- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #7.941
ben elma sirlesini daha önce 1 hafta içtim.ama ben bal koymadım.(akıllık etcem artık.)buarada kızlar arkadaşım diyet ve spor yapmadan sabah akşam elma sirkeli su içiyordu 1buçuk aydır 3buçuk kilo vermiş demekki işe yarıyormuş gerçekten ama düzenli sabah akşam içiyor ben aklıma gelirse içiyorum haftada birkaç kez
haklısın 1 saat az .ama akşam iş çıkışı zaten eve gel,hazırlan çık saat 5.yürü gel 6. e evde 2 çocuk 1 koca duş al,yemek hazırla oglanın dersi saat10. sabahta daha yeni 6 da gün aydınlanıyo.daha öncedende 6 da yürüyüşe gidilemezdi.allah muhafaza yürüyüş yapalım derken ........başımıza bi iş gelmesin....:roflol: demi ama..allah ıyılıgını versın destınam hazretlerı demış bırde....:))
afıyet olsun canım 1 saat ben 2 saat yuruyunce anladım az oldugunu dene bak tavsıye ederım....sonra hak verıyorsun emegını görunce....
bak sen biz çene çalalım derken millet sporunu yapmış bilekaydirigubbakcemile2ohhhhhhhhhh yarasın sedacıgım.sporumu yaptım geldim
10 dk.yerinde koşu
30 dk pilates(bu sitedeki bir videodan)
150mekik
300 bacak açma kapama
50 ip atlama
100 oklavayla bel çevirme
100yanlara eğilme yaptım..
akşam üstü aynılarını tekrar yapacam bugün yürüyüşede havuzada gidesim yok çünküü
bak sen biz çene çalalım derken millet sporunu yapmış bilekaydirigubbakcemile2ohhhhhhhhhh yarasın sedacıgım.
ay dur şu sedaadan kopya çekem ben de aynılarını yapam bakamhihoyyytkaydirigubbakcemile2
hayatım ben haftada 1 kılo veremıyorum malesef agır gıdıyor ancak 400-500 gr verdım hep...aman gıtsın de yavas yavas nasıl gıderse gıtsın...
sporların cok guzel olmus tebrık ederım...bende sabah meyva suyumu ıctım
kayısımı yedım nesfıtımı yedım az önce öglen ve aksam hafıf atlatırım ınsallah...hala su ıcmedım...
1,73 sabahın 6 sında hava karanlık olmuyormu yaa...bu arada senın ısmın neydı?
hayatım ben haftada 1 kılo veremıyorum malesef agır gıdıyor ancak 400-500 gr verdım hep...aman gıtsın de yavas yavas nasıl gıderse gıtsın...
sporların cok guzel olmus tebrık ederım...bende sabah meyva suyumu ıctım
kayısımı yedım nesfıtımı yedım az önce öglen ve aksam hafıf atlatırım ınsallah...hala su ıcmedım...
1,73 sabahın 6 sında hava karanlık olmuyormu yaa...bu arada senın ısmın neydı?
BAK CANIM VALLA 7 DE 2 BARDAK SU İÇ VE MUTFAGI TERKET.eşimde aksam öyle dıyor yedıgın yarıyor sen spor yapınca ıncelıyorsun dıyor...gece 11 di ben mekık cekıyordum :) 35 tane cektım acıdı karnım bıraktım...sabır dedı öbur ay daha fazla olur dedı...
benım en buyuk dezavantajım aksamları 8 den sonra buzdolabına gıdıp bakmak ahh ahh...bugun meyve alıcam...elmam bıttı...aksam 2 saat yuruyeyım ancak pzt görurum ben 75 i...
sıyah nerelerde acaba bıttımı işlerı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?