- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #78.961
günaydın pıtırcıklarımmmmmmmmmmm nasılsınız
yarım dilim ekmegini yirim ben uy uy uy ..kız bi ögün tüm yeseydin ya ...
ama hoş menü gayet ölçülü
kızlar ben çıkıyorum şimdilik kusura kalmayın. kahvaltımda krep yedim .yarısı oglanın ,çikolotalı kalmıştı o ,yarısı sade ve 2 yumurta beyazı. ama çikolota olmasa iyiydi.şimdi onu eritmem lazım spor eşliginde ütü yapayım da erisin.
bugün seda sayanin programında cemil ıpekçi vardi.. Ben bu adamı böyle bilmiyordum..çok zarif içten ve o kadar hoşsohbet ki insan her kelimesini dinlemek istiyor.. Kendinin kadın grubunda olduğunu kabul ediyor siyah ojeleri vardi.. Çok kendiydi.. Insanlar yaptığım hırsızlığı yada kötülüğü konuşmuyorlar gözümdeki sürmeyi tırnağımdaki ojeyi konuşuyor.. Kadınlar için çok güzel şeyler anlattı adabi muaserete dair
çok beğendim yazıyı ve hüzünlendim=(
ben çıkıyorum canlar söylemiştim önemli bir sınavım var yarından itibaren başlıyorumm salı-çarşamba-perşembe yokum cuma sabah görüşürüüüz kendinize ve sevdiklerinize iyi davranın... sevgiyle kalın
yok canım umreye gidiyor.esas o yüzden duygusala bağladı ya.rahmetli babam çok gitmek istemişti ama gidemedi annem gidiyor şimdi ve her dakika babacığımı anıyor.
emoşş eyşemm günaydınn
ayşemm bugun yapıyor muyuz artıkkkk
dün uyamadığım listem
sabah
1,5 dilim ekmek
1 sucuklu omlet
1 tsatlı kaşiği reçel
ara
yarım dilim ekmek
yarım kk peynir
öğle
1 tabak sulu köfte
yarım dilim ekmek
akşam
1 kase sulu köfte
salata
1 kase yoğurt
yarım dilim ekmek
ara
2 ısısrık kağıt helva=(
günaydın aşkımm
evet ama kurnazlık için plan lazım varsa planın fadik uygulasın
günaydın aşkımmm
ayy zaten sebze yemeği yemem lazımdı ama yapamadım bitsin köfte diye=( bide sebze yemeğini ayrı eşime ayrı yapmam gerekiyo o sevmiyor sebze yemepini hele ki etsiz bende sevmem ama el mahkum=(
zıplayarak yap ütüyü hehh benimde ütüm var off hiç bitmyor ütü sinirrrrrrrrr
günaydınn kızlarrrrrr
nasılsınız
kızlar 2 sene once 1 pantolon almıştım ucuz diye 10 tl idi kot. zayıflayınca giyerim diye..ole dedliliklerim vardır :)
dun giydim hafif bol bile geliyor cok sevindirik oldum..tartıda habire artmama ragmen inceliyorum :)
iyiyiz kuzum sen nasılsın??sen işinden ayrıldın mı?
kızlar 2 sene once 1 pantolon almıştım ucuz diye 10 tl idi kot. zayıflayınca giyerim diye..ole dedliliklerim vardır :)
dun giydim hafif bol bile geliyor cok sevindirik oldum..tartıda habire artmama ragmen inceliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?