- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #79.121
işte canım sorunda o suyu yemeklerin suyunu yemeyin bütün kalori onda
geçmiş olsun canım
benim bademcikler şişip şişip iniyo
aldırsam mı ki acaba
demek benimd ekaynanam ve eltim olsa daha çabuk vercem
boşver canım kıskananlar çatlasın
olmaz mı kavrulur valla buralar biz mayıs 15 ten itibaren resmen kızarmaya başlıyoruz antalyada :))canım yaa antalya da uğra görüşelim beeee..
işte canım sorunda o suyu yemeklerin suyunu yemeyin bütün kalori onda
geçmiş olsun canım
benim bademcikler şişip şişip iniyo
aldırsam mı ki acaba
demek benimd ekaynanam ve eltim olsa daha çabuk vercem
boşver canım kıskananlar çatlasın
bilmem ben hiç öyle bişey denemedim. en azından denemiş olayım
dene bakalım şekerimm işe yarar mutlaka
bakıcaz artık denemeyi planlıyorum şu an pişiyo. blendırdan geçirip termosa koyucam:)
hehe işe sefer tasımla giderim diyosun yanii=)
çorba pişti. içine biraz sıvı yaz 2 çay kaşığı tuz koydum. blendırdan geçirdim. hımm fena değil gideri var tadının. şimdi öyle duruyor. sabah ısıtıp termosuma koyucam. birde acaili form çayı aldım onu da içicem:) regl döneminde kilo almamak amacındayım
herkese günaydınlar...bugun tümgün koşturmaca ile geçecek kızlar.dua edin de işlerim rast gitsin.aile hekimi olmaya çalışıyorum da..kocaeline gitmem gerekiyo,ordanda annemlere geçicem.bugun için yine utanarak müsade istiyorum:26:bu cumadan sonra rahatlıcam inş.görüşürüz inşallah.herkes kendine iyi baksın.öptüm hepinizi
hoşbuldum kızlar..canım sıkıldı şimdi bnm çok..zaten sıkkındı
antepte bi doktor arkadaşımızı bıçaklamışlardı,vefat etmiş..çok üzüldüm..Allah rahmet eylesin..anlatsam uzun sürer.oyüzden burdan sadece sevgili saglık bakanıma ve başbakanıma selamlarımı ve hürmetlerimi(!) iletiyorum...bu cinayet ne ilk nede son olacak..
annemde açaili form çayı içiyor kokusu çok kötüü=(((((ama annem geceden içiyor bazen ama sabaha tuvalete çıkarıyor karın ağrısı yapıyor
:26::26:öyle oldu malesef..
hoşbuldum fadikçim
inşallah hepbirlikte
aa hadi ya hangi diziiii
başka bir partiyi destekleseydi eş cinsel diye tefe koyarlardı hükümeti destekleyince kimse ağzına bile almıyo eşcinselliğini
maşallah maşallah canım
moral olmuştur sana
işden mi ayrılıyon cnaım ben dün geçmiş yapamadım
hayırlısı olsun senin için
nakışa filan git canım kendine hemd ebana çeyiz yaparsın
al bendende o kadar çok yorgun hissediyorum kendimi yaaaaaaaaaa
gribin sebebi mi seni deli ediyor anlamadım ben :44::44::44:
ünlü olmak ona göre değildir belki canım
kızlar size komik bişi anlatacam şimdi benim kayınvalidem kilolu ama eskiden zayıftı menapoza girdikten sonra dikkat etmedi yedi tatlıları hamurişi yemekleri nerdeyse 4 katı kilo aldı.eltimde aynı şekilde çok kilolu sürekli zayıflaması gerektiğini söyler ama bir türlü boğazından kesmez bunlar eskiden ben zayıfken hep hamile kalacak özgede alacak o zaman oda kadın olacak diyolardı ben de gülüp geçiyordum ama dedikleri gibi aldım ve hiç utanmadan sıkılmadan biz baskül ailesiyiz diye kendileriyle dalga geçiyolardı tabi işin içine beni de katarak:))...bgn kayınvalidem geldi beni nerdeyse 1 aydır görmüyordu birde kıyafetler kalın diye heralde fark etmiyordu bgn üzrimde askılı badi vardı (antalya okadar ısındı yani :))dönüp dönüp bana baktı özge ne kadar zayıflamışsın demekte istemedi ama çok fena ofum sofum oldu birde gülesim geldi kocaman kadın sen benim neremi kıskanıyorsun dimi ama :)) sonra eltimle konuşuyolardı mutfakta beni anlatıyor nasıl zayıflamış biz de zayıflayalım diye :)) şimdi eltim de beni bayadır görmüyor diş dilgitinde gelecek görecek birde onu çatlattım mı misyonumu tamamlamış olacam sanırım :)))))
kızlar ben de acayip bi şişlik var 1 günde 1,5 kilo almayacağıma göre niye şiştim acaba?geçen gün gittiğim yerde çok üşüttüm,kasıklarım da sancılanıyor acaba ondan olur mu?
kızlar bugün oğluşum beni deli etti.çok yaramazdı canım çıktı onunla uğraşmaktan.ayrıca annemi de umreye gönderdik.sonra alış veriş yaptım daha yeni geldim eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?