Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

off ders çaliştim 1 saat kız uyumustu şimdi etrafı toplicizz kızımla iş çokkk ama canım istemiyor aman ya

Allah kabul etsin eminecim

şimcilik ben kaçar millet ceyda sultanla sözleşme okucizzzz 4 de de telekoma gidiciiiz ordan da eve dönerim bu akşam salona gidemicem cunku topantı yeri spor yerine çok ters. evdeki aletleri kullanırım dizi seyrederkene artıkın.

öptüm şapur şupur

gitmeden menumu de yazayım belki akşam giremem

sabah
yarım paket eti form bisküvi

öğle
2 parça ızgara tavuk göğüs eti
1 kase tavuksuyu çorba
domates,salatalık söğüş

ara
bir hurma (patron hacıdan getirmiş ikram etti yidim)

akşam
yemicem

spor: salona gidemicem ama evdeki koşu bandında yürüyüş yapıp diğer hareketlerimi yaparım
.

selma kızlar ben geldim nasılsınız
yine bir nöbet günü yine bir başağrısı
önümüzdeki 2 hafta boyunca nöbet yok tatile gidiyor
gelecek hafta 23 nisan bayramı
diğer hafta işçi bayramı

merhaba hanımlar..
herkesi çok özledimelimde olmayan nedenlerle epey bi uzak kaldım forumdan.saldıkça saldım kendimi:26:anladımki burda olmak çok başka..ama nihayet burdayım.desteğiniz için çok sagolun.
geçmiş yapamadım.umarım yaramaz bi durum yoktur.umarım herkes iyidir.
cezalarımı da unutmadım buarada:26:

merhaba hanımlar..
herkesi çok özledimelimde olmayan nedenlerle epey bi uzak kaldım forumdan.saldıkça saldım kendimi:26:anladımki burda olmak çok başka..ama nihayet burdayım.desteğiniz için çok sagolun.

merhaba hanımlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…