- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #7.821
sedacım erkek arkadaşın kıskanmakta haklı bence ama onunlada ilgilen güzelim
buarada 1saat yürüdüm 20 dk leg magic yaptım
akşam yemektede yoğurt çorbası yiyecem.diğer öğünlerden birinde börek hatam var
valla cıktım hemen kusura bakma bayada yürüdüm. neli ile telefonda gevezelik ettik biraz bakkatım geç kalıyom hemen cıktım evdencabuk dön o zaman zaten neslıde gıttı....bak kendımı yemege verıcem ona göre haa..
tşk aynalar.. sen erzurumdydın degilmi .. eger yanlış hatırlamıyorsam.. ben erzincanlıyım merkes.. ay sonu erzurumdayım...siyah tahlillerinin temiz çıkmasına sevindim. inş Allah bir daha böyle bişey yaşatmaz size.
allahtan umut kesilmez. ananem benim öldü dediler son nefesleri dedi doktor.. ama hiç bişey olmamaış gibi kalktı ayaklandı.. dua ediyorum.. sizde edin.. eldende başka birşey gelmiyor.. allahım inşallah en tez zamanda şifasını veririr...sağol canım yok maalesef gelişme öyle bekliyoruz allahtan ümit kesilmez ne diyelim bugün babamlara kameradan göstermişler durumu pek iyi değil inşallah düzelir dua ediyoruz başka birşey gelmiyor insanın elinden..ordakilerde bişe yapamıyor göremiyorlar bile oyüzden gitmeme izin vermiyorlarr neyse umutsuz değilim herşey düzelecek inşallahh dualarımızla
iyi yapmışsın canım birisiyle yürümek çok güzel olarak sohbet ede ede vaktin nasıl geçtiği anlaşılmıyor bile,mezun olmam birşeyi değiştirmeyecekki tatlım gene her yaptığımı yazarım burdayım yani,sadece önümüzdeki hafta giremicem herlde ya ankarada ya adanada olacağım için
ben hazır alıyorum bimde buldum bir tane yaklaşık 60 yada 65 gr ediyor.. sabah ikiye bölüp sandvic yapıp işe götürüyorum akşamda yarısını yiyorum bir dilimin.. dilimleri baya büyük..kızlar size bir soru sorcam. fırında yapılan normal ekmeğe benzeyen kepekli ekmekler mi daha iyi yoksa marketlerdeki paketlenmiş kare şeklindeki kepek ekmekler mi daha iyi? ben fırından aldığım ekmeği yerken sanki normal ekmek yiyormuşum gibi geliyor. kepeği az, kendimi yediğim zaman rahatsız hissediyorum diyete uygun değil diye. diğer paketlenmiş olanınki daha fazla kepeği var gibime geliyor.
sagolasın canım.. bende aynen böle yaptım.. doktora götürmeden bir hemşire arkadaşın eşi labaratuvarcıydı onu aradık sorduk iyi diyince hemşireye öle bir sarılmam vardiki.. allaha şükür diyorum.. birde tedaviye cevap verirse bünyem degmeyin keyfime.. bu kadarınada şükür ..oohh be çok şükür sityahımm.çok sevindirdin bizi bee.gel bi halay çekek.
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bak boşyere üzülmüşsün.neyse bacım gelmiş geçmiş olsun.cenabı allah daha beterini göstermesin inşallah.allah şifanı versin bacım. eee artık bize bi çiğ köfte yuğurursun.
çok sevindim tatlım gözün aydın.
ben marketten alıyorum.. fırınkide marketinkide küfleniyor.. sürekli budolabında tutu kesinlikle bişy olmaz..bende de aynı. alıyorum kepek ekmeğini küfleniyor. neden daha küçüğünü yapmıyorlar ki.
banada at özelden msn sedaekledim tatlım
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile2spor yapabildiğim için çok mutluyum.inşallah devamı gelirrrrrrrr
ayy bak şimdi bende heveslendim.. yazın arada bizde cıkarız akşamları.. burada gündüz bisiklet sürmenin imkanı yok valla.. akşam bile aslındada bazen yapıyoz.. böle şeyler bizde ayıp karışılanıyor.. neyseki artık bnim cevrem alıştı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3iyi akşamlar kızlar ben bisiklet sürmeye çıkıyorum görüşürüz öpüldünüzzz
slm kızlar
bugunku raporumu gururla verıyorummm
sabah 8 portakal suyu
saat 9-30 bır elma
saat 11 2 kayısı
saat 12.30 2 domates bır dılım kızarmıs ekmek 100 gr ton balıgı
saat 4 2 kuru kayısı
saat 6-8 arası tempolu yuruyus
saat 9 bır kase pulbıberlı suzme yogurt
aralarda bol su ....
nasılım ama??tartıldım dunden berı bır kılo vermısım yanı dun aldıklarımı verdım....
hayırlı sabhlar .bende sularımı içtim daha bişey yemedim.yarın bende tefsir dersi varda .ev temziliyorum fazla giremeyebilrim
dinlenme molalarında gelirim artık.
Slm kızlar
bugun kımse ugramamıs Sedaa ve Tugba harıc-tatlicadiarzu-
sabah komsum kahvaltıya cagırdı bugun kahvaltıyı bıraz abarttım 2dılım kepek ekmegı ve klasık kahvaltı ıste.
bugun canım lapa yemek ıstemıyor yarın yaparım belkı cumaya kadar kılolar gıder-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?