- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #79.581
21 nisan cumartesi sayımı
nilipus 7+
oyagibi 7+
rainandthesun 7+
aynalar 7+
tedis 7+
1.73 7+
hazos87 7+
pisiq 7+
realincir 6(diğer mesajları bugüne kaymış hem de 1 adet mesajda birçok mesaj yazmış cezaya kalsın mı Aslı?)
emidaf izinli
melekayşe izinli
fiyona_07 izinli
bugün sıkıldım da bari sayım yapayım dedim yoksa sıra tuğbada.İyi ozaman, nur cezalı değilsin:))))))))eline sağlık canım yine mi sen yapıyon sayımı
kalmasın bu defa cezaya
GÜNLÜK MESAJ SAYIMI
nilipus ***21-27 nisan
oğluşum bugün yüzmeye başladı.havuza kaydettirdim ama amacı sadece havuzda oynamak olan oğluşum yüzme hocasına gerçekten zor anlar yaşattı.kikikiki.adam neye uğradığını şaşırdı.adama küstü,kızdı,bağırdı,hiçbir sözünü dinlemedi.soruyorum ben zaten yüzme biliyorum diyor.bıraksan 1 kaşık suda boğulur ama sen gel bunu oğluşuma anlat
dünkü menüm
sabah
yemedim
öğle
1 dilim katmer
domates
salatalık
1 bardak çay
akşam
10 tane sarma
yarım kase yoğurt
oh sarmalar yenilmiş afiyet olsunsabah
domates
salatalık
tere
1 kk kadar peynir
1 dilim katmer
2 bardak çay
öğle
4 kaşık makarna salatası
ara
1 elma
akşam
7 tane sarma
yarım kase yoğurt
ara
1 bardak çay
baklava olmasa iyiymiş.hadi oldu bari gece olmasaymışdünkü menüm
sabah
-2 dilim börek
-2 kupa yeşilçay
-2 zeytin
öğlen
-4 kaşık menemen
-2 dilim ekmek
ara
-1 parça ekmek,1-2 zeytin
akşam
-3 kaşık pilav
-1 kaşık et kavurma
yemeksonrası 1 fincan kahve ve 3-4 kraker yedim ha birde 2 baklava
kızlaaaaaaaaaar ben bugün tartıda 78.1 gördüm inşaallah cumaya kadar başına bi taş düşmezse yakında 77leri görecem inşaallah,ayy ne mutlu oldum yaaaaaa.
kahvaltım
1 adet minik gül böregi
1 dilim bisküvili(burçak ve kakaolu )pasta
domates salatalık biber
daha yemek yemedik.
ben nöbetteyim kızlar arada ugrarım
kızlaaaaaaaaaar ben bugün tartıda 78.1 gördüm inşaallah cumaya kadar başına bi taş düşmezse yakında 77leri görecem inşaallah,ayy ne mutlu oldum yaaaaaa.
"yeni bir hayat" adlı programı 2-3 kez izleme şansım oldu ordaki insanlara gerçekten çok hayret ettim,ben haftada 100-200 gr veriyorum onlar 6-7 kiloonları izlemek bana iyi geliyor,şevklendiriryor beni ama yayın saati biraz ters bir vakit.
ohh bi de regl olsan kimbilir daha ne kadar gidecek,tövbe de kız:)))) benim de son reglim böyle oldu 1 hafta önceden şişip oturdum regl olucam diye:)).oyoyoyoyy hadi bakalım. ben de 119.4 üm nasıl oluosa ve regl den ses seda yok hala:S acaba hamile miyim:)))))))))))) ruhül kuddüsten banada mı üflendi acep ahahahah çarpılcem şimdi
tabi canım onların kiloları ve antreman eforları çok yüksek benimkine göre de ben daha hiç 1 haftada 1 kilo bile veremedim,kendime kızıyorum tut boğazını,kaldır totonu diye ama laf geçiremiyorum kendime,yavaş yavaş gidiyo kilolar.....haftada 6 kilo veren abinin kilosu 154 bilmem farkettin mi :)))) 98 kilo olan abla varya ben onun fun ıyım o da eminem gibi 2.5 kilo falan verebilio haftada emineeeeeem nerde o o eski günler yeme o gül böreklerini bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?