Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben çıkıyorum şimdilik kusura kalmayın. kahvaltımda krep yedim .yarısı oglanın ,çikolotalı kalmıştı o ,yarısı sade ve 2 yumurta beyazı. ama çikolota olmasa iyiydi.şimdi onu eritmem lazım spor eşliginde ütü yapayım da erisin.

yarım dilim ekmegini yirim ben uy uy uy ..kız bi ögün tüm yeseydin ya ...
ama hoş menü gayet ölçülü

ayy zaten sebze yemeği yemem lazımdı ama yapamadım bitsin köfte diye=( bide sebze yemeğini ayrı eşime ayrı yapmam gerekiyo o sevmiyor sebze yemepini hele ki etsiz bende sevmem ama el mahkum=(

zıplayarak yap ütüyü hehh benimde ütüm var off hiç bitmyor ütü sinirrrrrrrrr

hiç hoşlanmıyorum..cok guzel oynadıgını dusunuyorum.hukumett yanlı söylemleriyle cok iş kaptı

ayşemm bugun yapıyor muyuz artıkkkk

canım hayatım okadar dagınık ki anlatamam dogru dusrust yemek yapmıyorum..bugun uygulamaya çalışalım
2 dilim kepekli ekmekle tost yedim
1 tatlı kaşıgıda recel

ikindiyle yer değiştireyim kahvaltıyı

sporada yazılamadım

Son düzenleme:

çok değil guzel menun

günaydın aşkımm

evet ama kurnazlık için plan lazım varsa planın fadik uygulasın

uygulayabilmesi için fadiği iyi tanımak lazım..babasının eşini iyi tanımak lazım nabza gore yani..ama sanırım fadiğim sadece duygusal davranıyorr..

günaydın aşkımmm

ayy zaten sebze yemeği yemem lazımdı ama yapamadım bitsin köfte diye=( bide sebze yemeğini ayrı eşime ayrı yapmam gerekiyo o sevmiyor sebze yemepini hele ki etsiz bende sevmem ama el mahkum=(

gunde 3-4 kofte buyuklugunu byuluyorsa sebzeyi etlede yiyebilirsin kuzum

kızlar 2 sene once 1 pantolon almıştım ucuz diye 10 tl idi kot. zayıflayınca giyerim diye..ole dedliliklerim vardır :)
dun giydim hafif bol bile geliyor cok sevindirik oldum..tartıda habire artmama ragmen inceliyorum :)

kızlar 2 sene once 1 pantolon almıştım ucuz diye 10 tl idi kot. zayıflayınca giyerim diye..ole dedliliklerim vardır :)
dun giydim hafif bol bile geliyor cok sevindirik oldum..tartıda habire artmama ragmen inceliyorum :)

süperrr hayatımmmmmmmm sıkılaşmış vücudun bakkkk

hımm tıbbın sıkılaşma dediği bu olsa gerenk :) ben henuz kendimde göremedim emme gayet yaygınım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…