Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

neyse bu kadar gır gır yeter yarın büyük güüüüünnnnnnnnnnnnnn................
bakalım 99 olabilcemmi.sabah yine marul dolması(domates peynir salatalık) eh zaten çay şekersiz. gelirken anneme ugradım.dedim ya beni çagla şikel gibi görüyo yazık."aman kızım verme artık göbek falan gitmiş ,incecik olmuşsun "dedi.kahvaltı yap diye ısrar etti ama ben sadece çay içtim..şimdi de 1 saat kadar spor yapcam.bide akşam üstü arkadaşlarla 1-1.5 saat çıkarım.yarına hazır olmalı demi ama .

allah ıyılıgını versın destınam hazretlerı demış bırde....:))

afıyet olsun canım 1 saat ben 2 saat yuruyunce anladım az oldugunu dene bak tavsıye ederım....sonra hak verıyorsun emegını görunce....

ben elma sirlesini daha önce 1 hafta içtim.ama ben bal koymadım.(akıllık etcem artık.)
boşuna kalori almayayım diye.allahım bir migde agrısı ölüyodum.. şimdi 2 gündür balla yapıyom.gayet iyi .insan kafasına koydumu içimide zor gelmiyo.sabah içememiştim şimdi içiyorum hatta:içelim:

sporumu yaptım geldim
10 dk.yerinde koşu
30 dk pilates(bu sitedeki bir videodan)
150mekik
300 bacak açma kapama
50 ip atlama
100 oklavayla bel çevirme
100yanlara eğilme yaptım..
akşam üstü aynılarını tekrar yapacam bugün yürüyüşede havuzada gidesim yok çünküü

haklısın 1 saat az .ama akşam iş çıkışı zaten eve gel,hazırlan çık saat 5.yürü gel 6. e evde 2 çocuk 1 koca duş al,yemek hazırla oglanın dersi saat10. sabahta daha yeni 6 da gün aydınlanıyo.daha öncedende 6 da yürüyüşe gidilemezdi.allah muhafaza yürüyüş yapalım derken ........başımıza bi iş gelmesin....:roflol: demi ama..

bak sen biz çene çalalım derken millet sporunu yapmış bilekaydirigubbakcemile2ohhhhhhhhhh yarasın sedacıgım.

1.73 arkadaşın midesi ağrımamış galiba 1bardak suya 1yemek kaşığı sirke koyup içiyor ama senin midene dokunduysa aman dikkat et balsız içme,buarada çizelgen hayırlı olsun
destinam daha hazirana 1ay var öyle düşünme herhafta 1kilo versen 4kilo birde spor yaptığın için 2kiloda eksik görünürsün zatenn 6kilo çok farkedilir canım

ay dur şu sedaadan kopya çekem ben de aynılarını yapam bakamhihoyyytkaydirigubbakcemile2

hayatım ben haftada 1 kılo veremıyorum malesef agır gıdıyor ancak 400-500 gr verdım hep...aman gıtsın de yavas yavas nasıl gıderse gıtsın...

sporların cok guzel olmus tebrık ederım...bende sabah meyva suyumu ıctım
kayısımı yedım nesfıtımı yedım az önce öglen ve aksam hafıf atlatırım ınsallah...hala su ıcmedım...

1,73 sabahın 6 sında hava karanlık olmuyormu yaa...bu arada senın ısmın neydı?

ay dur şu sedaadan kopya çekem ben de aynılarını yapam bakamhihoyyytkaydirigubbakcemile2

yap canım buarada spor bölümünde videolar var onlarada bak arada değişik yapmak gerek insan sıkılıyor hergün aynı şeylerden hem vücudun heryeri çalışmışş olur

işte daha 1 kaç gündür aydınlanıyo... saat 6 daçıktımmı 7 de dönerim. çocukların kahvaltısı hazırlanmam 8 de mesai.

canım verirsin verirsin umutsuzluk yok enkötü ihtimal sporla incelmiş olursun ben bakıyorum canım zaten gayet az yiyorsun,ben 1litre su içtim sabahtan beri sende iç tatlım
buarada 6da karanlık olmuyor artıkk gerçi ben gideceksem 7buçukta felan gidiyorum yürüyüşe hem ıssız olmuyor insanlar işe gidiyor oluyor

bu arada adın ne önemi var. önemli olan gönüller bir olsun demi. ha istersen gönül de farketmez.bak aklıma şarkı geldi" USLAN ARTIK DELİ GÖNÜL.BAK GELİP GEÇİYOOOOOOOOOR ÖMÜÜÜÜR. USLAN ARTIK DELİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ DİVANE GÖNÜLLLLLLLLLL. BİRAZ DETONE OLDUM KUSURA BAKMAYIN ..a.s.

eşimde aksam öyle dıyor yedıgın yarıyor sen spor yapınca ıncelıyorsun dıyor...gece 11 di ben mekık cekıyordum :) 35 tane cektım acıdı karnım bıraktım...sabır dedı öbur ay daha fazla olur dedı...

benım en buyuk dezavantajım aksamları 8 den sonra buzdolabına gıdıp bakmak ahh ahh...bugun meyve alıcam...elmam bıttı...aksam 2 saat yuruyeyım ancak pzt görurum ben 75 i...

sıyah nerelerde acaba bıttımı işlerı...

BAK CANIM VALLA 7 DE 2 BARDAK SU İÇ VE MUTFAGI TERKET.klava: SU İÇMEYE FALAN GİRME. MEYVA FALAN YEME . BİLİRİM BEN SİZİ.:jeyyar: MEYVA ALCAM DİYE GİRİYONUZ OH "YOK KALAN YEMEKTEN 1 KAŞIK .AMAN CANIM NOLCAK ŞU PASTADAN 1 PARMAK .ÇOCUGUN KALAN ÇİKOLATASI."kötükedihüso
ÇIK ÇIK DIŞARI.klava:klava: BAHANE UGDURMA ...

HAYDİ BEN ÇIKTIM BAKALIM.a.s. ÖPTÜM HEPİNİZİ. BOOOOOOOLLLLLL BOOOOOOLLL KALORİ YAKAMALAR.ATIN ŞU YAGLARI.ATIN.

:) bahane degıl kı benım mutfagım salonumla bır malesef gözumun önunde yanı hahaha...

su ıcıyorum aksamları daha cok oluyor hatta ama neyse...bunada sukur...70 oldugum gunlerı özledım butun eskı pantolonlarımı cıkardım denedım olmadılar ınsallah onları gıyecegım gunler gelıcek...

bu arada eylulde ramazan ayıymıs...az kaldı...

destinam tabi zamanla arttırırsın canım önemli olan düzenli yapmak..
ben şimdilik çıkıyorum görüşürüz kızlar öpüldünüz

GÜNAYDIN KIZLAR.
destinacım eski kilolarına dönersin merak etme
sedacım hastanmısın bugün neden canın bişe yapmak istemyr
aynalar 4 kilo senin moralin için çok iii ama sağlıklı değil.dikkatli ol tatlım
rose az menemenle kapatmışsın geceyi tebrikler
1.73 azimli gibisin hadi bakalım haa gayret
hepinizide öpüyrm fıstıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…