Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız nerdesin sen bakiyimmm anlat heleeeeee neymiş sebepler=)

geldim burdayım.ya ailevi sebepler.çokşükür bi sıkıntı yok artık.annemlerde net olmadıgı için gelemedim buraya da.sen nasılsın,minnoş nasıl

sorun hallolduysa no problem bebişimmmm=) bende iyiyim annem gelmişti dün yolcu ettik minnoşta şimdi uyudu bende ders çalişcam biraz

akşam nerde kız yok yaaa

dağa kaçtı

1 tabak sulu köfte fazla değil mi bana mı öyle geldi yoksam :44:

hiç hoşlanmıyorum..cok guzel oynadıgını dusunuyorum.hukumett yanlı söylemleriyle cok iş kaptı

başka bir partiyi destekleseydi eş cinsel diye tefe koyarlardı hükümeti destekleyince kimse ağzına bile almıyo eşcinselliğini

kızlar 2 sene once 1 pantolon almıştım ucuz diye 10 tl idi kot. zayıflayınca giyerim diye..ole dedliliklerim vardır :)
dun giydim hafif bol bile geliyor cok sevindirik oldum..tartıda habire artmama ragmen inceliyorum :)

maşallah maşallah canım
moral olmuştur sana

yok hayatım yaa daha ayrılamadım iş bulmam lazımmmbiran önce bulsammmm

işden mi ayrılıyon cnaım ben dün geçmiş yapamadım
hayırlısı olsun senin için

kızlarrrr dün kuzenime gitcektimm ama gidemedim kardeşim sete gitcekmişş bende onun kıyafetlerini felan hazırladımmmmmmm evdeydim yani dünn yineeeeee

kardeşini biz tanıyor muyuz canım

hobilerime kendime zaman ayırıyorum :)
birde bitirmem gereken bir proje var işle ilgili inşallah bu hafta bitecek..rahatlayacam :)

ne güzel kendinede zaman ayırıyon canım

kızlar bu arada beni pazartesiye kadar izinli sayın lutfen şu projemi bitirip rahat rahat doneyim aranıza herkesi çomçok öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tamam canım cuma bildirim yapacak mısın

nakışa filan git canım kendine hemd ebana çeyiz yaparsın

off ders çaliştim 1 saat kız uyumustu şimdi etrafı toplicizz kızımla iş çokkk ama canım istemiyor aman ya

al bendende o kadar çok yorgun hissediyorum kendimi yaaaaaaaaaa

gribim ve sebebi beni deli ediyor uleeeyn

gribin sebebi mi seni deli ediyor anlamadım ben :44::44::44:

hayatım kardeşim sinema reklam sektr. çalışıyor yaklaşık 4-5 yıldırrr ee oynadıda bi dizide bir bölümcük oda yönetmenin zorlamasıyla DDD kabul etmiyoo şamşall kardeşimmm niyeseeeeee

ünlü olmak ona göre değildir belki canım

akşam en azından bir meyve ye canım

hoşgeldin canım inş kendini çok salmamışsındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…