Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hay senin kilonada çizelgene de kuşlar konsun......ya hu bu çizelge zayıflamaktanda mı zor ne................:uhm:

linki silmek zorunda kaldım yasak biliyosun nasılsa işin görüldü dimi şeker

Son düzenleme:
kusura bakma benim pc dondu şansına kapa aç yapmak zorunda kaldım
hani gittinmi yoksa şeker

neyse bu çizelge işinin hayırı yok herhal. baksana herkescikler çıktı anam........ eh öyle olsun kızlar ben de bu cuma sabahı 99 a düşmezsemmmmmmmmmmmmm senağlamasenağlama

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:::ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sevinçten napacagımı bilemiyom:dance::dance:canımmmmmmmmmmmmmm sagolasın.allah razı olsun.... verdigin kilolar geri gelmesin.yedigin yiyeceklerde ki kaloriler hemencecik erisin......:teytey::teytey:

iyi geceler
arkadaşımdan yeni geldim. geçmişi okudum şöyle bir. akşam yemek yemeden gittim. bişeyler yedim ama çok değil. zaten gelip hemen tartıldım. şimdilik sorun yok. bu dakkada bir tartılma huyumdan vazgeçmek lazım.

1.73 çizelgen çok güzel görünüyor
sağol canım iyi dileklerin için hadi bakim güle güle kullan

tümmmmm emegi geçenlere de aynı duacıklarımdan ediyorumalkisalkisalkis.benim hiç çizelgem olmamıştıda hoş görün gari beni.öptüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmsırnaşık şey:enbuyukkk:

ayyyyy hakkaten pek güzel görünüyo .aman nazar degmesinnnnnnnnn maşallah maşallah

sağol canım nedemek ilk yaptığımda bende çok mutlu olmuştum..
hadi bakalım 90 dan aşağılarada hazırlarız inşallah
sen yerki azimli ol şeker

hadi iyi geceler şeker
sabah erken kalkıcam senin çizelge işinin tamamlandığını görmek istedim..
ve benim görev tamamlandı..
iyi geceler şekerler

e kardeş kusura kalma hoşgeldin diyemedim.ben de sen gittiginden beri çizelgeyle ugraşıyodum.daha dogrusu tüm site yetkilileri ugraştılar sagolsunlar. sen neler yaptın .neler yedin.

sağol canım nedemek ilk yaptığımda bende çok mutlu olmuştum..
hadi bakalım 90 dan aşağılarada hazırlarız inşallah
sen yerki azimli ol şeker
azim ne demek bu çiz<elge beni sanki gaza getirdi.yazıcıdan çıkartıp eve buzdolabının kapagına yapıştırmak istiyom .hani günler çabuk geçsede bide 80 hedefli yapsak.

e kardeş kusura kalma hoşgeldin diyemedim.ben de sen gittiginden beri çizelgeyle ugraşıyodum.daha dogrusu tüm site yetkilileri ugraştılar sagolsunlar. sen neler yaptın .neler yedin.

sağol canım. seninde çizelgen hayırlı olsun bitiş çizgisine kolay bir şekilde varsın. ben yarım kase kısır yedim yağsızdı. iki kaşık makarna salatası yedim. bir adet milföy hamurundan yapılan börek yedim. 2 saati geçti yediklerim. inşallah yakmışımdır.

yarın işi daha sıkı tutacagım .çizelgenin şerefine 2 saat sporkaydirigubbakcemile2 .:sm_cool: yediklerimi çooooooook dikkat ve :içelim: booooool suuuuuuuuuualkisalkisalkis

ay canım afiyet olsun da .hepsi çok güzel aman kızlar duymasın valla ha yandın:roflol: seni mahvedecekler. ben "bir çay kaşıgı tahin pekmez yedim sabah dedim" bir sürü azarklava: seni ne ederler bilmem artık.kaç kurtar kendini kaaaaaaaaaaçççççççç

şaka kız şaka .hepsi aynı ögün olmasa ayrı günler de olsa daha iyi olurdu. ama her zaman da olmuyo demi

yarın işi daha sıkı tutacagım .çizelgenin şerefine 2 saat sporkaydirigubbakcemile2 .:sm_cool: yediklerimi çooooooook dikkat ve :içelim: booooool suuuuuuuuuualkisalkisalkis

çizelgendeki kedicik hareket ettikçe dahada mutlu olacaksın. zaten şu sporu halledebilsek işimiz dahada kolay olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…