Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hahahahhaaa hemen benimkileri sana ödünç veriyim canım yemin ederim bi fıtnes centere işe başlasalar manyak para kazanırlar...hırslandırarak ve sinir ederek zayıflatma uzmanları :)))

kızlar kocişe milföyden börek yaptım şimdi o onları yiycek ben de 1 bardak çay içerek onu seyredecem :)) kendime de iki tane ayırdım ama sabah yiycem..öpüyorum hepinizi yavruşlar yarın görüşürüz :))

olmaz mı kavrulur valla buralar biz mayıs 15 ten itibaren resmen kızarmaya başlıyoruz antalyada :))canım yaa antalya da uğra görüşelim beeee..

bebegim belek te sueno golf otel varmıs orda olucaz 12 kişilik bir kadro olarak. ama antalya merkeze gelebilme fırsatı bulursam tabiki haberleşiriz

aa suyunda mı neden kiii=(( içinde kıyamanın yağından başka yağ yoktu ki ama

çorba pişti. içine biraz sıvı yaz 2 çay kaşığı tuz koydum. blendırdan geçirdim. hımm fena değil gideri var tadının. şimdi öyle duruyor. sabah ısıtıp termosuma koyucam. birde acaili form çayı aldım onu da içicem:) regl döneminde kilo almamak amacındayım

hoşbuldum kızlar..canım sıkıldı şimdi bnm çok..zaten sıkkındı
antepte bi doktor arkadaşımızı bıçaklamışlardı,vefat etmiş..çok üzüldüm..Allah rahmet eylesin..anlatsam uzun sürer.oyüzden burdan sadece sevgili saglık bakanıma ve başbakanıma selamlarımı ve hürmetlerimi(!) iletiyorum...bu cinayet ne ilk nede son olacak..

annemde açaili form çayı içiyor kokusu çok kötüü=(((((ama annem geceden içiyor bazen ama sabaha tuvalete çıkarıyor karın ağrısı yapıyor

herkese günaydınlar...bugun tümgün koşturmaca ile geçecek kızlar.dua edin de işlerim rast gitsin.aile hekimi olmaya çalışıyorum da..kocaeline gitmem gerekiyo,ordanda annemlere geçicem.bugun için yine utanarak müsade istiyorum:26:bu cumadan sonra rahatlıcam inş.görüşürüz inşallah.herkes kendine iyi baksın.öptüm hepinizi

allah yardımcın olsun canım

aa çok üzüldüm okudum şimdi haberi netten...çok da gençmiş ya=( doktoru ölüyü dirilten olarak görüyorlar....

:26::26:öyle oldu malesef..
hoşbuldum fadikçim
inşallah hepbirlikte

canımm seni fac. gördüm ve şunu diyebilirm kiiiiiii

aa hadi ya hangi diziiii

canım fac. sölerim sana burdan iiiceee deşifre olmayalım çünki bizimkiler buraya gelip sizinle konuştuğumu biliyodaa

tabiii tabiiii nidemekkk çiçemmmmm

ahahahahahahhah harikaymışşşşşşşşşşşş süpersinn hayatım yaaaaaaa

kızlar ben de acayip bi şişlik var 1 günde 1,5 kilo almayacağıma göre niye şiştim acaba?geçen gün gittiğim yerde çok üşüttüm,kasıklarım da sancılanıyor acaba ondan olur mu?

canım inanırmısın bende de var aynı sorun karnım neredeyse düzdü ve şu 1 haftadır karnım davul gibi oldu ve kasıklarımda ağrıyo inanılmazzz acaba neden?:44::44::44::44::44::44::44:

kızlar bugün oğluşum beni deli etti.çok yaramazdı canım çıktı onunla uğraşmaktan.ayrıca annemi de umreye gönderdik.sonra alış veriş yaptım daha yeni geldim eve

canım allah kavuustursun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…