Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

görevimi yerine getirmedim cezalıyım 24 :33:

ben başka bi takımdayken kızlar aralarında konuşuyorlar.. Işte leslie ile 3 mil yaptım falan.. Bende hepsiniz aynı şehirdemisiniz diye sordum..(köpeği sıraylami gezdiriyorlar diye) Yok dediler.. Eee hepinizin köpeğinin adı leslie mi diye sordum.. Leslie ile 3 mil 5 mil bende köpekleriyle yürüyüşe çıkıyorlar sanıyordum:)

:9: :9: ilahi saliş öldüm gece gece yaa

neyse bende çıkıyom güzeller bol azimli bi hafta bizim olur inşallah ya ben artık toparlanmak istiyom şu yiyeceklerden uzak bogazımı tutmayı istiyorum ve yine takır takır kilo vermek istiyorum

bu sabah tartıya çıktıgımda bir mucize gördüm 118.8 dim. ve bu durum regl min de yaklaşması ve bu nedenle içimdeki canavarın uyanması ile bana aşağıdaki menuyu yaptırdı. beni affetmenizi diliyorum

sabah
2 dilim uno denge light ekmek
2 kb kadar beyaz peynir
5 zeytin
domates salatalık
çay

öğle
madoda dondurma

akşam
burger king wooper menu

alışveriş merkezinde 4 saat gezinti
Oyacım maalesef o durum bana da aynını yaptırıyo,"oh ne güzel kilo verdim nasılsa" diyip diyip yiyorum aslında az sabretsek daha da güzelini göreceğiz.....ama yoook ilk kez "yeni bir hayat"ı seyrettim ve acayip hırs geldi,inşaallah daha çok spora asılcam ve kaçamaklara son vermeye çalışıcam,bu ne yaa haftada 100gr-200 gr,kasaptan kıyma alır gibi:52:

günaydın kızlar.bugün erkenden uyandım hemen herkes uyurken bir geleyim dedim.aslında izinliyim ama bağımlı oldum sizlere:16:

12 NİSAN SAYIMI
pisiq___________7+
nilipus______İZİNLİ
oyagibi___________7+
aynalar___________7+
melekayşe___________7+
tedis___________7+
1.73___________7+
emidaf___________7+
rainandthesun___________7+
realincir___________7+
hazos87___________7+