Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cuma yaklaşıyo cınım :) :)
farkındayımmmmmmmmmm=((((((((
ne olsun canım ya yuvarlanıp gidiyorum senden ne haber
benden de iyilik canım aynıııı=)
iyi akşamlar arkadaşlar,kendime nazarım değdi galiba,çoktandır belim iyi deyip duruyodum bu sabah bi kalktım ki belim tutulmuş ve ağrıyor((okula da gidemedim tabii,3 gün rapor aldık.sizler nasılsınız?
aa geçmiş olsun neslicimm dinlen bari de geçsinn

anammmmm o neymiş öyleee..1.si anahtar vermeniz çok yanlış sizin evinizin anahtarının onda işi ne?habersiz hele gelinir mi hiç ya....belki ev müsait değil bide arkadaşı yani yuhhhh diyorum çok düşüncesiz ama yaaa..keki salla da öyle kafasına göre girip çıkması hiç hoş değil..eşinin söylemesi lazım mutlaka kardeşi sonucta sen söylersen kötü olursun..eşinin söylemesi lazım mutlaka!!!!!!eşin de söyleyemiyorsa olmadı anahtarı kaybettik kilidi değiştirdik diyin değiştirin ona da anahtar vermeyin=)))))))) bence iyi bi fikir=)

aaaaolmaz öyle şey yaaa
eşin ne diyo bu duruma.ya müsait olmadıgın bi anda gelse olmaz bence hiçuygun degil

bi bahane ile anahtarı degiştirin ve yenisini vermeyin bence.

geçmiş olsun dileklerin çok teşekkürler canım,eminenin olayına getirdiğin çözüm süper bence kesinlikle anahtarı değişsinler ve ona da vermesinler

günaydın arkadaşlar. bir türlü regl olamıyorum delircem. kakıldım kaldım böyle her yerim şiş sancım var üstelik deli gibi yemek istiyorum ve az önce çavdar ekmekli beyaz peynir domatesli bir sandviç yidim

tamam ama sen onu kahvaltı niyeti ile yedin ve artık kahvaltı faslı bitti.bugün ekmek türü yemez ve meyve sebze ile bitirirsen ayarlamış olursun bebegimm

bende eve geldim nöbetten kahvaltı niyetine evelsi gün yaptıgım top kek yedim 2 tane ama küçük kahvaltı bitti.bakalım akşama kadar nolacak:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…