- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #79.801
mesaj sayımı 23/04/2012
rainandthesun 7+
aynalar 7+
emidaf 0 izinlimi ?
melekayşe izinli (25 nisana kadar)
fiyona07 6 (dün için izin istemiş aslı)
oyagibi 7+
nilipus 7+
tedis 0 izinlimi?
1.73 7+
hazos87 7+
pisiq 7+
realincir 0 izinlimi?
sonunda geldim sorun vardı sitede sizdede öylemiydi kızlar
cumaya kadar izin istemiştim ama görmedin mi acaba ya da ben msjı gönderdim sanıp göndermedim mi :44:
günaydın canlarım nasılsınız bakem
herkese selaam :80:
aslında izinliydim ama diyetisyen randevumdan geldim biraz önce sizinle paylaşmak istedim .
3 haftada toplam 2 kilo vermişim tartıda 72.6 çıktım yağ oranım %33 bir kilo kadar yağdan bir kilo kadar da sudan kaybım olmuş. bu oranın az olduğunu söyledi daha hızlı yağdan kaybetmem gerekiyormuş. bu arada evdeki tartımında 1.5 kilo kadar eksik tarttığını fark ettim ama bildirimlerim için bir etkisi olacağını sanmıyorum çünkü her cuma aynı bozuk tartıya çıkıyorum kaybeden kilom aynıdır yani. yine de aslıya sormak istedim napıyım böyle bir durumda ??
bu nefs meselesini de konuştum yasaklar beni cezbediyor diyeti bırakınca saldırabilirim dedim ve ona göre bir program verdi. listeme böyle kaçamak tadında bir kaç birşey koydu. bir de 2 günlük telafi listesi verdi bu yağ yakımını kolaylaştırır dedi. haftanın spor yapmadığım iki günü o listeyi uygulayacağım.
izinli olsam da hergün menümü buraya yazmaya karar verdim çünkü yazmayınca bozuyorum :26:izin istememin sebebini de açıklıyım perşembe günü 20 konuluk (her konu yaklaşık 10 sayfa) sınavım var . konuları yetiştirmeye çalışıyorum hafta sonundan beri o yüzden gelip mesaj yazamıyorum ama dediğim gibi menülerimi paylaşacağım
bu arada yarın spora başlıyorum haftanın 4 günü gitmeyi planlıyorum bakalım gidişat nasıl olacak...
sizleri seviyorummkendinize iyi davranın görüşmek üzereee :80:
kızlar dün emine msj atmıştı izin aldı babasının ölüm yıldönümüymüş
allah mekanını cennet etsin
oyacım nasılsın
gunaydin herkese
gune 1 fincan kahveyle basladim..
birazdan 1 haslanmis yumurta ve ince bir dilim ekmekten olusan kahvaltimi yapacagim..
gun icinde yediklerimi yazarim hoscakalin..
bu arada benim gecen yil verdigim toplam kg 17 kg kadardi cogu gitti insallah su 7 kg kurtulursam ne mutlu
herkese selaam :80:
aslında izinliydim ama diyetisyen randevumdan geldim biraz önce sizinle paylaşmak istedim .
3 haftada toplam 2 kilo vermişim tartıda 72.6 çıktım yağ oranım %33 bir kilo kadar yağdan bir kilo kadar da sudan kaybım olmuş. bu oranın az olduğunu söyledi daha hızlı yağdan kaybetmem gerekiyormuş. bu arada evdeki tartımında 1.5 kilo kadar eksik tarttığını fark ettim ama bildirimlerim için bir etkisi olacağını sanmıyorum çünkü her cuma aynı bozuk tartıya çıkıyorum kaybeden kilom aynıdır yani. yine de aslıya sormak istedim napıyım böyle bir durumda ??
bu nefs meselesini de konuştum yasaklar beni cezbediyor diyeti bırakınca saldırabilirim dedim ve ona göre bir program verdi. listeme böyle kaçamak tadında bir kaç birşey koydu. bir de 2 günlük telafi listesi verdi bu yağ yakımını kolaylaştırır dedi. haftanın spor yapmadığım iki günü o listeyi uygulayacağım.
izinli olsam da hergün menümü buraya yazmaya karar verdim çünkü yazmayınca bozuyorum :26:izin istememin sebebini de açıklıyım perşembe günü 20 konuluk (her konu yaklaşık 10 sayfa) sınavım var . konuları yetiştirmeye çalışıyorum hafta sonundan beri o yüzden gelip mesaj yazamıyorum ama dediğim gibi menülerimi paylaşacağım
bu arada yarın spora başlıyorum haftanın 4 günü gitmeyi planlıyorum bakalım gidişat nasıl olacak...
sizleri seviyorummkendinize iyi davranın görüşmek üzereee :80:
kızlar dün emine msj atmıştı izin aldı babasının ölüm yıldönümüymüş
allah mekanını cennet etsin
hastaneye gittim bugün.. Kemik erimesi dedi doktorkemiklerin çok güçsüz birsürü şey dedi.. canımda sıkıldı acayip başıma ağrı girdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?