- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #79.781
ya benim bianönce toparlanmam lazım:2::2::2:iyice saldım kendimi:26::26:napsam netsem bana bi halçaresi gösterseniz:26::26::26:
iyi geceler saliş.nasılsın?
anlamadım:44::44::44:Yok hacı olsa ben uygularım:) :)
yok cnm anlatmamıştın.hmm bi hemogram baktır bakalım.varmı gerçekten.varmı yakın bi zamanda yapılmış hemogram(kan sayımı) sende?Sabah hastaneye gidicem.. Ellerimde bi soğukluk varmis herkes öyle diyo kansızlıktan şüphelendik.. Bunu sana anlatmışmiydim
anlamadım:44::44::44:
yok cnm anlatmamıştın.hmm bi hemogram baktır bakalım.varmı gerçekten.varmı yakın bi zamanda yapılmış hemogram(kan sayımı) sende?
anladım cnm.geçmişte varmış bi demir eksikliği.tekrar etmiş olabilir.doktora gittiğinde geçmişte demir eksikliğin oldugunu da söyleki,demirine de bakar belki.Yok bi kaç yıl önce yaptırmıştım kreatinin ve demir eksikliği vardi.. Benim ayaklarım hep soğuktur şimdi ellerimde öyle olmaya başladı kime dokunsam herkes ellerimin soğuk olduğunu söylüyor
psinkolojing durumumdan olabilir mi acep
anladım cnm.geçmişte varmış bi demir eksikliği.tekrar etmiş olabilir.doktora gittiğinde geçmişte demir eksikliğin oldugunu da söyleki,demirine de bakar belki.
neyse cnm ben yatıyorum sana iyi geceler
ellerininin soguklugu mu?sanmıyorum cnm.ama hastalık yoktur hasta vardır derler bizde:))zaten bi sebep bulamzsa dr psikolojik der olur biter
bende ideal kilomdayım sadece karnım için mekik falan yapicam o kadarrrr..ama aslı bana bakmamaiş halaaaaaaaaaaaa..bencede yeter artık verme canım yaa
canım cuma günü bildirim yaparsın mezun olursun
canım senin 600 gr kaldı dimi sık dişini
allahım yarabbim 600 gramcık ya
mesaj sayımı 22/04/2012
rainandthesun 7+
aynalar 7+
emidaf 0 izinlimi ?
melekayşe izinli (25 nisana kadar)
fiyona07 0 izinlimi ?
oyagibi 7+
nilipus 7+
tedis 0 izinlimi?
1.73 7+
hazos87 7+
pisiq 7+
realincir 7+
tsk ederim canim. sanirim bunun sebebi yavas vermis olmam birde sanirim kullandigim cla kapsulleri yoksa cok dikkat ettigim yoktu..bu arada tebrik edrim canım seni kilo almamışsın
Biraz ekmek ne demek 2 ekmekmi yoksa 2 dilim ekmekmi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?