- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #7.861
valla ne diyecegimi bilemiyom:uhm: yani tebrikler demek istiyorum amaaaaaa! sanki bir haftada 4 kilo çok gibi geldi.aman canım saglıgından olmada kafamçokkarıştı çok hızlı veriyon.hafta da 2 kilo ver fazla degil .biliyorum sabırsızlanıyosun ama .dikkat et.takip ettigim kadarıyla sen de ben gibi çok spor yapamıyon.aman canım aman dikkat et. yine de tebriklerslm arkadaşlar kilo çizelgemi düzenledim. 4 kilo gitti bir haftada Allah devamını getirsin.
bugün kahvaltıda domates, salatalık, peynir, yeşil zeytin, yarım dilim kepek ekmeği ve bir bardak yeşil çay içtim.
öğlen 3 tane diyet limonlu bisküvi, 4 adet diyet çubuk kraker yedim. bir bardak yeşil çay içtim. bu arada çayları şekersiz içiyorum.
okuldan gelince erik ve çilek yedim. şimdiye kadar 2 litre su içtim. okuldan eve yürüdüm yarım saat.
akşama arkadaşa davetliyiz. korkuyorum orda bişeyler yersem diye o yüzden akşam yemeği yemeyi düşünmüyorum. ama orda yemezsem akşam yemediğim için aç kalacam. zaten acım. hayırlısı artık.
birde hep böyle bisküvi türevi olmaz onların yerine madem yemek yapmıyorsun.domates salatalık marul gibi sebze türlerini illa salata olarak degilde.arada yıkayıp sade olarak yesen .hani arada çorba falan yesen daha iyi olmaz mı.ben mesela ekmek yerine marul yiyorum.marulun içine domates peynir koyuyorum dürüm gibi valla harika oluyo.slm arkadaşlar kilo çizelgemi düzenledim. 4 kilo gitti bir haftada Allah devamını getirsin.
bugün kahvaltıda domates, salatalık, peynir, yeşil zeytin, yarım dilim kepek ekmeği ve bir bardak yeşil çay içtim.
öğlen 3 tane diyet limonlu bisküvi, 4 adet diyet çubuk kraker yedim. bir bardak yeşil çay içtim. bu arada çayları şekersiz içiyorum.
okuldan gelince erik ve çilek yedim. şimdiye kadar 2 litre su içtim. okuldan eve yürüdüm yarım saat.
akşama arkadaşa davetliyiz. korkuyorum orda bişeyler yersem diye o yüzden akşam yemeği yemeyi düşünmüyorum. ama orda yemezsem akşam yemediğim için aç kalacam. zaten acım. hayırlısı artık.
slm arkadaşlar kilo çizelgemi düzenledim. 4 kilo gitti bir haftada Allah devamını getirsin.
birde hep böyle bisküvi türevi olmaz onların yerine madem yemek yapmıyorsun.domates salatalık marul gibi sebze türlerini illa salata olarak degilde.arada yıkayıp sade olarak yesen .hani arada çorba falan yesen daha iyi olmaz mı.ben mesela ekmek yerine marul yiyorum.marulun içine domates peynir koyuyorum dürüm gibi valla harika oluyo.
canım tebrikler ama bencede çok az yiyorsun ve 4kilo çok fazla,bende bazı haftalar çok veriyorum ama 2yi geçmiyor birde ben 3 arayla azda olsa birşeyler yiyorum,sporla veriyorum sayılır sağlığından olma dikkat et canım böyle yemeye devam edersen vitaminsiz kalacaksın sebze ve ette yemelisinn
malesef diyet bişey yok menümde yarınakolay gelsın canım bırazda rejım ıcın kalorısız seyler hazırla...
kolay gelsın canım, kız sen bugun boyle yersen yarına aclıktan pastaların hepsıne saldırırsın:roflol: yanı ben kesın oyle yapardımdananiknanik
yok kız pazradn beri önümden neler geçti biliyonmu.iştahım gitti.bi dondurma canım istedi onuda yemedim.dün eşimle kızm kıymalı pide yediler gözümün önünde çarşıda .hiiç canım istemedi.eşlim zorla bi ısırık ısırtı.inana yiyemedim.bikaçkez salat yedim ben.kızm önceki gün çarşıda mantı ydi mesela ben çay içtim yanında sadece.önceden olsa fenalık geçirirdim.neyse böyle iyiym.bakalım sonraki günler nolcak.
tesekkur ederım canım:1hug:
degısıklık olsun dıye dusundumyerimseniben[/QUOTE
hımm evetr değişiklik olmuş.bide kilo cetvelin değişse.:roflol:
ya gözünüzü sevem ablalarım nediyim ben söyleverin gari.az yiyom az yedin diyonuz yediklerimi yazıyom çok deyyonuz.delikafadulden dellendirmeyin beni.laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
slm arkadaşlar kilo çizelgemi düzenledim. 4 kilo gitti bir haftada Allah devamını getirsin.
eeeeeeeeeeeeee nede olsa diyet konusunda büyüyüm sayılırsınız :ecrin_bebek:öle olsun bakam:1rolleyes:canım yedikelrin adet veya tabk olarak söyelersek normal gibi.ama zararlı şeyler.anlatabildim.kız senin ne işin olur tahin pekmezle,gazozla.,baklavayla.aaa onlar cısss.:mymeka:hadi haftada 1 gün kaçak olabilir belki ama hergün tatlı var sende.önce şu tatlıyı bırak.sabah bence az yediğğin için sonra canın tatlı felan istiyo heralde.sabhları marul domates vs.yiyosun.aslında sabha kahvaltısı en güzel yapılması gerken şeymiş.bende sonradan öğrendim.bende önceden yemezdim sonra ikindi oluncaa hurrra tatlıya yiyeceklere saldırmaya.yani anlıytcağın yediklerin çok değil ama zararlı şeyler o açıdan çook.
şimdi yemekten geldim. 1 tane küçük küçüçük biber dolması 2-3 yemek kaşıgı yogurt yedim.......................... 1 adet portakalımı 1 -2 saat sonra yesem olur mu:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?