Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dünkü menüm
sabah
yemedim

öğle
1 dilim katmer
domates
salatalık
1 bardak çay

akşam
10 tane sarma
yarım kase yoğurt

çok iyi olmamış sanki menü protein az almuş gibi kh da fazla ama genel olarak çok yememişsin

sabah
domates
salatalık
tere
1 kk kadar peynir
1 dilim katmer
2 bardak çay

öğle
4 kaşık makarna salatası

ara
1 elma

akşam
7 tane sarma
yarım kase yoğurt

ara
1 bardak çay

bence iyi ama katmer göze çarpıyor

günaydın arkadaşlar,keyifler iyidir umarım?ben iyiyim çok şükür.

günaydınn keyifler bende de iyi vallaaa

kızlar evimi bi görseniz darmadağınık ve kirli ama ben henüz iş yapacak kadar güçlü değilim,evi böyle görmek beni deli ediyor,elimden bişey gelmiyor...

valla bizim evde öyle yaaa dağınık çok birgünde dağıtıyoz valla hiç evle ilgilenemiyozz
duvardaki saat bile hala bir saat geride

ya ordakilerin programları bize göre çok yoğun. iş yok güç yok bir evin içinde sırf zayıflamak için çabalıyorlar yoğun bir spor yoğun bir diyet programı nolacak zayıflıyorlar haliylee bir de bizim kilolarımızla onların ki bir değil ki...
ama şevklendirmesi güzel tabiii ...

ayyy birazcık fazla olmuş sankimm :26: telafi etmeye çalışırsın artık sorun değil

ohh güzel bir kahvaltı keyfi yapalım bakalım ailecek... ben de çok özledim annemi babamıııı ailecek pazar kahvaltılarımızıı

tamam canım yapayım da ne sorunu ki acaba ?? ben bir sorun göremedim de...

kızlaaaaaaaaaar ben bugün tartıda 78.1 gördüm inşaallah cumaya kadar başına bi taş düşmezse yakında 77leri görecem inşaallah,ayy ne mutlu oldum yaaaaaa.

ayyyy canım benim inşallaah görürsüün başarılarının devamı iiinşaallaah

eline sağlık canım yine mi sen yapıyon sayımı
kalmasın bu defa cezaya

bugün sıkıldım da bari sayım yapayım dedim yoksa sıra tuğbada.İyi ozaman, nur cezalı değilsin:))))))))

yaaa ben 7 olmuştur diye düşünmüştüm ama 12den sonraya kaldı demekki :26: geçmiş yapınca öyle birkaç mesaj alıyorum işte öbür türlü zor oluyor diyee :26:
ama neyseki yırttımm cezadan

Selamlar 14. Takımın ay'ın 14 ğ gibi güzel hatunları.

selamlaaar çıtırların çıtırıı

güzeel vakit geçiresin o zamaaan ... aşk kapını çaldığında evde ol yeter bir gün çalar mutlakaa

20.04.2012
CUMA

* rainandthesun 7+

* 1.73 7+

* oyagibi 7+

* hazos87 7+

* aynalar7+

* pisiq 7+

* realincir 7+

* tedis 7+

* emidaf İZİNLİ

* melekaysee İZİNLİ

* fiyona_07 İZİNLİ

* nilipus (perşembe vardı cuma izinlimiydi)

Son düzenleme:

heheh yaramaz bıdıkkkkkkkkkkk

ooo spor hee çok iyi canım

canım kendini onlarla kıyaslama kilolaro çok fazla tabi daha çok verecekler

ooo spor hee çok iyi canım

evett artık vakti gelmiştiii
daha hızlı kilo veririm diye düşünüyorum artık doktoruma da söylicem ona gre bir liste verir bana biraaz rahatlarım belki :26:
spor salonu evin hemen karşısında güzel program yapıolar geçen sene gitmiştim şimdi bide yogaya başlamışlar ehehee
haziran 65i kesin görmek istiyorum artık kendime yeni yeni rengarenk bikiniler alcemm

elbette canım daha hızlı verirsin kiloları...heheh yogayada git o da çok sıkılaştırıyormuş öyled iyor gidenler...insallah canım haziranda istediğin kilonun da altında olursunnn..bencede ya yaza gelsin rengarenk bikiniler tey teyyyyyyyyyyyyyyy

tamam canım yapayım da ne sorunu ki acaba ?? ben bir sorun göremedim de...
ayyyy canım benim inşallaah görürsüün başarılarının devamı iiinşaallaah

şimdi nurcum mesaj yazarken yazı fontunu seçince mesaj yazma panelinde[comicsansfont] gibi birtakım eklentiler çıkıyordu ben mesajı onların arasına yazıyordum,yeni yaptığım ayarlamadan sonra eski haline döndü yani şimdi hangi fontu ve rengi seçtiysem direk onla yazıyo,sende de böyle değil miydi yoksa?:26:

evet yaz tatilini nasıl özledimmm yüzmeyii
az kaldıı azzz yaza damgamızı vurcaz bu seneee tey teyy

hııı tamam anladım canım ben olayı hallettim de sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…