Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok arkadaş mütemadiyen açım. geçen hafta 1 armutla gnü geçiren öglende yediği salatayla akşama acıkmayan oya gitti yerine sürekli yemekle ilgili bişeyler düşünen bir oya geldi korkmayın sabahki sandviçin üstüne henuz bişey yemedim ama henüz

olsun şekerim bencede kahvaltı niyetine işte öğlen kabak çorbanı iç işte =) aşama da yoğurt meyve falan

Iştahin açılmış belli.. Benim bir numaralı iştah kesicim ihlamur.. şiddetle tavsiye ederim..

mrb kızlar çok gribim... Ağzımin tadı bozuldu.. Sabah 1 bardak limonata içtim o bile durmuyo midemde.. benim başıma normal şeyler gelmicekmi allahım sana geliyorum

çocukları okula postaladım şimdi azcık uyuyacagım uykum varrr:95::93::95::93::95::93::95::93:

bugünki menum

sabah
çavdar sandviç ekmeğine domates beyaz peynir salatalık lı sandviç ve çay

öğle
1 kase tavuksuyu çorba, 1 kase yoğurt, 1 muz

ara
bir nescafe

akşam
bilmiyorum yememeyi başarabileceğimi de sanmıyorum. ama elimden geldiğince az yicem.

Canım akşam mutlaka yoğurt ye.. Fazla acıktırma kendini çünkü iştahın açık

selam kızlar nasılsınız

bizim dün geceden beri elektrik yoktu yeni geldi
ama durmadan gidip geliyor
eğer bugün gelemezsem bilin ki elektrik yok
dün burda felaket bir hava vardı gece
rüzgar berbattı

ben mecburen gelemedim canım elektrik yoktu
nasılsın

Bizim burada çok yağmurlu.. Bizde misafirlikteydik eve dönüyos... Istemediğim şeyler yiyiverdim:) o kadar ısrar ettilerki.. Millet üzgün olduğum için yemediğimi sanıyor. Sanki çok yiyince mutlu olucam:) :)

sabah midem çok kötüydü kahvaltı yapamadım

Menüm
Sabah
1 bardak limonata
.
.
Öğle
7 tane sarma
1tabak dolusu pilav
Okadar ısrar ettilerki
.
.
Ara
.

Akşam
Biraz elma yicem

bu kızlar nirde yaaaaa bizde dışarı gittik markete kızımda market arabasının çocuk kısmına oturdu ilk defa çok hoşuna gitti hehehe tam bir zilliiii=) bide kızıma şapka aldık pembiş pembişşş=) fiyonku da var hehehhe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…