- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #79.601
dünkü menüm
sabah
yemedim
öğle
1 dilim katmer
domates
salatalık
1 bardak çay
akşam
10 tane sarma
yarım kase yoğurt
sabah
domates
salatalık
tere
1 kk kadar peynir
1 dilim katmer
2 bardak çay
öğle
4 kaşık makarna salatası
ara
1 elma
akşam
7 tane sarma
yarım kase yoğurt
ara
1 bardak çay
günaydın arkadaşlar,keyifler iyidir umarım?ben iyiyim çok şükür.
kızlar evimi bi görseniz darmadağınık ve kirli ama ben henüz iş yapacak kadar güçlü değilim,evi böyle görmek beni deli ediyor,elimden bişey gelmiyor...
"yeni bir hayat" adlı programı 2-3 kez izleme şansım oldu ordaki insanlara gerçekten çok hayret ettim,ben haftada 100-200 gr veriyorum onlar 6-7 kiloonları izlemek bana iyi geliyor,şevklendiriryor beni ama yayın saati biraz ters bir vakit.
dünkü menüm
sabah
-2 dilim börek
-2 kupa yeşilçay
-2 zeytin
öğlen
-4 kaşık menemen
-2 dilim ekmek
ara
-1 parça ekmek,1-2 zeytin
akşam
-3 kaşık pilav
-1 kaşık et kavurma
yemeksonrası 1 fincan kahve ve 3-4 kraker yedim ha birde 2 baklava
şimdi çıkıp kahvaltıyı hazırlıycam,eşim kursta oğluşlarımla kahvaltı yapalım,gücümün yettiğince ortalığı toparlayım,akşama fırsat bulursam gelir menümü yazarım,herkese selamlar.
ayyyy kızlar ben nezamandır mesaj yazarken birtakım zorluklar yaşıyordum meğer kontrol panelindeki seçenekleri düzenle de standart editörü seçtiğim içinmiş,gelişmiş editöre çevirince sorunlarım sona erdi:)))))))))
Nur sana da o şekilde tarif etmiştim hatırlarsan sen de orayı düzelt tatlım:))
kızlaaaaaaaaaar ben bugün tartıda 78.1 gördüm inşaallah cumaya kadar başına bi taş düşmezse yakında 77leri görecem inşaallah,ayy ne mutlu oldum yaaaaaa.
günaydın çıtırlar
iyi pazarlar nasılsınız
21 nisan cumartesi sayımı
nilipus 7+
oyagibi 7+
rainandthesun 7+
aynalar 7+
tedis 7+
1.73 7+
hazos87 7+
pisiq 7+
realincir 6(diğer mesajları bugüne kaymış hem de 1 adet mesajda birçok mesaj yazmış cezaya kalsın mı Aslı?)
emidaf izinli
melekayşe izinli
fiyona_07 izinli
eline sağlık canım yine mi sen yapıyon sayımı
kalmasın bu defa cezaya
bugün sıkıldım da bari sayım yapayım dedim yoksa sıra tuğbada.İyi ozaman, nur cezalı değilsin:))))))))
ben nöbetteyim kızlar arada ugrarım
kahvaltım
1 adet minik gül böregi
1 dilim bisküvili(burçak ve kakaolu )pasta
domates salatalık biber
daha yemek yemedik.
Selamlar 14. Takımın ay'ın 14 ğ gibi güzel hatunları.
saat 3 te ablam gewlcek sahilde çay içmeye gitcez. o vakte kadar ben de eccuk film seyredeyim bari. saçlarımı boyadım aşk alevine ama bende bildiğin kızıl durdu ahahahaha saçta bile aşk beni bulmuo ne hoş. hedi ben kaçtım şimdilik.
ha bu arada cem sms le saçmalaya mütemadiyyen devam ediyo. 2 günde 1 numaranı sildim diyip 2 gün sonra sms atıo:)))
oğluşum bugün yüzmeye başladı.havuza kaydettirdim ama amacı sadece havuzda oynamak olan oğluşum yüzme hocasına gerçekten zor anlar yaşattı.kikikiki.adam neye uğradığını şaşırdı.adama küstü,kızdı,bağırdı,hiçbir sözünü dinlemedi.soruyorum ben zaten yüzme biliyorum diyor.bıraksan 1 kaşık suda boğulur ama sen gel bunu oğluşuma anlat
kızlar migrosta oyuncaklarde ve çocuk kitaplarında %50 indirim var.haberiniz ola.ben talan ettim de
yaaa bu aralar yediklerime ben hiç dikkat edemedim.regl oldum bide canım herşeyden istiyoo
doktorumun verdiği listeye hiç uymadım doğru düzgün ama kilo verdim nasıl oldu anlamadım :44:
salı günü yine randevum var bakalım nasıl geçicekk...
ben çok sıkıldım aslında yaaa isyanlardayım :26:
bu arada çarşamba günü de spora yazılıcam ...
"yeni bir hayat" adlı programı 2-3 kez izleme şansım oldu ordaki insanlara gerçekten çok hayret ettim,ben haftada 100-200 gr veriyorum onlar 6-7 kiloonları izlemek bana iyi geliyor,şevklendiriryor beni ama yayın saati biraz ters bir vakit.
oyoyoyoyy hadi bakalım. ben de 119.4 üm nasıl oluosa ve regl den ses seda yok hala:S acaba hamile miyim:)))))))))))) ruhül kuddüsten banada mı üflendi acep ahahahah çarpılcem şimdi
ooo spor hee çok iyi canım
evett artık vakti gelmiştiii
daha hızlı kilo veririm diye düşünüyorum artık doktoruma da söylicem ona gre bir liste verir bana biraaz rahatlarım belki :26:
spor salonu evin hemen karşısında güzel program yapıolar geçen sene gitmiştimşimdi bide yogaya başlamışlar ehehee
haziran 65i kesin görmek istiyorum artık kendime yeni yeni rengarenk bikiniler alcemm
tamam canım yapayım da ne sorunu ki acaba ?? ben bir sorun göremedim de...
ayyyy canım benim inşallaah görürsüün başarılarının devamı iiinşaallaah
elbette canım daha hızlı verirsin kiloları...heheh yogayada git o da çok sıkılaştırıyormuş öyled iyor gidenler...insallah canım haziranda istediğin kilonun da altında olursunnn..bencede ya yaza gelsin rengarenk bikiniler tey teyyyyyyyyyyyyyyy
şimdi nurcum mesaj yazarken yazı fontunu seçince mesaj yazma panelinde[comicsansfont] gibi birtakım eklentiler çıkıyordu ben mesajı onların arasına yazıyordum,yeni yaptığım ayarlamadan sonra eski haline döndü yani şimdi hangi fontu ve rengi seçtiysem direk onla yazıyo,sende de böyle değil miydi yoksa?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?