- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #78.981
canım hayatım okadar dagınık ki anlatamam dogru dusrust yemek yapmıyorum..bugun uygulamaya çalışalım
2 dilim kepekli ekmekle tost yedim
1 tatlı kaşıgıda recel
ikindiyle yer değiştireyim kahvaltıyı
sporada yazılamadım
Ayyy Oyaaaa bu türküyü annem çok sever,bayramlarda kapıya davulcular gelir bizim buralarda,annem onlara hep bu türküyü çaldırırdı...
günaydın çıtır kızlar
hımm tıbbın sıkılaşma dediği bu olsa gerenk :) ben henuz kendimde göremedim emme gayet yaygınım:)))
neden dağınık hayatın?
kızlar bu arada beni pazartesiye kadar izinli sayın lutfen şu projemi bitirip rahat rahat doneyim aranıza herkesi çomçok öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırlısıyla biter inşallah melekimmmmmmm
inşallah canım diyete vakit ayırmak gerekiyor..birde gelecek hafta sporada başlayacam..2si birlikte 2-3 ayda tamamen hallederim inş..
inşallah melekim çok azimlisinn inana hepsini halledersin allahın izni ile hiçç merak etme sen
bende şimdi netten kurs bakınıyorumm
ne kursu canımcımm
yaa böyle hani beni oyalıcak hemde öğrenebileceğim bişeyler olsun istiyorum daaaaa bakıyorum ama yok meleğimmmm yaaa ücretli zaten istemyorum maddi açıdan okadar çok kazanmıyorum çünki malummmm
ufffffffffffffffffffff
ismekelre bakacaksın canım
fadikciğim cıkıyorum ben kızlar opuyorum sizi pazartesiye kadar yokum..
canım hayatım okadar dagınık ki anlatamam dogru dusrust yemek yapmıyorum..bugun uygulamaya çalışalım
2 dilim kepekli ekmekle tost yedim
1 tatlı kaşıgıda recel
ikindiyle yer değiştireyim kahvaltıyı
sporada yazılamadım
kızlar 2 sene once 1 pantolon almıştım ucuz diye 10 tl idi kot. zayıflayınca giyerim diye..ole dedliliklerim vardır :)
dun giydim hafif bol bile geliyor cok sevindirik oldum..tartıda habire artmama ragmen inceliyorum :)
kızlarrrr dün kuzenime gitcektimm ama gidemedim kardeşim sete gitcekmişş bende onun kıyafetlerini felan hazırladımmmmmmm evdeydim yani dünn yineeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?