- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #79.241
ben haberi burdan öğrendim içeriğini bilmiyorum ama bir can kaybı olması çok üzücü,Allah rahmet eylesin.hoşbuldum kızlar..canım sıkıldı şimdi bnm çok..zaten sıkkındı
antepte bi doktor arkadaşımızı bıçaklamışlardı,vefat etmiş..çok üzüldüm..Allah rahmet eylesin..anlatsam uzun sürer.oyüzden burdan sadece sevgili saglık bakanıma ve başbakanıma selamlarımı ve hürmetlerimi(!) iletiyorum...bu cinayet ne ilk nede son olacak..
canım eşim bana kesinlikle hak veriyor ama ben diyemem birşey kardeşime diyor.eeee bende diyemem diyorum.kapattıralım mı diye düşündüm ama eşim çok çalışıyor haftada 1 maç da izlese mutlu oluyor ona kıyamıyorum.ne yapacağımı şaşırdım.ya koskoca insansın düşünmesi lazım değil mi ama nerde
fadikçim ben cumartesi günü bi eğlenceye gittim orda da kapı ağzında oturduk çok ceryanlıydı,fena üşüttüm.hem kasıklarım hem de belimdeki ağrı ondan oldu sanırım.sen de üşütmüş olabilirsin,bu mevsimde havalar çok değişken olduğundan hastalanmak kolay.ayaklarını sıcak tut.canım inanırmısın bende de var aynı sorun karnım neredeyse düzdü ve şu 1 haftadır karnım davul gibi oldu ve kasıklarımda ağrıyo inanılmazzz acaba neden?:44::44::44::44::44::44::44:
ya kızlar benim 1 sorunum var.sizlerden biraz akıl alayım ne yapsam.benim bir kaynım var adam 30 yaşında bekar.bizde de malum spor kanalları olunca her hafta sonu bizde.yani evde olsam tamam diyecem ama evde değilim yaptırmış bizim evin anahtarını kafasına göre gelip gidiyor.benim de bu duruma canım sıkılıyor.hep kendisi tek gelirdi ama geçen hafta arkadaşlarını da getirmiş tabi biz de evde yokuz girmişler eve yemişler içmişler(misafir için yaptığım keki bile)gitmişler.yahu haber bile vermiyor.ne yapacağımı şaşırdım.
Düdüklüde pisince çabuk oluyoben de kabakların çabuk piştiğini sanırdım ama öyle değilmiş:)))
geçmiş olsun canım ya ne yaptın ters bir hareket mi yaptın yoksa
geçmiş olsun bel fıtığı mi vardi sendeiyi akşamlar arkadaşlar,kendime nazarım değdi galiba,çoktandır belim iyi deyip duruyodum bu sabah bi kalktım ki belim tutulmuş ve ağrıyor((okula da gidemedim tabii,3 gün rapor aldık.sizler nasılsınız?
Ilginç bulaşıkları yıkamislarmi
emine çok zor bi durum ama çözülmesi de gerekir,bence bu yaptığının hoş olmadığını en azından haber verip izin istemesi gerektiğini söylemelisiniz,belki onun geldiği sırada sen uygunsuz bi vaziyette olabilirdin,evin müsait olmayabilirdi,kendi yetmezmiş gibi bi de arkadaş getirmiş,çok saygısızca,inan çok sinirlendim.
geçmiş olsun bel fıtığı mi vardi sende
kız salihaaa alemsin haa,aklına gelen soruya bak:))) ne var ne yok nasılsın?görüşemiyoruz bu aralar pek.
kız salihaaa alemsin haa,aklına gelen soruya bak:))) ne var ne yok nasılsın?görüşemiyoruz bu aralar pek.
çok sağol canım,evet maalesef var.3-4 ayda bi beni yatırıyor,çok yoruldun 2 hafta dinlen diye ısrar ediyor illa:)))
Yani evi kullanıp öyle bırakmaları daha kötü saygısızlık olur..
Bulaşıkları makinaya doldurması da yeterli :) :) :) :)haklısın tabii ..... salihacım ben çıkıyorum canım.seni de öpüyorum bye.
Benim annemdede var.. çok zor birşey.. En çok soğuktan etkileniyor.. Bide fazla yürüyünce ayakları acayip şişiyor.. Acaba yanlış ayakkabıdanmi oluyor öyle
16.04.2012
pazartesi
rainandthesun 7+
fiyona_07 7+
1.73 7+
oyagibi 7+
tedis 7+
realincir 7+
melekaysee 7+
hazos87 7+
pisiq 7+
aynalar7+
tedis 7+
emidaf 7+
nilipus İZİNLİ
17.04.2012
SALI
- rainandthesun 7+
- fiyona_07 7+
- 1.73 7+
- oyagibi 7+
- tedis 7+
- melekaysee 7+
- hazos87 7+
- pisiq 7+
- aynalar7+
- tedis 7+
- emidaf 7+
- nilipus7+
- realincir İZİNLİ
her okulun prensleri prensesleri vardır canım.hademeleri de.ben de hademe gurubundanım senin gibi ve bununla gurur duyuyorum.işte biz hakkımızla alnımızın teriyle işimizi yapıyoruz.kimse görmese de Allah görüyor hayatım
yaa canım çok fena künefe istiyorrrrrrrrrrr
canım aslında çok yoğundum bu hafta.annemi gönderdik oğluşumun gösterisi şimdi de 23 nisan.nevrim döndü ya
iyi akşamlar arkadaşlar,kendime nazarım değdi galiba,çoktandır belim iyi deyip duruyodum bu sabah bi kalktım ki belim tutulmuş ve ağrıyor((okula da gidemedim tabii,3 gün rapor aldık.sizler nasılsınız?
ya kızlar benim 1 sorunum var.sizlerden biraz akıl alayım ne yapsam.benim bir kaynım var adam 30 yaşında bekar.bizde de malum spor kanalları olunca her hafta sonu bizde.yani evde olsam tamam diyecem ama evde değilim yaptırmış bizim evin anahtarını kafasına göre gelip gidiyor.benim de bu duruma canım sıkılıyor.hep kendisi tek gelirdi ama geçen hafta arkadaşlarını da getirmiş tabi biz de evde yokuz girmişler eve yemişler içmişler(misafir için yaptığım keki bile)gitmişler.yahu haber bile vermiyor.ne yapacağımı şaşırdım.
canım eşim bana kesinlikle hak veriyor ama ben diyemem birşey kardeşime diyor.eeee bende diyemem diyorum.kapattıralım mı diye düşündüm ama eşim çok çalışıyor haftada 1 maç da izlese mutlu oluyor ona kıyamıyorum.ne yapacağımı şaşırdım.ya koskoca insansın düşünmesi lazım değil mi ama nerde
Ilginç bulaşıkları yıkamislarmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?