Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın arkadaşlar,kilo veren herkesi tebrik ediyorum.benim kilolar iyi gidecekti ama şu yatıp kalma işi beni kötü etkiledi,yeyip yeyip kaz gibi yattım,neyse herişin başı sağlık,iyileşince düzen alır inşaallah.
kilo bildirimim:78.7(aynı)

Eğer gerçekten zayıf ve fit olmak istiyorum diyorsan 50 ideal tam sınır bence. Ama sadece fazla kilolarından kurtulmaktı amacım diyorsan artık koruma programına geçmelisin. Normal BMR değeri 18 civarı diye duymuştum ben buna dayanarak söylüyorum. Mesela ben de 55 olmak bayaa fit görünmek istiyorum

kilo bildirimi 68.2(-300)
herkese günaydın

günaydın kızlar hepinize kocaman öpücüklerle günaydın. kolay bir cuma ve keyifli bir haftasonu dilerim şimdiden.

kilomda değişiklik yok 119.6 dayım hala ve hala regl olmadım

bende kilo bildirimi yapayım kızlar.
geçen hafta:80.5
bu hafta:80.3

gide gide 200 gram gitmiş ama regl olmak üzereyim şiştim ödemden.

kilo verenleri tebrik ederim ah oyacıgım napsak bilmiyorum benimde aynı yaaaa....:44::44:

kilo bildirimim

92,3
aynı bi degişiklik yok bugün diyalizdeki diyetisyenle görüşmeye gitcem ne oluyo bana diyeee

özgecim kendini bu kiloda mutlu ve sağlıklı hissediyorsan,aynaya bakınca fazlalık biryer görmüyorsan bence dur,zaten defne sana yeterince enerji harcatıyor daha da zayıflarsan halsizlik olabilir vücudunda,bu kiloyla sağlık sınırları içindesin sanırım ayrıca facedeki resimlerinde de çok hoş görünüyorsun eğer seni rahatsız ediyorsa bu durum daha zayıflama bence.

günaydın kızlar hepinize kocaman öpücüklerle günaydın. kolay bir cuma ve keyifli bir haftasonu dilerim şimdiden.

kilomda değişiklik yok 119.6 dayım hala ve hala regl olmadım
Oya sen kilo vermişsindir büyük ihtimalle ama reglden dolayı su tutmuşsundur,hiç bozmadan devam haftaya iyi bi sayı görürsün bence...

aslında en baştan diyetisyene gitsen emine,güzelce tahlillerini yaptırsan,ona göre bi liste uygulasan hem vakit kaybetmemiş olursun,birde sende vitaminsizlik falan vardı,diyetisyen bunu göz önünde bulundurarak liste hazırlar.

kilo bildirimim

92,3
aynı bi degişiklik yok bugün diyalizdeki diyetisyenle görüşmeye gitcem ne oluyo bana diyeee

emoşcum bence sende sorun yok ama baştan vücudunu az yemeye ve bol spora alıştırdığın için artık çok daha az yemen ve çok daha fazla spor yapman gerkiyor bence,metabolizmanın kafası karıştı ,sen kesinlikle diyetisyene gitmelisin canım.

benimde yaklaşık bi 2 ay öle gider uzun bi süre girmem artık...ama çok yoruldum yaa kayınvalidem geldi defneye baktı da bitti yani o gelmese çok zordu valla

bencede boşver cicim 3 ay idare et hatta hahahhaha=)))))))))))))))))benimde kız şimdi uyuyor ders çalişcam o uyanıncada temizliğe başlicam büyük ihtimal c.tesi kayınvalidemler gelecek

ay yeter be özgeee dikkat etme bence artık sen nasılsa kızın peşinde koşturmaktan alamazsıbn istesende=)

heheh delü güldürdün beni yine, kaz gibi kikikiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…