Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben haberi burdan öğrendim içeriğini bilmiyorum ama bir can kaybı olması çok üzücü,Allah rahmet eylesin.

emine çok zor bi durum ama çözülmesi de gerekir,bence bu yaptığının hoş olmadığını en azından haber verip izin istemesi gerektiğini söylemelisiniz,belki onun geldiği sırada sen uygunsuz bi vaziyette olabilirdin,evin müsait olmayabilirdi,kendi yetmezmiş gibi bi de arkadaş getirmiş,çok saygısızca,inan çok sinirlendim.

canım inanırmısın bende de var aynı sorun karnım neredeyse düzdü ve şu 1 haftadır karnım davul gibi oldu ve kasıklarımda ağrıyo inanılmazzz acaba neden?:44::44::44::44::44::44::44:
fadikçim ben cumartesi günü bi eğlenceye gittim orda da kapı ağzında oturduk çok ceryanlıydı,fena üşüttüm.hem kasıklarım hem de belimdeki ağrı ondan oldu sanırım.sen de üşütmüş olabilirsin,bu mevsimde havalar çok değişken olduğundan hastalanmak kolay.ayaklarını sıcak tut.

Ilginç bulaşıkları yıkamislarmi

Anahtarının olması çok yanlış bi durum..

çok sağol canım,evet maalesef var.3-4 ayda bi beni yatırıyor,çok yoruldun 2 hafta dinlen diye ısrar ediyor illa:)))

Benim annemdede var.. çok zor birşey.. En çok soğuktan etkileniyor.. Bide fazla yürüyünce ayakları acayip şişiyor.. Acaba yanlış ayakkabıdanmi oluyor öyle

Benim annemdede var.. çok zor birşey.. En çok soğuktan etkileniyor.. Bide fazla yürüyünce ayakları acayip şişiyor.. Acaba yanlış ayakkabıdanmi oluyor öyle

ayakkabı çok etkiliyor,ben hep dolgu topuk giyiyorum,birkere bile topuklu giysem hemen acısını çıkarıyo vücut,bi ağzımın tadıyla topuklu ayakkabı giyemedim hep imreniyorum.

16.04.2012
pazartesi

rainandthesun 7+
fiyona_07 7+
1.73 7+
oyagibi 7+
tedis 7+
realincir 7+
melekaysee 7+
hazos87 7+
pisiq 7+
aynalar7+
tedis 7+
emidaf 7+
nilipus İZİNLİ

17.04.2012
SALI
  • rainandthesun 7+
  • fiyona_07 7+
  • 1.73 7+
  • oyagibi 7+
  • tedis 7+
  • melekaysee 7+
  • hazos87 7+
  • pisiq 7+
  • aynalar7+
  • tedis 7+
  • emidaf 7+
  • nilipus7+
  • realincir İZİNLİ

ellerine sağlık canım

öyle canım ama insan sinirleniyor onlar orda oturup sen iş yapınca

yaa canım çok fena künefe istiyorrrrrrrrrrr

cızzz yok yasak

canım aslında çok yoğundum bu hafta.annemi gönderdik oğluşumun gösterisi şimdi de 23 nisan.nevrim döndü ya

allah kavuştursun canım

iyi akşamlar arkadaşlar,kendime nazarım değdi galiba,çoktandır belim iyi deyip duruyodum bu sabah bi kalktım ki belim tutulmuş ve ağrıyor((okula da gidemedim tabii,3 gün rapor aldık.sizler nasılsınız?

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

ay çok kötü şimdi sen bişey desen adın gelin olur eşin ne diyor bu duruma
yaptığı hiç hoş bişey değil

çok zor bir durum ya ama halletmen lazım
sen tatlı bir dille anlatsan anlamaz mı kaynın

Ilginç bulaşıkları yıkamislarmi

delisin saliha valla ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…