Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya bir göz kalemi sürdüm gözlerim fena yandı sulandı ya. hoş tüm gün de excel de çalıştım ondan da olabilir ama bilemedim

bişey olmaz bebem ilaç falan kullanırsın herkeste olabilecek bişey bu. sıkma canını. öyle çok korkutucu bişey de değil o kadar yavaş oluyor ki emin ol kemiklerin sana bir ömür yeter.
Pilim bitmek üzere Doktor d vitamini ampulu verdi mutlaka kontrole gel takip edip normal seviyeye çıkaralım dedi.. Zaten regl olduğum için duygusalim off pof.. En düşük 30 olması gerekirken benimki 3..

Pilim bitmek üzere Doktor d vitamini ampulu verdi mutlaka kontrole gel takip edip normal seviyeye çıkaralım dedi.. Zaten regl olduğum için duygusalim off pof.. En düşük 30 olması gerekirken benimki 3..

d vitamini bende de neredeyse yok. o çağın eksikliği zaten. ben 15 günde bir dvit3 ampul yutuyorum. herşey senin zihninde sıkmamaya gayret et canını düşünme bunları. hiçbişeyin yok senin. kabul etmedigin şey bunyende durmaz merak etme.

ben çıkıyorum saliham. akşam belki girerim belki girmem. tekim evde sanırım bu akşam sessizliğin keyfini çıkartmak isteyebilirim. kendinize iyi bakın.

D vitamini eksikliği
Ya dengesiz kilo alımı yapıyormus şimdi okudum.. zaten sinirlerim tepemde bi de hastaneyle uğraşıyorum.. Bugünkü halimizede şükürler olsun

ya nasıl ağrıyo başım.. Başımın içindeki beynim bile ağrıyo sanki.. Uyucam yoksa çatlayacak kafam.. Görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın

merhaba takımınızda yer varsa katılmak ve varsa takım kuralları vb öğrenmek isterim :) 1.75 boyunda ve 1 aylık dengeli beslenme sonucu 5kilo vererek 141 kilodaydım, düzenli bir diyet listesi takip etmiyorum ama son 1 ayda eskiye kıyasla yeme alışkanlıklarımda ciddi değişiklikler yaptım ve artık gerçekten zayıflamak istiyorum. takım için uygunsa daha ayrıntılı da kendimi tanıtırım, tanışırız

başla canım spora gerçekten çok faydalı

ellerine sağlık canım bu arada izinliydim 23 ünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…