Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam sevgi pıtırcıklarım. nasılsınız bakalım bu akşam.

ben yarından itibaren pazartesiye kadar (tabi dayanabilirsem) size de vereyim tarifini belki içinizden uygulamak isteyen olur

KABAK ÇORBASI

Hazırlama Süresi: 15 Dakika

Pişirme Süresi: 25 Dakika

MALZEMELER

2 Adet kabak
2 Adet kurusoğan
2 Adet domates
Yarım demet maydanoz
1 Tatlı kaşığı tuz
1 tk sıvıyağ

HAZIRLANIŞI

Tencereye kabak,kurusoğan ve domatesleri soyarak 3-4 parçaya ayırıp doğrayarak koyuyoruz.Üzerine maydanoz ,tuz ve sıvıyağı ekleyerek 15-20 dk pişmeye bırakıyoruz.Daha sonra pişirdiğimiz karışımı blendırdan geçirerek tekrar ocağa koyuyoruz.5 dk kaynattıkan sonra istediğimiz baharat ekleyerek
içebiliriz.

ben yarından itibaren sabahları normal kahvaltımı yapıp ara öğünlerde meyve yiyip öglen ve akşam bu çorbadan içicem. 2 ltire suya da devam. bakalım dedikleri kadar işe yarıyormuymus

allah korusun canım. o değil de az daha sert çarpsan demir kapıyı egecekmişsin bence:)))))

hayatım sen onları takma zayıflamaya popoları yemediği için kıskanırlar:)
bu arada ben haziran 9 da beleğe gelicem ya o zaman da sıcak olur dimi:)

SABAH: 1 yeşil elma fırında pişiriliyor.

Yerken üzerine tarçın konuyor.

Küçük bardak diyet süt ya da iki kaşık diyet yoğurt eşliğinde bir kase müsli.

ÖĞLE: Kabak çorbası (istenirse limon konabilir) ve 1 dilim siyah ekmek.

AKŞAM: 1 parça ızgara et, tavuk,balık ve 1 tabak haşlanmış sebze.

YATMADAN ÖNCE: 1 bardak diyet ılık süt.

NOTLAR: Diyet bile olsa kola yasak. 2.5 litre su içilecek.

Acıktıkça kabak çorbası serbest.

Tuz tüketmek yasak.

İŞİN SIRRI KABAK ÇORBASI

anamm morarmıs mı=) cidden yani az daha hızlı çarpsaydın hastanede acardın gözünü hehehehhe=)

böğğ bu bda lahana çorbası gibi bişi sanırsam =(((( ben asla dayanamam..gerçi lahana çorbası sabah da içiliyordu iğrençççç..nasıl dayancan ya

yoo toplasan o minik köfteler 3 tane normal köfte ederdi suyunu çok koydum şekerim

işte canım sorunda o suyu yemeklerin suyunu yemeyin bütün kalori onda

geçmiş olsun canım
benim bademcikler şişip şişip iniyo
aldırsam mı ki acaba

demek benimd ekaynanam ve eltim olsa daha çabuk vercem
boşver canım kıskananlar çatlasın

bu ne diyeti canım doktor mu verdi

kızlar bugün oğluşum beni deli etti.çok yaramazdı canım çıktı onunla uğraşmaktan.ayrıca annemi de umreye gönderdik.sonra alış veriş yaptım daha yeni geldim eve

hayırlısıyla gitsin gelsin canım annen ne güzel allah bize de nasip eder inş. oraları görmeyi....bgn benim kızda bi tuhaftı bi dişi daha çıkmış sanırım onun sıkıntısından kucağımdan hiç inmedi bütün gün onu kandıracam diye uğraştım...

hahahahaa azdaha kıracakmışsın valla kolu bacağı :))

hahahahaa azdaha kıracakmışsın valla kolu bacağı :))

olmaz mı kavrulur valla buralar biz mayıs 15 ten itibaren resmen kızarmaya başlıyoruz antalyada :))canım yaa antalya da uğra görüşelim beeee..

olmaz mı kavrulur valla buralar biz mayıs 15 ten itibaren resmen kızarmaya başlıyoruz antalyada :))canım yaa antalya da uğra görüşelim beeee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…