- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #7.921
ay canım afiyet olsun da .hepsi çok güzel aman kızlar duymasın valla ha yandın:roflol: seni mahvedecekler. ben "bir çay kaşıgı tahin pekmez yedim sabah dedim" bir sürü azarklava: seni ne ederler bilmem artık.kaç kurtar kendini kaaaaaaaaaaçççççççç
sıra bugün de
sabah 3 yaprak marul
yarımşar domates salatalık
az peynir
1 dilim kepek ekmeginin4te 1 i
1 çay kaşıgı kadar tahin pekmez
ögle 1 küçük biber dolması
yarım kase çorba
yarım kase yogurt
saat 15 gibi 1 portakal yedim .
akşam yemegide aynı olacak muhtemelen nöbetteyim çünkü.
egzersiz olarak kendi kendime 1 kaç hareket o kadar yarın artık egzersiz olur.
anacım duymasınlar şurda azıcık dedikodu ediverelim kimsecikler yokken.:1hug: kendileri moralimiz bozuldu,misafir vardı deyip atıştırıyolar.bize yok az yediniz.yok çok yediniz.aaa canım biz de insanız ama senağlama.aman duymasınlar sakın yakarlar bizi yoksa kaydirigubbakcemile3
ben çıkıyorum. yarın okul var. sen nöbetcisin galiba. sana iyi nöbetler. görüşürüz canım.
anacım duymasınlar şurda azıcık dedikodu ediverelim kimsecikler yokken.:1hug: kendileri moralimiz bozuldu,misafir vardı deyip atıştırıyolar.bize yok az yediniz.yok çok yediniz.aaa canım biz de insanız ama senağlama.aman duymasınlar sakın yakarlar bizi yoksa kaydirigubbakcemile3
ehem kehem merhaba diyet büyüyüm. ben zaten aynalar kardeşime dedim.onlar ne derler se haklıdır.:1rolleyes:sakın sözlerinden çıkma dedim.a.s.a.s.a.s.hele heleee.ne dermiş şuna bak helee.demek dedikodu haa.onlardan biride benim herlde.dur bakalım.:mymeka:1 çay kaşığı tahin pekmezmşiş.ee kutlamada yediklerin .tamam yedin diyelim ya o içtiğin gazozo felan noluyo hanııım.hişşşt gazoz felan yok bundan sonraa.ayran içç.:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?