Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlarr sakin bugün burası kimse gelemesede destinam uğrardı bir sorun yoktur umarım..bende dersten çıktım şimdi havuza gidecem bir bakayım dedim neler yaptınızz diye görüşürüzzz

slm sedaa benim yerimede yuzsırnaşık şey ne zamandir canim istiyor bi firsat olamdi havuza gitmek havuzuda gorsem burnumun dibinde sayilir o halde gidemiyom

dün yürüyüş yaparken magazalara ugradım aynalarda kendıme baktıkca sınır oldum ....ondan bugun ıcımden yazmak gelmıyor...

zayıflayıncaya kadar yazmıycam dermişim...

sabah 1 dilim ekmek klasik kahvaltı
arada 1 küçük kutu süt
öğlen ezogelin çorba 1 kase,1 tanede tavuk budu küçük
arada elma yerim
akşama bilmiyrm ne yiyeceğimi

öncelikle selamlar .akaşama yazacagım.şimdilik meşgulüm.dün de evde internette problem vardı.görüşürüz
tamam kız aksama rapor verırsın neler yedıgının-tatlicadiarzu-
dün yürüyüş yaparken magazalara ugradım aynalarda kendıme baktıkca sınır oldum ....ondan bugun ıcımden yazmak gelmıyor...

zayıflayıncaya kadar yazmıycam dermişim...

kız hıc sorma havalarda guzel olmaya basladı ınsan cıvıl cıvıl gıymek ıstıyor ama hertaraftan yaglar fıckırınca hıc guzel olmuyor:jeyyar:
bıran once zayıflamamız lazımsenağlama

nasılsınız dostlarım.ayy ben yoruldum .ve ahla bir sürü işim var.muzlu pasta yatım.dondurucuya attım.diğer pasta börekler yarın olcak artık.ahhh ahhhhh gelin yardım edin yaa.yada siz çay yapın az sonra geleyim içmeye.yoruuuldduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmm

sabhtan ebri yediklerim.bol ılk su içtim.1 saltalık yedim az öncede 1 muz.şimdide 3 tane erik.haa sabha s,irkeli sudan sonra 2 tane kayısı kurusu yemiştim.akşam semiz otu yemeği yapcam ondan yerim.benim pazardan beri iştahım kesildi ama hala şişliklerim inmedi.neyse ben şimdilk kaçıyom

kolay gelsın canım, kız sen bugun boyle yersen yarına aclıktan pastaların hepsıne saldırırsın:roflol: yanı ben kesın oyle yapardımdananiknanik
haa sibelci aklımdayeken.avatarın çok güzelmiş.baharın geldiğini vurguluyo sankii.

tesekkur ederım canım:1hug:
degısıklık olsun dıye dusundumyerimseniben

merhaba kızlar öncelikle dün kü raporumu veriyimm.
sabah 3 yaprak marul
10 sap maydanoz
yarım domates
yarım salatalık
az peynir
1 dilim kepek ekmeginin 4 te 1 i
ögle 2 yemek kaşıgı nohut
1 tabak salata
saat 16 da (hemşireler günü kutlamasında)
3 adet küçük kurabiye
1 küçü baklava
2 bardak beyaz gazoz
1,5 saat yürüyüş egzersiz
akşam yarım tabak çorba
yarım kase yogurt
4 parmak kadar peynirli pide

sıra bugün de
sabah 3 yaprak marul
yarımşar domates salatalık
az peynir
1 dilim kepek ekmeginin4te 1 i
1 çay kaşıgı kadar tahin pekmez
ögle 1 küçük biber dolması
yarım kase çorba
yarım kase yogurt
saat 15 gibi 1 portakal yedim .
akşam yemegide aynı olacak muhtemelen nöbetteyim çünkü.
egzersiz olarak kendi kendime 1 kaç hareket o kadar yarın artık egzersiz olur.

valla böyle uzun okuyunca sankı bana cok sey yemıssın gıbı geldı bırde çizelgen yok ya ondan herhalde ...demek nöbetcısın...allah yarıdmcın olsun

valla böyle uzun okuyunca sankı bana cok sey yemıssın gıbı geldı bırde çizelgen yok ya ondan herhalde ...demek nöbetcısın...allah yarıdmcın olsun
ya gözünüzü sevem ablalarım nediyim ben söyleverin gari.az yiyom az yedin diyonuz yediklerimi yazıyom çok deyyonuz.delikafadulden dellendirmeyin beni.laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

slm arkadaşlar kilo çizelgemi düzenledim. 4 kilo gitti bir haftada Allah devamını getirsin.
bugün kahvaltıda domates, salatalık, peynir, yeşil zeytin, yarım dilim kepek ekmeği ve bir bardak yeşil çay içtim.
öğlen 3 tane diyet limonlu bisküvi, 4 adet diyet çubuk kraker yedim. bir bardak yeşil çay içtim. bu arada çayları şekersiz içiyorum.
okuldan gelince erik ve çilek yedim. şimdiye kadar 2 litre su içtim. okuldan eve yürüdüm yarım saat.
akşama arkadaşa davetliyiz. korkuyorum orda bişeyler yersem diye o yüzden akşam yemeği yemeyi düşünmüyorum. ama orda yemezsem akşam yemediğim için aç kalacam. zaten acım. hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…