Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün az yiyorum diye uyardılar bu yüzden bu işten kurtulurum sanıyorum. :Saruboceq:

anacım duymasınlar şurda azıcık dedikodu ediverelim kimsecikler yokken.:1hug: kendileri moralimiz bozuldu,misafir vardı deyip atıştırıyolar.bize yok az yediniz.yok çok yediniz.aaa canım biz de insanız ama senağlama.aman duymasınlar sakın yakarlar bizi yoksa kaydirigubbakcemile3

bakalım yarına ne diyecekler bizim için ben evden açamayabilirm. evde net bozuktu en son . ama bi yerlerden girebilirsem artık

ii geceler bugunku menumu yazayim ilk once =kalsik kahvalti ara kahve oglen hindi eti yarim tabak zeytin yagli kabak yemegi ara kellogs k sutlu aksam 150 gr kirmizi et 4 kasik pilav gunu tamam ladim......hemsom 1.73 arkadasimiz cizelgesini yamis bile biz varya ikimizklava: yok cok denedim ama olamdi bizde akrepimi yaptirsak ne ??? belki gordukce istaha geliriz hemsom yarin ricca edecem akrepten bakalim.... hepinizi optum 1.73 aynalar supersiniz arkadaslar yola devam durmak yok

akşam da yemekte aynen yedim. saat 23 gibi 2 tane form bisküvi bol bol su,yeşil çay mate biberiye form çayı karılştırdım onu içiyorum 5 6 fincan oldu.

hayırlısı inş ucuz atlatırız yarını

neyse ben şimdilik çıkıyorum canım . çok sıvı aldım ya.çıkmam lazım .sana iyi turlamalar.iyi geceler..........a.s.a.s.a.s.

ben çıkıyorum. yarın okul var. sen nöbetcisin galiba. sana iyi nöbetler. görüşürüz canım.

hele heleee.ne dermiş şuna bak helee.demek dedikodu haa.onlardan biride benim herlde.dur bakalım.:mymeka:1 çay kaşığı tahin pekmezmşiş.ee kutlamada yediklerin .tamam yedin diyelim ya o içtiğin gazozo felan noluyo hanııım.hişşşt gazoz felan yok bundan sonraa.ayran içç.:içelim:

veeeeeeeeeeeee ben hala yatmadım yatamdım.eşim ödev yazıyoo.yazık sabha teslim edecekmiş.bende yarına hazırlık yapuyorum.ayy heryeri kırkladım.ama bende 40 yaşına bastım haa.çok yoruldum.akşam eşim melenmn stemişti.sağolsun hayalet arkadaşım beni oyaladığı için onunla msnde laflarken zil çaldı.ananm bi baktım benim adam.hemen iyi akşamlar bile diyemeden çıktım.öüzr dilerim destinam kusura bakma canım.malum mutfağa giridm.neyseondan sonra eşlim melemeni bekliyeme yumurta kır dedi.çay koydum.ben çay içtim söğpüş salata yapmıştım ondan yedimaz.tamam bi kerde yumurtaya bandım okadar.kız böyle yememe rağmen hala şişim.işin garibi karnımın altı çok ağrıyo.sanki içi dolu su balonu gibi löm löm ediyo.nedemekse löm löm anlayın işte.neyse ben çıkıyorum artık.rüyanızda incecik olduğunuzu görün anacııımmm
baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ehem kehem merhaba diyet büyüyüm. ben zaten aynalar kardeşime dedim.onlar ne derler se haklıdır.:1rolleyes:sakın sözlerinden çıkma dedim.a.s.a.s.a.s.

gunaydın bayanlarrrr

rosecım hıc önemlı degıl hayatım ben anladım zaten yalnız şu şişliğine aklım hala ermedı ....

1,73 dedıkodunu bende okudum canım...

sedacım gunaydın nasılsın....

aynalar bıraz bende sebze ve et yemenı tavsıye edıyorum..

ben hala aynı kılodayım bugun aksama kadar cok cok dıkkat etmem lazım ve spor yapmam lazım yarın sabah artık ıyı bır kılo görmek ıstıyorum...

s2000 gunaydın canım sanada

eylulce cızelge demıssın darısı basına hayatım...

günaydın hanımlar ben bugün evdeyim hiç biryere çıkasım yok zaten bugün evde spor yapacam destinam sağol canım iyi sayılırım sen nasılsın?umarım yarına iner biraz tartı
rose seninde şişliğin gider inşallah bol su da içiyorsun neden öyle oluyor bende anlamadım
ben sporumu yapıp gelirim tekrar sayfayı açık bırakıyorumm

buarada kızlar arkadaşım diyet ve spor yapmadan sabah akşam elma sirkeli su içiyordu 1buçuk aydır 3buçuk kilo vermiş demekki işe yarıyormuş gerçekten ama düzenli sabah akşam içiyor ben aklıma gelirse içiyorum haftada birkaç kez

ıyıyım canım 75 olmayı ıstıyorum artıkkkk .....ben ıcemıyorum sırkelı su bır kere ıhlamur tarcın kaynatıp lımon sıkıp ıctım ama yınede mıdem bulanıyor..

bu yazı bız şişman gecırıcez bu gıdısle ancak eylul gıbı sanırım ıncelırız bıraz...

günaydı kızlar eşim sorunu halletmiş galiba internette problem vardı da.....
ben dedim zaten aynalara ....:mymeka: dedikodu yapma ayıp :1no2: kızların kulagına gider dedim,onlar bizim için çalışıyo.bak kendileri ne kadar dikkat ediyolar yediklerine dedima.s eh siz artık onun kusuruna bakmayın destinam hazretleria.s. emir ve görüşünüze hazırım ...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…