- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #79.041
hayatım kardeşim sinema reklam sektr. çalışıyor yaklaşık 4-5 yıldırrr ee oynadıda bi dizide bir bölümcük oda yönetmenin zorlamasıylaDDD kabul etmiyoo şamşall kardeşimmm niyeseeeeee
selma kızlar ben geldim nasılsınız
yine bir nöbet günü yine bir başağrısı
önümüzdeki 2 hafta boyunca nöbet yok tatile gidiyor
gelecek hafta 23 nisan bayramı
diğer hafta işçi bayramı
merhaba hanımlar..
herkesi çok özledimelimde olmayan nedenlerle epey bi uzak kaldım forumdan.saldıkça saldım kendimi:26:anladımki burda olmak çok başka..ama nihayet burdayım.desteğiniz için çok sagolun.
geçmiş yapamadım.umarım yaramaz bi durum yoktur.umarım herkes iyidir.
cezalarımı da unutmadım buarada:26:
geldim burdayım.ya ailevi sebepler.çokşükür bi sıkıntı yok artık.annemlerde net olmadıgı için gelemedim buraya da.sen nasılsın,minnoş nasılkız nerdesin sen bakiyimmm anlat heleeeeee neymiş sebepler=)
geldim burdayım.ya ailevi sebepler.çokşükür bi sıkıntı yok artık.annemlerde net olmadıgı için gelemedim buraya da.sen nasılsın,minnoş nasıl
hadi bakalım.Allah zihin açıklıgı versinsorun hallolduysa no problem bebişimmmm=) bende iyiyim annem gelmişti dün yolcu ettik minnoşta şimdi uyudu bende ders çalişcam biraz
akşam nerde kız yok yaaa
dün uyamadığım listem
sabah
1,5 dilim ekmek
1 sucuklu omlet
1 tsatlı kaşiği reçel
ara
yarım dilim ekmek
yarım kk peynir
öğle
1 tabak sulu köfte
yarım dilim ekmek
akşam
1 kase sulu köfte
salata
1 kase yoğurt
yarım dilim ekmek
ara
2 ısısrık kağıt helva=(
hiç hoşlanmıyorum..cok guzel oynadıgını dusunuyorum.hukumett yanlı söylemleriyle cok iş kaptı
kızlar 2 sene once 1 pantolon almıştım ucuz diye 10 tl idi kot. zayıflayınca giyerim diye..ole dedliliklerim vardır :)
dun giydim hafif bol bile geliyor cok sevindirik oldum..tartıda habire artmama ragmen inceliyorum :)
yok hayatım yaa daha ayrılamadım iş bulmam lazımmmbiran önce bulsammmm
kızlarrrr dün kuzenime gitcektimm ama gidemedim kardeşim sete gitcekmişş bende onun kıyafetlerini felan hazırladımmmmmmm evdeydim yani dünn yineeeeee
hobilerime kendime zaman ayırıyorum :)
birde bitirmem gereken bir proje var işle ilgili inşallah bu hafta bitecek..rahatlayacam :)
kızlar bu arada beni pazartesiye kadar izinli sayın lutfen şu projemi bitirip rahat rahat doneyim aranıza herkesi çomçok öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yaa böyle hani beni oyalıcak hemde öğrenebileceğim bişeyler olsun istiyorum daaaaa bakıyorum ama yok meleğimmmm yaaa ücretli zaten istemyorum maddi açıdan okadar çok kazanmıyorum çünki malummmm
ufffffffffffffffffffff
off ders çaliştim 1 saat kız uyumustu şimdi etrafı toplicizz kızımla iş çokkk ama canım istemiyor aman ya
gribim ve sebebi beni deli ediyor uleeeyn
hayatım kardeşim sinema reklam sektr. çalışıyor yaklaşık 4-5 yıldırrr ee oynadıda bi dizide bir bölümcük oda yönetmenin zorlamasıylaDDD kabul etmiyoo şamşall kardeşimmm niyeseeeeee
gitmeden menumu de yazayım belki akşam giremem
sabah
yarım paket eti form bisküvi
öğle
2 parça ızgara tavuk göğüs eti
1 kase tavuksuyu çorba
domates,salatalık söğüş
ara
bir hurma (patron hacıdan getirmiş ikram etti yidim)
akşam
yemicem
spor: salona gidemicem ama evdeki koşu bandında yürüyüş yapıp diğer hareketlerimi yaparım.
merhaba hanımlar..
herkesi çok özledimelimde olmayan nedenlerle epey bi uzak kaldım forumdan.saldıkça saldım kendimi:26:anladımki burda olmak çok başka..ama nihayet burdayım.desteğiniz için çok sagolun.
geçmiş yapamadım.umarım yaramaz bi durum yoktur.umarım herkes iyidir.
cezalarımı da unutmadım buarada:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?