimi yedim.. öglen sadece yogur bir iki kaşık tarhana corbası bir köfte.. akşam az yaglı sebze haşladım yedim..
bugün seda gibi yaptıgım sporuda yazayım şöle alt alta kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sabah bir bucuk saat tempolu yürüyüş
akşam bir saat kırkbeş dakka tempolu yürüyüş
150 bacak hareketi
200 yanlara sopa ile egilme
170 sopa ile yanlara dönme

kız seda seni kıskandım valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

slm kızlar

bugunku raporumu gururla verıyorummm

sabah 8 portakal suyu
saat 9-30 bır elma
saat 11 2 kayısı
saat 12.30 2 domates bır dılım kızarmıs ekmek 100 gr ton balıgı
saat 4 2 kuru kayısı
saat 6-8 arası tempolu yuruyus
saat 9 bır kase pulbıberlı suzme yogurt

aralarda bol su ....

nasılım ama??tartıldım dunden berı bır kılo vermısım yanı dun aldıklarımı verdım....

merak etttin ne kadar almıştınki verdin... birde bütün kaçamaklarını yaz bakım.. aldıgın kiloyuda göreyim.. yav benim bir kacamagım en az 2 kilo oluyor sinirden kuduruyorum.. her hafta kilo veriyordum bir kaçamak yapıyordum.. bu hafta sinirden 2 kaçamak yaptım öle böle degil valla.. şimdi cumaya kadar kiloda veremezsen nolacak bana :mymeka: :mymeka: :mymeka:

destinacım sen yaz ben yarın okurum..
kıslar ben kaçıyorum.. yarın salona boya yapılacak şu salonu toparlıyımki ben gelmeden kardeşim başlasın boyaya akşama salonu yerine koymam lazım ev hanımlarına özeniyorum valla.......
hadin ben kaçtım kalın saglıcakla hepiniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
bu arada unuttum nesliyle konuştuk herkese cok selamı var..

aleykum selam....

okumadın galıba evlılık yıldönumu dıye aksam yemek yedım ıskender hemde...banada 2 kg olarak gerı dönuyor...ama ben pazarlarıda kacamak yapıyorum kızıma uyuyorum....

neyse bacaklarımın agrısından duramıyorum yatıyorum herkese ıyıgeceler...

BıLıYOR MUYDUNUZ?sayfalari gezerken okudum paylasmak istedim bende....

• Yemeğe tuz ile başlanırsa beyin tarafından gönderilen bir uyarı sayesinde midede mukus denilen sindirimi kolaylaştırıcı bir tabaka oluşturduğunu ve midenin sindirime hazırlıksız yakalanmasını önlediğini…

• Yemek yerken yerde oturarak sol ayağı katlayıp sağ ayağı karna çekerek oturulup yenildiğinde su ile doldurulmuş balon şeklinde olan midenin çıkış kısmını kapatarak yenilen gıdanın tam sindirilmeden bağırsaklara kaçmasını önleyeceğini ve mide dolunca da doygunluk hissi vererek çok fazla yemeden kalkılacağını…

• Yemek yerken yemeğin ortasında su içildiğinde içilen suyun yenilen gıdaların sindirilmesine gerekli vitaminlerin emilmesine katkıda bulunduğunu ve midede doygunluk hissi vererek az yemeye vesile olduğunu…

• Oturularak ve en az 3 yudumda içilen su dil ve ağız bölgesinde daha fazla duraksadığından tükürük bezleri için gerekli olan suyun emilimini artırıp anti bakteriyel ve antioksidan etkiye sahip tükürüğün salgılanmasını artırarak ağız ve diş sağlığına katkıda bulunduğunu..

• Uyurken sağ yana dönüp yatıldığında solda olan kalbimizin daha rahat çalışmasına neden olarak kalbi yormadan dinlenmiş bir vaziyette kalkılabileceğini…

• Tuvalete girerken sol ayakla ilk adım atıldığında kaygan olan zeminde ayağın kayması durumunda sola göre daha güçlü olan sağ ayağın düşmeyi engelleyerek vücudu dengelediğini..

