- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #79.081
off ders çaliştim 1 saat kız uyumustu şimdi etrafı toplicizz kızımla iş çokkk ama canım istemiyor aman ya
ben bu sene sonu bi tiyatro çıkarmayı istiyorum,21 mayıs için gün alındı ama günler yaklaştıkça ben iyice tırsıyorum:18::18::18::18:bi hayırlısıyla yapsaydık şu işi.bugün çalışmada çocuklar hoşuma gitti ama bu işin dekoru var,kostümü var...bi daha bu işlere kalkışmıycam diyorum sene başı yine bi heves yapışıyo bana.
ilk fırsatta bi de onunla deneyim salişYeşil ambalajlı domestosla silebilirsin duvarları pırıl pırıl yapıyor..
hadi ya tatil mi?benim tatillerden hiç haberim olmaz aslı,öğrenciler benden daha iyi bilir,yani bu duruma çok sevindim,bir de benim pazartesim de boş ohhh 4 gün tatil yapıcam 2 hafta üst üsteselma kızlar ben geldim nasılsınız
yine bir nöbet günü yine bir başağrısı
önümüzdeki 2 hafta boyunca nöbet yok tatile gidiyor
gelecek hafta 23 nisan bayramı
diğer hafta işçi bayramı
hoşgeldin Tuğba,burdan uzak kalınca insan hakkaten salıyo kendini,bana da aynısı olur hep.ama üzülme ve hemen toparlamaya çalış,yaza çok az kaldı:18::18::18::18:merhaba hanımlar..
herkesi çok özledimelimde olmayan nedenlerle epey bi uzak kaldım forumdan.saldıkça saldım kendimi:26:anladımki burda olmak çok başka..ama nihayet burdayım.desteğiniz için çok sagolun.
geçmiş yapamadım.umarım yaramaz bi durum yoktur.umarım herkes iyidir.
cezalarımı da unutmadım buarada:26:
ben de ballıyım bendeeeeeeeee hem de ne ballıhadii seni ballı=))))))))
ayy bende ve etrafımdaki birçok kişide aynı dert var bahardan oluyo sanırım aslıya o kadar başım ağrıyor ki anlatamam şimdi uyusam gece uyuyamıyorum uff ya
kolay gelsin gülerek kirlet.kızlar nasılsınız.?ben mutfak dolaplarını siliyorum valla belim koptu resmen...bu hafta deli gibi temizlik yapcam
ama sonucunu görünce çok güzel olacaktır eminim canım..ama zor iş orası ayrı konhu=)
gitmeden menumu de yazayım belki akşam giremem
sabah
yarım paket eti form bisküvi
öğle
2 parça ızgara tavuk göğüs eti
1 kase tavuksuyu çorba
domates,salatalık söğüş
ara
bir hurma (patron hacıdan getirmiş ikram etti yidim)
akşam
yemicem
spor: salona gidemicem ama evdeki koşu bandında yürüyüş yapıp diğer hareketlerimi yaparım.
ben geldim kızlar
hoşgeldin emine,annen umreye gidiyormuş,Allah kabuletsin,hayırlısıyla gidip gelsin inşaallah.bize de dua etsin oralarda söyle nolur:)))sağlıkla sıhhatle zayıflasın emine ve arkadaşları desin,başka güzel dileklerde de bulunabilir tabi teyzem isterse:))))
kızlar yine bugün fazla kimseyle karşılaşamadım ama çıkmak zorundayım herkese selamlar,hepinizi öptümmmm
beğendim canım menünü afiyet olsunBUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-1 dilim ekmek
-1 dilim peynir
-3 zeytin
-1 kupa yeşilçay,domates
ÖĞLEN
-1 porsiyon pilav üstü döner
-ayran
ARA
-2 lokma peynir ekmek
-1 dilim dondurma(2 parmak kalınlığında)
AKŞAM
-1 kepçe yeşilmercimek çorbası
-2 kaşık ton balığı salatası
-1 dilim ekmek
-4 kaşık makarna
YEMEK SONRASI
-1 greyfurt
gün boyu 2 su bardağı meta çayı
yaklaşık 4 kilometre tempolu yürüyüş(50dk)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?