- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #79.061
neymiş ki sebebi?
ya o kadar başım ağrıyor ki anlatamam şimdi uyusam gece uyuyamıyorum uff ya
Yemek yerken nasıl olduğunu anlamıyorum geniz kısmına bi pirinç yapışıyo ve 2 gün sonra grip yapıyor beni.. Yılda 2 kere oluyo.. Elma yerken oluyo.. Off off durduk yere grip oldum normalde hiç grip olmam ben
kızlar nasılsınız.?ben mutfak dolaplarını siliyorum valla belim koptu resmen...bu hafta deli gibi temizlik yapcam
alla alla o nasıl oluyor kız
kızlar nasılsınız.?ben mutfak dolaplarını siliyorum valla belim koptu resmen...bu hafta deli gibi temizlik yapcam
Nasıl böyle bise oluyo anlayamıyorum.. Ve bu beni deli ediyo
Hiç sormadım Kbb uzmanına sormak lazım.. Tubayi görünce sorucam..doktora sordun mu canım bu durumu
aynen benim duvarlar artık çıkmıyo boyanması lazım ama havalar ısınmadı..sil sil top izleri kalem izleri parmak izleri bile çıkmıyo artık eniyisi boya
dağa kaçtı
1 tabak sulu köfte fazla değil mi bana mı öyle geldi yoksam :44:
kızlar 2 sene once 1 pantolon almıştım ucuz diye 10 tl idi kot. zayıflayınca giyerim diye..ole dedliliklerim vardır :)
dun giydim hafif bol bile geliyor cok sevindirik oldum..tartıda habire artmama ragmen inceliyorum :)
ya o kadar başım ağrıyor ki anlatamam şimdi uyusam gece uyuyamıyorum uff ya
Yemek yerken nasıl olduğunu anlamıyorum geniz kısmına bi pirinç yapışıyo ve 2 gün sonra grip yapıyor beni.. Yılda 2 kere oluyo.. Elma yerken oluyo.. Off off durduk yere grip oldum normalde hiç grip olmam ben
kızlar size komik bişi anlatacam şimdi benim kayınvalidem kilolu ama eskiden zayıftı menapoza girdikten sonra dikkat etmedi yedi tatlıları hamurişi yemekleri nerdeyse 4 katı kilo aldı.eltimde aynı şekilde çok kilolu sürekli zayıflaması gerektiğini söyler ama bir türlü boğazından kesmez bunlar eskiden ben zayıfken hep hamile kalacak özgede alacak o zaman oda kadın olacak diyolardı ben de gülüp geçiyordum ama dedikleri gibi aldım ve hiç utanmadan sıkılmadan biz baskül ailesiyiz diye kendileriyle dalga geçiyolardı tabi işin içine beni de katarak:))...bgn kayınvalidem geldi beni nerdeyse 1 aydır görmüyordu birde kıyafetler kalın diye heralde fark etmiyordu bgn üzrimde askılı badi vardı (antalya okadar ısındı yani :))dönüp dönüp bana baktı özge ne kadar zayıflamışsın demekte istemedi ama çok fena ofum sofum oldu birde gülesim geldi kocaman kadın sen benim neremi kıskanıyorsun dimi ama :)) sonra eltimle konuşuyolardı mutfakta beni anlatıyor nasıl zayıflamış biz de zayıflayalım diye :)) şimdi eltim de beni bayadır görmüyor diş dilgitinde gelecek görecek birde onu çatlattım mı misyonumu tamamlamış olacam sanırım :)))))
kolay gelsin canım bahar temizliği mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?