Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

haa 73 cün streç film dedin bak yine aklıma getridin şu zayıflam kemerini.ya ben onu ciddi ciddi alcam heralde arkadaşlar.bi arkadaşım o ve lahnayla 77 kilodan 57 kiloya düşmüş2.5 ayda.diğer arkadaşımda çok faydası var bence al diyo.oofff offfffff.boğazımıda tutuyorum artık.ee sporda yapıyorum.gerçi bugün yapmadı m ama egzersiz yapmış kadar oldum.temizlik beni ondan beter yordu.napceeeem beeeennnnnnnnn.

yaaa allah aşkına ben zayıflama kemeri dedigin olaya 3 yıl önce sahip oldum. hem de millet şimdi 60 70 ytl diyor ya ahhhhh ban 200 lira verdim de. 200 defa kullanmadım. valla kullanacaksan al derim kardeş...

kondisyon bisikletimi yaklaşık 13 sene evvel aldım o da öyle. eşim çatıya çıkarayım dedimi 2 gün kullanıyom sonrası boş.

kardeşim 110 kilo oldugumu ögrenince steperını getirdi koydu odaya. oda duruyo bakam.

nerdeyse spor salonu açcam ama bende tık yok.olmuyo kullancaksan al.yada boş ver evde yapılmıyo.dışarı çık dolaş yada bilgisayardan egzersiz yap valla daha mantıklı.

spor bölümüne hiç bakmamıştım çok güzel videolar varmış aerobik plates herşey var arada bunlarıda yaparım sizde bakın kızlar bakmadıysanız herkes yapabileceği birşey bulur heralde

allah allah bu kaçıncı yazışım.yazdıklarım gidiyo nereye gidiyosa.bende senin gibiyim aslında.72 kioyken çok ağlıyodum kiloluyum diye eşim gitmiş 360 milyona kondisyn biskleti almış.hervele biraz yaptım usandım.deedim bisklert basen genişletiyomuş buraktım. ondan önce parafinli korse aldım.ama onun faydası çok olmuştu.sonra yıprandı bıraktım.sonra hani bikemrler vardo sauna belt diye onu aldım.oda vücudumu yaktı yatamıyodum bile.onuda ablama verdim.sonraa termal etkili sauna şort aldım .bi gün tuslu bi güz tuzsuz giydim.ondanda sıkıldım.hemde hiiiç faydası olmadı.ablam abshaperini verdi.hiiç yapamadım. geçen yıl 96ya çıkınca .bana yürüyüş şart oldu ama eşim yürütmedi hem çocuk nolcak hemde yaklnız nasıl yüriyceksin diye.gittik yürüyüş bandı aldık.iyidim kullanıyodun ama alt kat komşum ses geliyo deyince onadna da soğudum.öğlen veya öğleden sonra yürümeme gerkiyo ki oızanda genelde ben müsait olmuyorum.aldığım çaylar otlarda cabasııı buarada.ev aktar, spor salonu gibi.daha neler neler varda.en barizi bunlarr.

sevgili rose ne alırsan al hepsinin faydası var ....ama uzun süre ve sürekli yaparsan.ben çabuk sonuç istiyorum.her zaman öyle.sonra tam faydası olacakken sıkılıyorum.

ben en çok sabah yürüyüş ve spor aletlerinde çalışmayı seviyorum.şimdilik .hiç sabah çıkmadım.saat 6 da çıkıp 7 de dönüyordum.duş alıp çocuklara kahvaltı derken 8 de iş yeri iyi oluyo.ama daha saat 6 da çıkamadım.cuma sabahı sabah sporunada başlıycam .akşam üstüde arkadaşlarla yaparım.cumartesi nöbetteyim pazar pazartesi boya yapcaz ama yinede yürüyüşümü yapmak istiyorum.nasip bakalım.

allah aşkına bakın rose ve destina çizelge için tüm işlemleri yaptım son sayfadayım şimdi napcam

slm kızlar

önce yedıklerımı yazayımmı???

sabah 8 portakal suyu
saat 9.30 elma
saat 11.30 muslı ve sut yagsız
saat 15 yarım paket bıskuvı
saat 6-7 arası yuruyus
saat 8 de az mantı ve corba

tartıldım hala aynıyım cumaya kadar 76 duz olursam sevıncten oynarım herhalde...

CADIARZUhepiniz maç mı seyrediyonuz yoksaCADIARZUyaprak dökümümü fisfisfisnerelerdesiniz huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae:1no2:

canım buralardaysan yardımc olayım dedim ama
sen başlangıç ve şimdiki kilonu ve hedef kilonu yaz ben sana hemen yapim bir çizelge şeker

:Saruboceq::Saruboceq::sm_cool:ayy akrep cigim valla hayıra girersin inan.başlangıcım 110 du.şimdi 101 . hedef şimdilik temmuz başına kadar 90 yaparsan memnun olurum

tamam canım ben yapıp buraya yazarım sende burdan yapıştırırsın artık ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…