- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #78.941
iyi çalişmalarrrrben çıkıyorum canlar söylemiştim önemli bir sınavım var yarından itibaren başlıyorumm salı-çarşamba-perşembe yokum cuma sabah görüşürüüüz kendinize ve sevdiklerinize iyi davranın... sevgiyle kalın
akşam akşam 3 dilim ekmek miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiBUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-2 dilim ekmek
-1 porsiyon çökelik sündürmesi
-2 kupa adaçayı
ÖĞLEN
-4 yemek kaşığı menemen
-2 dilim ekmek
-2 kupa adaçayı
AKŞAM
-4 ızgara köfte
-3 dilim ekmek
-salata
-ayran
YEMEK SONRASI
-1 greyfurt
sabah oğlumla yaklaşık 600 metre yürüyüş(aslında akşam daha fazla yürüyecektim ama çok yoruldum)
ahh canım ya yaz gelsede sende şu hastalıklardan kurtulsanselam kızlar nasılsınız
aldığım ilaç gribimi geçirdi ama boğazıma fayda etmedi boğazım şişmeye başladı
yarın nöbetçiyim allahtan içerde nöbetçiyim
iyi akşamlar kızlar.annemdeydim yeni geldim.annem yurt dışına çıkıyor ve inanılmaz duygusala bağlamış durumda.ha bire ağlıyor.bu arada sevgili oğluşumun peşinde koşmaktan omzumu kapıya vurdum ezdim resmen.hala dokunamıyorum canım yanıyor
ayyy emoş kolay gelsin,bugün ben de senin gibiydim,işi tam bitirdim dedim bir de baktım ki küçük oğluş eline bi kalem almış duvarları çizmiş bi güzel,sildim ama çıkmadı(((
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-2 dilim ekmek
-1 porsiyon çökelik sündürmesi
-2 kupa adaçayı
ÖĞLEN
-4 yemek kaşığı menemen
-2 dilim ekmek
-2 kupa adaçayı
AKŞAM
-4 ızgara köfte
-3 dilim ekmek
-salata
-ayran
YEMEK SONRASI
-1 greyfurt
sabah oğlumla yaklaşık 600 metre yürüyüş(aslında akşam daha fazla yürüyecektim ama çok yoruldum)
selam kızlar nasılsınız
aldığım ilaç gribimi geçirdi ama boğazıma fayda etmedi boğazım şişmeye başladı
yarın nöbetçiyim allahtan içerde nöbetçiyim
Ayyy Oyaaaa bu türküyü annem çok sever,bayramlarda kapıya davulcular gelir bizim buralarda,annem onlara hep bu türküyü çaldırırdı...
iyi akşamlar kızlar.annemdeydim yeni geldim.annem yurt dışına çıkıyor ve inanılmaz duygusala bağlamış durumda.ha bire ağlıyor.bu arada sevgili oğluşumun peşinde koşmaktan omzumu kapıya vurdum ezdim resmen.hala dokunamıyorum canım yanıyor
.16:
günaydın çıtırlık yolunda azimle ilerleyen can arkilerim
yok canım umreye gidiyor.esas o yüzden duygusala bağladı ya.rahmetli babam çok gitmek istemişti ama gidemedi annem gidiyor şimdi ve her dakika babacığımı anıyor.
ohhh afiyet olsun çok hoş olmuş akşam az ama özcumartesi menüm
sabah
1 kk kadar peynir
4 zeytin
domates
salatalık
biber
1 dilim ekmek
1 bardak çay
öğle yok
akşam
1 dürüm çiğ köfte
ayran
ara
1 bardak çay
pazar menüm
sabah
1 kk kadar peynir
2 zeytin
domates
salatalık
1 tatlı kaşığı reçel
1 dilim ekmek
1 bardak çay
öğle yok
1 kase çorba
salata
akşam
1 elma
amanınnn diş buğdayııııııııı
mecbur yapıyosun canımmm kim yapacak sonra ee babamda aç mı duracaklkkkkk
walla hayatımm inan kendisi yapıyor ben nekadar titizsem oda sağolsun bir okadar dağınıkkkkkkk
houyyyyyyyyy bilirimm bilirimm aç bi dakika bişey sorucam demeler sonra hemnnn evetttttttt yokk özledim felanlar filanlarrrr
sağlık olsun be yawrumm müdüründe anlayışlıymışş ne güzell yaaaaaa
ben aynı bildiiğin gibi meleğimmm sen nasılsın görüşemedikkkk
günaydın pıtırcıklarımmmmmmmmmmm nasılsınız
bizim hocada spordan 2 saat önce hafif bişiler meyve yada yogurt falan yiyin tok olmayın ama açda olmayın diyooo
Öyle diş hekimliği bütün fakülteleri alttan alma falan yok...
Yaaa ben de annemi çok özlüyorummmmm
Canım yaaa oluyor bazen böyle kısa zamanda düzelirsin hayatında farklı birşeyler yap hiç yapmadığını bişey yap seni mutlu edebilecek . Ayrıca baban aç kaldınız eşine yakınsın kaldırsın ya da kendi hazırlasın valla ben çok inat bir insanımdır da o cadıya inat kalkmazdım yapmazdım hiç bişey o eninde sonunda yapardı....
ama yine sen üzülür negatiflenir yıpranırsın cozum farklı olmalı..biraz duygusal değil kurnaz olmak lazımm...
dün uyamadığım listem
sabah
1,5 dilim ekmek
1 sucuklu omlet
1 tsatlı kaşiği reçel
ara
yarım dilim ekmek
yarım kk peynir
öğle
1 tabak sulu köfte
yarım dilim ekmek
akşam
1 kase sulu köfte
salata
1 kase yoğurt
yarım dilim ekmek
ara
2 ısısrık kağıt helva=(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?