- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #79.281
günaydın arkadaşlar ve Hazal,bugün tükanı ben açayım ddim ama hazal benden önce davranmış:))
günaydın arkadaşlar. bir türlü regl olamıyorum delircem. kakıldım kaldım böyle her yerim şiş sancım var üstelik deli gibi yemek istiyorum ve az önce çavdar ekmekli beyaz peynir domatesli bir sandviç yidim
bi sus yaaaaaaa
Iştahin açılmış belli.. Benim bir numaralı iştah kesicim ihlamur.. şiddetle tavsiye ederim..günaydın arkadaşlar. bir türlü regl olamıyorum delircem. kakıldım kaldım böyle her yerim şiş sancım var üstelik deli gibi yemek istiyorum ve az önce çavdar ekmekli beyaz peynir domatesli bir sandviç yidim
olsun şekerim bencede kahvaltı niyetine işte öğlen kabak çorbanı iç işte =) aşama da yoğurt meyve falan
eminem nolcek bu gidişin sonu ya
Canım akşam mutlaka yoğurt ye.. Fazla acıktırma kendini çünkü iştahın açıkbugünki menum
sabah
çavdar sandviç ekmeğine domates beyaz peynir salatalık lı sandviç ve çay
öğle
1 kase tavuksuyu çorba, 1 kase yoğurt, 1 muz
ara
bir nescafe
akşam
bilmiyorum yememeyi başarabileceğimi de sanmıyorum. ama elimden geldiğince az yicem.
nerdesiz yaf kaybolmayin yarın bildirim günü:) :) :) saklanmayin:) :) :)
ben mecburen gelemedim canım elektrik yoktu
nasılsın
mrb kızlar çok gribim... Ağzımin tadı bozuldu.. Sabah 1 bardak limonata içtim o bile durmuyo midemde.. benim başıma normal şeyler gelmicekmi allahım sana geliyorum
selam kızlar nasılsınız
bizim dün geceden beri elektrik yoktu yeni geldi
ama durmadan gidip geliyor
eğer bugün gelemezsem bilin ki elektrik yok
dün burda felaket bir hava vardı gece
rüzgar berbattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?