Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok hacı olsa ben uygularım:) :)
anlamadım:44::44::44:

Sabah hastaneye gidicem.. Ellerimde bi soğukluk varmis herkes öyle diyo kansızlıktan şüphelendik.. Bunu sana anlatmışmiydim
yok cnm anlatmamıştın.hmm bi hemogram baktır bakalım.varmı gerçekten.varmı yakın bi zamanda yapılmış hemogram(kan sayımı) sende?

anlamadım:44::44::44:

yok cnm anlatmamıştın.hmm bi hemogram baktır bakalım.varmı gerçekten.varmı yakın bi zamanda yapılmış hemogram(kan sayımı) sende?

Yok bi kaç yıl önce yaptırmıştım kreatinin ve demir eksikliği vardi.. Benim ayaklarım hep soğuktur şimdi ellerimde öyle olmaya başladı kime dokunsam herkes ellerimin soğuk olduğunu söylüyor

Yok bi kaç yıl önce yaptırmıştım kreatinin ve demir eksikliği vardi.. Benim ayaklarım hep soğuktur şimdi ellerimde öyle olmaya başladı kime dokunsam herkes ellerimin soğuk olduğunu söylüyor
anladım cnm.geçmişte varmış bi demir eksikliği.tekrar etmiş olabilir.doktora gittiğinde geçmişte demir eksikliğin oldugunu da söyleki,demirine de bakar belki.
neyse cnm ben yatıyorum sana iyi geceler

anladım cnm.geçmişte varmış bi demir eksikliği.tekrar etmiş olabilir.doktora gittiğinde geçmişte demir eksikliğin oldugunu da söyleki,demirine de bakar belki.
neyse cnm ben yatıyorum sana iyi geceler

Tamam canım söylerim aile hekimim :) iyi geceler tubacim

ellerininin soguklugu mu?sanmıyorum cnm.ama hastalık yoktur hasta vardır derler bizde:))zaten bi sebep bulamzsa dr psikolojik der olur biter

Saçlarım dökülüyordu doktor psikolojik demişti kabız oldum doktor psikolojik demişti bende içimden yuh dedim bu kadar atma :) :)

bende ideal kilomdayım sadece karnım için mekik falan yapicam o kadarrrr..ama aslı bana bakmamaiş halaaaaaaaaaaaa..bencede yeter artık verme canım yaa

ben sürekli spor yapınca karın sıkıntısı yaşamadım ama düşürecem artık sporun temposunu yediklerime yine dikkat ediyorum ama hafta 1-2 kere kaçamak yapıyorum:)

canım cuma günü bildirim yaparsın mezun olursun

canım senin 600 gr kaldı dimi sık dişini

aslıcığım cumaya kadar izinli sayılıyım o zaman dünde buna dahil olsun yine arada girerim ama 7 msj doldurmaya bilirim istanbuldan misafirlerim gelecek bgn...bu nasıl bi yoğunluktur anlamadım zaten gelen gidenin ardı arkası kesilmiyor...

gunaydin herkese
gune 1 fincan kahveyle basladim..
birazdan 1 haslanmis yumurta ve ince bir dilim ekmekten olusan kahvaltimi yapacagim..
gun icinde yediklerimi yazarim hoscakalin..
bu arada benim gecen yil verdigim toplam kg 17 kg kadardi cogu gitti insallah su 7 kg kurtulursam ne mutlu

mesaj sayımı 23/04/2012

rainandthesun 7+
aynalar 7+
emidaf 0 izinlimi ?
melekayşe izinli (25 nisana kadar)
fiyona07 6 (dün için izin istemiş aslı)
oyagibi 7+
nilipus 7+
tedis 0 izinlimi?
1.73 7+
hazos87 7+
pisiq 7+
realincir 0 izinlimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…