- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #79.101
kızlar bu arada dün demir kapıya çarptım demiştim ya sol yanımı.sol koumdan başlayarak dizlerime kadar yer yer morluklarla uyandım bu sabah.hala ağrıyor.maşallah ne güç varmış bende de az daha hızlı çarpsam hastanelik olacakmışım
harikasın oya.bu hafta senden çok iyi şeyler bekliyorum
harikasın oya.bu hafta senden çok iyi şeyler bekliyorum
kızlar size komik bişi anlatacam şimdi benim kayınvalidem kilolu ama eskiden zayıftı menapoza girdikten sonra dikkat etmedi yedi tatlıları hamurişi yemekleri nerdeyse 4 katı kilo aldı.eltimde aynı şekilde çok kilolu sürekli zayıflaması gerektiğini söyler ama bir türlü boğazından kesmez bunlar eskiden ben zayıfken hep hamile kalacak özgede alacak o zaman oda kadın olacak diyolardı ben de gülüp geçiyordum ama dedikleri gibi aldım ve hiç utanmadan sıkılmadan biz baskül ailesiyiz diye kendileriyle dalga geçiyolardı tabi işin içine beni de katarak:))...bgn kayınvalidem geldi beni nerdeyse 1 aydır görmüyordu birde kıyafetler kalın diye heralde fark etmiyordu bgn üzrimde askılı badi vardı (antalya okadar ısındı yani :))dönüp dönüp bana baktı özge ne kadar zayıflamışsın demekte istemedi ama çok fena ofum sofum oldu birde gülesim geldi kocaman kadın sen benim neremi kıskanıyorsun dimi ama :)) sonra eltimle konuşuyolardı mutfakta beni anlatıyor nasıl zayıflamış biz de zayıflayalım diye :)) şimdi eltim de beni bayadır görmüyor diş dilgitinde gelecek görecek birde onu çatlattım mı misyonumu tamamlamış olacam sanırım :)))))
kızlar bu arada dün demir kapıya çarptım demiştim ya sol yanımı.sol koumdan başlayarak dizlerime kadar yer yer morluklarla uyandım bu sabah.hala ağrıyor.maşallah ne güç varmış bende de az daha hızlı çarpsam hastanelik olacakmışım
selam sevgi pıtırcıklarım. nasılsınız bakalım bu akşam.
ben yarından itibaren pazartesiye kadar (tabi dayanabilirsem) size de vereyim tarifini belki içinizden uygulamak isteyen olur
KABAK ÇORBASI
Hazırlama Süresi: 15 Dakika
Pişirme Süresi: 25 Dakika
MALZEMELER
2 Adet kabak
2 Adet kurusoğan
2 Adet domates
Yarım demet maydanoz
1 Tatlı kaşığı tuz
1 tk sıvıyağ
HAZIRLANIŞI
Tencereye kabak,kurusoğan ve domatesleri soyarak 3-4 parçaya ayırıp doğrayarak koyuyoruz.Üzerine maydanoz ,tuz ve sıvıyağı ekleyerek 15-20 dk pişmeye bırakıyoruz.Daha sonra pişirdiğimiz karışımı blendırdan geçirerek tekrar ocağa koyuyoruz.5 dk kaynattıkan sonra istediğimiz baharat ekleyerek
içebiliriz.
yoo toplasan o minik köfteler 3 tane normal köfte ederdi suyunu çok koydum şekerim
ya aslı ayne sey bendede var cuma gününden beri sürekli ağrıyor ağrı kesici alıyorum o biraz hafifletiyor sonra deli gbi ağrı yine..şu an yine felaket durumdayım başım gözlerim ve boynum niye anlamıyorum ağrı kesici de geçirmiyor sadece biraz hafifiletiyor off
kızlar size komik bişi anlatacam şimdi benim kayınvalidem kilolu ama eskiden zayıftı menapoza girdikten sonra dikkat etmedi yedi tatlıları hamurişi yemekleri nerdeyse 4 katı kilo aldı.eltimde aynı şekilde çok kilolu sürekli zayıflaması gerektiğini söyler ama bir türlü boğazından kesmez bunlar eskiden ben zayıfken hep hamile kalacak özgede alacak o zaman oda kadın olacak diyolardı ben de gülüp geçiyordum ama dedikleri gibi aldım ve hiç utanmadan sıkılmadan biz baskül ailesiyiz diye kendileriyle dalga geçiyolardı tabi işin içine beni de katarak:))...bgn kayınvalidem geldi beni nerdeyse 1 aydır görmüyordu birde kıyafetler kalın diye heralde fark etmiyordu bgn üzrimde askılı badi vardı (antalya okadar ısındı yani :))dönüp dönüp bana baktı özge ne kadar zayıflamışsın demekte istemedi ama çok fena ofum sofum oldu birde gülesim geldi kocaman kadın sen benim neremi kıskanıyorsun dimi ama :)) sonra eltimle konuşuyolardı mutfakta beni anlatıyor nasıl zayıflamış biz de zayıflayalım diye :)) şimdi eltim de beni bayadır görmüyor diş dilgitinde gelecek görecek birde onu çatlattım mı misyonumu tamamlamış olacam sanırım :)))))
böğğ bu bda lahana çorbası gibi bişi sanırsam =(((( ben asla dayanamam..gerçi lahana çorbası sabah da içiliyordu iğrençççç..nasıl dayancan ya
SABAH: 1 yeşil elma fırında pişiriliyor.
Yerken üzerine tarçın konuyor.
Küçük bardak diyet süt ya da iki kaşık diyet yoğurt eşliğinde bir kase müsli.
ÖĞLE: Kabak çorbası (istenirse limon konabilir) ve 1 dilim siyah ekmek.
AKŞAM: 1 parça ızgara et, tavuk,balık ve 1 tabak haşlanmış sebze.
YATMADAN ÖNCE: 1 bardak diyet ılık süt.
NOTLAR: Diyet bile olsa kola yasak. 2.5 litre su içilecek.
Acıktıkça kabak çorbası serbest.
Tuz tüketmek yasak.
İŞİN SIRRI KABAK ÇORBASI
bu ne diyeti canım doktor mu verdi
kızlar bugün oğluşum beni deli etti.çok yaramazdı canım çıktı onunla uğraşmaktan.ayrıca annemi de umreye gönderdik.sonra alış veriş yaptım daha yeni geldim eve
hayatım sen onları takma zayıflamaya popoları yemediği için kıskanırlar:)
bu arada ben haziran 9 da beleğe gelicem ya o zaman da sıcak olur dimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?