Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yemek yerken nasıl olduğunu anlamıyorum geniz kısmına bi pirinç yapışıyo ve 2 gün sonra grip yapıyor beni.. Yılda 2 kere oluyo.. Elma yerken oluyo.. Off off durduk yere grip oldum normalde hiç grip olmam ben

alla alla o nasıl oluyor kız

aynen benim duvarlar artık çıkmıyo boyanması lazım ama havalar ısınmadı..sil sil top izleri kalem izleri parmak izleri bile çıkmıyo artık eniyisi boya

ben de hamileyken boyatmıştım en son benimkiler bu sefer çok kirlendi sil sil çıkartamadım lekeri bizim duvarlar da boya istiyor...

kızlar size komik bişi anlatacam şimdi benim kayınvalidem kilolu ama eskiden zayıftı menapoza girdikten sonra dikkat etmedi yedi tatlıları hamurişi yemekleri nerdeyse 4 katı kilo aldı.eltimde aynı şekilde çok kilolu sürekli zayıflaması gerektiğini söyler ama bir türlü boğazından kesmez bunlar eskiden ben zayıfken hep hamile kalacak özgede alacak o zaman oda kadın olacak diyolardı ben de gülüp geçiyordum ama dedikleri gibi aldım ve hiç utanmadan sıkılmadan biz baskül ailesiyiz diye kendileriyle dalga geçiyolardı tabi işin içine beni de katarak:))...bgn kayınvalidem geldi beni nerdeyse 1 aydır görmüyordu birde kıyafetler kalın diye heralde fark etmiyordu bgn üzrimde askılı badi vardı (antalya okadar ısındı yani :))dönüp dönüp bana baktı özge ne kadar zayıflamışsın demekte istemedi ama çok fena ofum sofum oldu birde gülesim geldi kocaman kadın sen benim neremi kıskanıyorsun dimi ama :)) sonra eltimle konuşuyolardı mutfakta beni anlatıyor nasıl zayıflamış biz de zayıflayalım diye :)) şimdi eltim de beni bayadır görmüyor diş dilgitinde gelecek görecek birde onu çatlattım mı misyonumu tamamlamış olacam sanırım :)))))

kızlar 2 sene once 1 pantolon almıştım ucuz diye 10 tl idi kot. zayıflayınca giyerim diye..ole dedliliklerim vardır :)
dun giydim hafif bol bile geliyor cok sevindirik oldum..tartıda habire artmama ragmen inceliyorum :)

ne güzel canım ilk başlarda öle oluyor canım sonrada birden kilolar gidiyor ben de de öle oluyordu önce inceldim sonra kilolar gitti.inşallah sende kurtulacaksın :)

ya o kadar başım ağrıyor ki anlatamam şimdi uyusam gece uyuyamıyorum uff ya

ya aslı ayne sey bendede var cuma gününden beri sürekli ağrıyor ağrı kesici alıyorum o biraz hafifletiyor sonra deli gbi ağrı yine..şu an yine felaket durumdayım başım gözlerim ve boynum niye anlamıyorum ağrı kesici de geçirmiyor sadece biraz hafifiletiyor off

Yemek yerken nasıl olduğunu anlamıyorum geniz kısmına bi pirinç yapışıyo ve 2 gün sonra grip yapıyor beni.. Yılda 2 kere oluyo.. Elma yerken oluyo.. Off off durduk yere grip oldum normalde hiç grip olmam ben

alla alla o neymiş ya ilk defa duyuyorum hahahahahah çok komik ama yaaa

hahahh sen var ya çatlatma uzmanısın he çatlakk seni=)))))))))

genize kaçan birşeyden grip olunduğunu ilk defa sen de gördüm saliha gerçekten garipsin :))) canım bende genzime çok yiycek kaçırırım kafanı geriye yatırıp bekle kenndiliğinden iniyor aşağıya çok sinir bozucu bi durum ayrıca ben de sinir olurum genzime bişey kaçmasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…