- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #79.381
kilo bildirimi yapıyım aklımdayken sonra unutuyorum 53.2
kızlar sizce daha zayıflamalımıyım aslında artık yaptığım herhangi bişey yok ama gidiyor işte kilom kendiliğinden..inşllah 50 nin altına düşmem...
kilo bildirimi 68.2(-300)
herkese günaydın
kızlar sizce daha zayıflamalımıyım aslında artık yaptığım herhangi bişey yok ama gidiyor işte kilom kendiliğinden..inşllah 50 nin altına düşmem...
günaydın kızlar hepinize kocaman öpücüklerle günaydın. kolay bir cuma ve keyifli bir haftasonu dilerim şimdiden.
kilomda değişiklik yok 119.6 dayım hala ve hala regl olmadım
bende kilo bildirimi yapayım kızlar.
geçen hafta:80.5
bu hafta:80.3
gide gide 200 gram gitmiş ama regl olmak üzereyim şiştim ödemden.
özgecim kendini bu kiloda mutlu ve sağlıklı hissediyorsan,aynaya bakınca fazlalık biryer görmüyorsan bence dur,zaten defne sana yeterince enerji harcatıyor daha da zayıflarsan halsizlik olabilir vücudunda,bu kiloyla sağlık sınırları içindesin sanırım ayrıca facedeki resimlerinde de çok hoş görünüyorsun eğer seni rahatsız ediyorsa bu durum daha zayıflama bence.kilo bildirimi yapıyım aklımdayken sonra unutuyorum 53.2
Oya sen kilo vermişsindir büyük ihtimalle ama reglden dolayı su tutmuşsundur,hiç bozmadan devam haftaya iyi bi sayı görürsün bence...günaydın kızlar hepinize kocaman öpücüklerle günaydın. kolay bir cuma ve keyifli bir haftasonu dilerim şimdiden.
tebrikler canım 200 gr da bişey sonuçta ben onu da veremedimbende kilo bildirimi yapayım kızlar.
aslında en baştan diyetisyene gitsen emine,güzelce tahlillerini yaptırsan,ona göre bi liste uygulasan hem vakit kaybetmemiş olursun,birde sende vitaminsizlik falan vardı,diyetisyen bunu göz önünde bulundurarak liste hazırlar.kızlar kendime diyet ve spor listesi yaptım.bu hafta tamamen ona uyacağım.haftaya çok iyi rakamlar bekliyorum.yaptığım diyet listesi diyetisyenin verdiği listeyi birazcık değiştirdim.spor ise günde 1 saat.eğer istediğim gibi veremezsem diyetisyene gitmeye karar verdim
kilo bildirimim
92,3
aynı bi degişiklik yok bugün diyalizdeki diyetisyenle görüşmeye gitcem ne oluyo bana diyeee
herkese iyi akşamlar.beni ösledinizmi??:26::26:ben sizi çok ösledim de
ya bi koşturmacadır gidiyo bende.daha anca pc başına oturabildim bgn.dünü hiç saymıyorum zateninşallah sonu hayırlı olur
benimde yaklaşık bi 2 ay öle gider uzun bi süre girmem artık...ama çok yoruldum yaa kayınvalidem geldi defneye baktı da bitti yani o gelmese çok zordu valla
Geçen hafta = 72
Bu hafta = 71
Akşam görüşmek üzereeeeee
kilo bildirimi 68.2(-300)
herkese günaydın
günaydın kızlar hepinize kocaman öpücüklerle günaydın. kolay bir cuma ve keyifli bir haftasonu dilerim şimdiden.
bende kilo bildirimi yapayım kızlar.
günaydın arkadaşlar,kilo veren herkesi tebrik ediyorum.benim kilolar iyi gidecekti ama şu yatıp kalma işi beni kötü etkiledi,yeyip yeyip kaz gibi yattım,neyse herişin başı sağlık,iyileşince düzen alır inşaallah.
kilo bildirimim:78.7(aynı)
kilo bildirimim
92,3
aynı bi degişiklik yok bugün diyalizdeki diyetisyenle görüşmeye gitcem ne oluyo bana diyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?