Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben bu sene sonu bi tiyatro çıkarmayı istiyorum,21 mayıs için gün alındı ama günler yaklaştıkça ben iyice tırsıyorum:18::18::18::18:bi hayırlısıyla yapsaydık şu işi.bugün çalışmada çocuklar hoşuma gitti ama bu işin dekoru var,kostümü var...bi daha bu işlere kalkışmıycam diyorum sene başı yine bi heves yapışıyo bana.

kızlar ben de acayip bi şişlik var 1 günde 1,5 kilo almayacağıma göre niye şiştim acaba?geçen gün gittiğim yerde çok üşüttüm,kasıklarım da sancılanıyor acaba ondan olur mu?

ama sonucunu görünce çok güzel olacaktır eminim canım..ama zor iş orası ayrı konhu=)

selma kızlar ben geldim nasılsınız
yine bir nöbet günü yine bir başağrısı
önümüzdeki 2 hafta boyunca nöbet yok tatile gidiyor
gelecek hafta 23 nisan bayramı
diğer hafta işçi bayramı
hadi ya tatil mi?benim tatillerden hiç haberim olmaz aslı,öğrenciler benden daha iyi bilir,yani bu duruma çok sevindim,bir de benim pazartesim de boş ohhh 4 gün tatil yapıcam 2 hafta üst üste

hoşgeldin Tuğba,burdan uzak kalınca insan hakkaten salıyo kendini,bana da aynısı olur hep.ama üzülme ve hemen toparlamaya çalış,yaza çok az kaldı:18::18::18::18:

hadii seni ballı=))))))))
ben de ballıyım bendeeeeeeeee hem de ne ballı

ya o kadar başım ağrıyor ki anlatamam şimdi uyusam gece uyuyamıyorum uff ya
ayy bende ve etrafımdaki birçok kişide aynı dert var bahardan oluyo sanırım aslı
kızlar nasılsınız.?ben mutfak dolaplarını siliyorum valla belim koptu resmen...bu hafta deli gibi temizlik yapcam
kolay gelsin gülerek kirlet.

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-1 dilim ekmek
-1 dilim peynir
-3 zeytin
-1 kupa yeşilçay,domates

ÖĞLEN
-1 porsiyon pilav üstü döner
-ayran

ARA
-2 lokma peynir ekmek
-1 dilim dondurma(2 parmak kalınlığında)

AKŞAM
-1 kepçe yeşilmercimek çorbası
-2 kaşık ton balığı salatası
-1 dilim ekmek
-4 kaşık makarna

YEMEK SONRASI
-1 greyfurt

gün boyu 2 su bardağı meta çayı

yaklaşık 4 kilometre tempolu yürüyüş(50dk)

harikasın oya.bu hafta senden çok iyi şeyler bekliyorum

kızlar bugün oğluşum beni deli etti.çok yaramazdı canım çıktı onunla uğraşmaktan.ayrıca annemi de umreye gönderdik.sonra alış veriş yaptım daha yeni geldim eve

ay haklısın kız niye demediysem zayıflamamız için dua et diye.neyse neslihan derim nede olsa.bu arada varmış otele gidiyormuş.hayırlısıyla ve sağlıkla geri döner inşallah

beğendim canım menünü afiyet olsun

kzılar bugün çok yoruldum.oğluşum da uyudu.bende şöyle bir ayaklarımı uzatayım diyorum.umarım cezaya kalmam ya.hiç halim yok vallahi pc başında oturacak

kızlar bu arada dün demir kapıya çarptım demiştim ya sol yanımı.sol koumdan başlayarak dizlerime kadar yer yer morluklarla uyandım bu sabah.hala ağrıyor.maşallah ne güç varmış bende de az daha hızlı çarpsam hastanelik olacakmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…