- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #79.261
farkındayımmmmmmmmmm=((((((((Cuma yaklaşıyo cınım :) :)
benden de iyilik canım aynıııı=)ne olsun canım ya yuvarlanıp gidiyorum senden ne haber
aa geçmiş olsun neslicimm dinlen bari de geçsinniyi akşamlar arkadaşlar,kendime nazarım değdi galiba,çoktandır belim iyi deyip duruyodum bu sabah bi kalktım ki belim tutulmuş ve ağrıyor((okula da gidemedim tabii,3 gün rapor aldık.sizler nasılsınız?
ya kızlar benim 1 sorunum var.sizlerden biraz akıl alayım ne yapsam.benim bir kaynım var adam 30 yaşında bekar.bizde de malum spor kanalları olunca her hafta sonu bizde.yani evde olsam tamam diyecem ama evde değilim yaptırmış bizim evin anahtarını kafasına göre gelip gidiyor.benim de bu duruma canım sıkılıyor.hep kendisi tek gelirdi ama geçen hafta arkadaşlarını da getirmiş tabi biz de evde yokuz girmişler eve yemişler içmişler(misafir için yaptığım keki bile)gitmişler.yahu haber bile vermiyor.ne yapacağımı şaşırdım.
Ya ben espiri olsun diye söylemedim gayet ciddiydim :) :) çok pis detaycıyımçok zor bir durum ya ama halletmen lazım
sen tatlı bir dille anlatsan anlamaz mı kaynın
delisin saliha valla ya
kapı sapasağlam duruyor ama ne olur ne olmaz diye bir demirciye götürmüşler kontrol ettirmişler
ya kızlar benim 1 sorunum var.sizlerden biraz akıl alayım ne yapsam.benim bir kaynım var adam 30 yaşında bekar.bizde de malum spor kanalları olunca her hafta sonu bizde.yani evde olsam tamam diyecem ama evde değilim yaptırmış bizim evin anahtarını kafasına göre gelip gidiyor.benim de bu duruma canım sıkılıyor.hep kendisi tek gelirdi ama geçen hafta arkadaşlarını da getirmiş tabi biz de evde yokuz girmişler eve yemişler içmişler(misafir için yaptığım keki bile)gitmişler.yahu haber bile vermiyor.ne yapacağımı şaşırdım.
canım eşim bana kesinlikle hak veriyor ama ben diyemem birşey kardeşime diyor.eeee bende diyemem diyorum.kapattıralım mı diye düşündüm ama eşim çok çalışıyor haftada 1 maç da izlese mutlu oluyor ona kıyamıyorum.ne yapacağımı şaşırdım.ya koskoca insansın düşünmesi lazım değil mi ama nerde
farkındayımmmmmmmmmm=((((((((
benden de iyilik canım aynıııı=)
aa geçmiş olsun neslicimm dinlen bari de geçsinn
anammmmm o neymiş öyleee..1.si anahtar vermeniz çok yanlış sizin evinizin anahtarının onda işi ne?habersiz hele gelinir mi hiç ya....belki ev müsait değil bide arkadaşı yani yuhhhh diyorum çok düşüncesiz ama yaaa..keki salla da öyle kafasına göre girip çıkması hiç hoş değil..eşinin söylemesi lazım mutlaka kardeşi sonucta sen söylersen kötü olursun..eşinin söylemesi lazım mutlaka!!!!!!eşin de söyleyemiyorsa olmadı anahtarı kaybettik kilidi değiştirdik diyin değiştirin ona da anahtar vermeyin=)))))))) bence iyi bi fikir=)
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
günaydın arkadaşlar. bir türlü regl olamıyorum delircem. kakıldım kaldım böyle her yerim şiş sancım var üstelik deli gibi yemek istiyorum ve az önce çavdar ekmekli beyaz peynir domatesli bir sandviç yidim
Oya ne gibi faydaları var acaba bu çorbanın?
17.04.2012
SALI
- rainandthesun 7+
- fiyona_07 7+
- 1.73 7+
- oyagibi 7+
- tedis 7+
- melekaysee 7+
- hazos87 7+
- pisiq 7+
- aynalar7+
- tedis 7+
- emidaf 7+
- nilipus7+
- realincir İZİNLİ
16.04.2012
pazartesi
rainandthesun 7+
fiyona_07 7+
1.73 7+
oyagibi 7+
tedis 7+
realincir 7+
melekaysee 7+
hazos87 7+
pisiq 7+
aynalar7+
tedis 7+
emidaf 7+
nilipus İZİNLİ
bende eve geldim nöbetten kahvaltı niyetine evelsi gün yaptıgım top kek yedim 2 tane ama küçük kahvaltı bitti.bakalım akşama kadar nolacak:44:
tamam ama sen onu kahvaltı niyeti ile yedin ve artık kahvaltı faslı bitti.bugün ekmek türü yemez ve meyve sebze ile bitirirsen ayarlamış olursun bebegimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?