• Banyo yaptıktan sonra ayaklara soğuk su dökmenin kan dolaşımını hızlandırıp sıcak sudan dolayı genleşmiş olan damarların içindeki kanın aktivasyonunu artırarak tansiyon düşüklüğünü önlediğini ve savunma mekanizmasını güçlendirdiğini…

• Kesintisiz uyunan uzun gece uykularının damarlarda vazodilatasyona neden olduğunu uyku ortalarında kalkıp el yüz yıkamak (ör: abdest almak) az yorucu egzersizler yapmanın (ör: teheccüd namazı) vazodilatasyonu engellediğini ve daha zinde kalkılabileceğini…

Su Nasıl ıçilmeli (Tıbbi Bilgi...)
Insan midesinin ayakta ve oturur vaziyetteki pozisyonu farklıdır.
Ayakta duran bir insan eğer sıvı gıda içerse doğrudan
doğruya onikiparmak barsağına geçer. Midenin küçük
eğriliğine uyan kısmında Waldeyerin mide caddesi denen
bir oluk bulunur. Sıvı gıdalar bu yolu takip ederek zaten
devamlı küçük bir açıklığı olan mide çıkışını
(pilor) geçerek 12 parmak barsağına (duodenum) geçer.
Eğer insan sıvı gıdayı oturarak içerse bunlar önce
midede birikir asitle karışarak mikropları ölür ve
sonra 12 parmak barsağına geçer.
Bu durumda oturarak su içme usulüne uymakla insan kolera
da dâhil birçok insan hastalıklarından korunmuş olur.
Rastgele yerde meşrubatı alıp ayakta içenler bu
tehlikeye daha fazla maruz kalırlar.

• Bütün bunların 1600 sene evvel Peygamberimizin yaptığı ve ümmeti için de tavsiye ettiği sünnet-i seniyyeler olduğunu...

ohh be Sıyah sonucların temız cıkmasına cok sevındım kız:lepi:
bugun yarın yemene dıkkat edersen yaptıgın yuruyusle verırsın sen cumaya kadar canını sıkma yerimseniben
bende aksam 1bucuk saat yurudum yagmur yagdı ıslandık-tatlicadiarzu-

destınam bugunkı raporun super:lepi:
ınsallah yarında devamı gelır-tatlicadiarzu-

Eylulce verdıgın bılgıler cok dogru, guzel bılgıler, tesekkurler canım hatırlattıgın ıcınkaydirigubbakcemile5

günaydın herkese ben okula gidiyorum bugün sabah spor yapamadım yeni kalktım dersim bitince ordan havuza gidecem bugünlük sadece yüzmeyi düşünüyorumm..mutlu sağlıklı bol hareketli birgün diliyorum herkese

hayırlı sabhlar .bende sularımı içtim daha bişey yemedim.yarın bende tefsir dersi varda .ev temziliyorum fazla giremeyebilrim
dinlenme molalarında gelirim artık.

Slm kızlar
bugun kımse ugramamıs Sedaa ve Tugba harıc-tatlicadiarzu-
sabah komsum kahvaltıya cagırdı bugun kahvaltıyı bıraz abarttım 2dılım kepek ekmegı ve klasık kahvaltı ıste.
bugun canım lapa yemek ıstemıyor yarın yaparım belkı cumaya kadar kılolar gıder-tatlicadiarzu-

öncelikle selamlar .akaşama yazacagım.şimdilik meşgulüm.dün de evde internette problem vardı.görüşürüz

selam kızlarr sakin bugün burası kimse gelemesede destinam uğrardı bir sorun yoktur umarım..bende dersten çıktım şimdi havuza gidecem bir bakayım dedim neler yaptınızz diye görüşürüzzz

slm arkadaslar bebisler evde carsamba gun okul yok burda o yuzden bu vakti buldum bende oglende kizim spora goturecem oglumun arkadasini dogum gunu var oraya birakacam derken gece ye anca gelirim artik..... bu sabah bi dilim ekmek krem peynir cay ara kahve ictim oglen izagarada hindi eti zeytin yagli kabak yarim tabak ve sade yogurt yeidm bu saate kadar her sey normal ..... detsinam nerdesin merak etim ben de insallah bi sorun yoktur

geldim sibelkahvaltiyi abartmamisin bence iki dilim kepek ekmegi normal bence .... bugun herkes cok mesgul heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…