- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #79.861
saliah profilindeki bebek kim
takımda değilim ama bir şeyler paylaşmak istiyorum, çünkü takım bulana kadar bu hafta öylece geçecek bari bana az çok fikir verirsiniz
sabah
1gevrek
1üçgen peynir
şekersiz çay
öğlen
4-5kaşık domates çorbası
4-5kaşık pilav
4-5kaşık sebze yemeği
akşam
1kase erişte ve mercimekli çorba (tutmaç)
2dilim ekmek
ara öğün
1kivi
5-6çilek
yemek listem genelde bu şekilde oldu nisan ayı boyunca ve 5 kilo verdim. ayrıca akşamları yaklaşık 30dk yürüyorum. tabi vazgeçemediğim günde 1 kez orta şekerli kahve içmek, onun da çözümünü bulamadım ne yazık ki
Canım senin kalori değişim listelerini mutlaka okuman lazım çok hata yapmışsın menüde.. Hem erişteli çorba hem 2 dilim ekmek olmaz.. Birde 1gevrek demişsin 1 paketmi bi kase mi ölçü çok önemli
İyi ki yazmışım yoksa farkında bile değildimŞimdi sen söyleyince anladım haklısın hem hamur içeren bir çorba hem de ekmek... Ben önce kalori değişim listelerine çalışayım en iyisi. Zaten en büyük sıkıntım akşam yemeklerinde oluyor. Tüm gün iyi kötü acıkmadan sorunsuz geçiyor ama akşam olunca işler değişiyor
İyi ki yazmışım yoksa farkında bile değildimŞimdi sen söyleyince anladım haklısın hem hamur içeren bir çorba hem de ekmek... Ben önce kalori değişim listelerine çalışayım en iyisi. Zaten en büyük sıkıntım akşam yemeklerinde oluyor. Tüm gün iyi kötü acıkmadan sorunsuz geçiyor ama akşam olunca işler değişiyor
cnm buara düzenli gelemedimya buraya,geçmiş yapma imkanıda bulamadım.ondan sordum izinlimi diye.yoksa sen yazmışsındır.tmm cnm cumaya kadar izinlisincumaya kadar izin istemiştim ama görmedin mi acaba ya da ben msjı gönderdim sanıp göndermedim mi :44:
Sabah hiç korkmadan dolu dolu bi kahvaltı yap akşam yemeği olmasada olur denebilecek bi öğün.. Kahvaltılarına domates salatalık eklersen süper olur.. Öyle gevrek mevrek onlarla hiç uğraşma.. Işlenmemiş gıdalara yönelmelisin.. Tabi bunlar bizim tavsiyelerimiz.. Kafana yatanları uygulamak sana kalmış
Canım senin kalori değişim listelerini mutlaka okuman lazım çok hata yapmışsın menüde.. Hem erişteli çorba hem 2 dilim ekmek olmaz.. Birde 1gevrek demişsin 1 paketmi bi kase mi ölçü çok önemli.. Yediğin miktarlar senin kilon için çok az.. Sen diyetisyen eşliğinde kilo vermelisin.. En azından ilk 3 ay diyetisyenle başlayıp ana kuralları öğrenmelisin.. Sen 75 kilo kadar vereceğin için kan değerlerin takip edilmeli.. Mesela ben bugün d vitamini eksikliğinde vücudun şeker direnci oluşturduğunu öğrendim.. Sende kilo almanı tetikleyen şeyleri diyetisyen yardımıyla öğrenir sağlıklı bi şekilde kilo verirsin inşallah
iyi geceler..kızlar nişanlımın anneannesi vefat etti bugün.tümgün kayınvalidemlerleydim.çok tatlıydı ya..Allah rahmet eylesin.alzheimer hastasıydı kadın ama beni her gördüğünde tanıyodueminin nişanlısı diyodu ((kabri pür-nur, mekanı cennet olsun inşallah.pamuk ninem benim
sagolasın canım.amin inşallah.Rabbim kalanlara saglıklı huzurlu bi ömür versin.Başınız sağolsun tubacim allah mekanını cennet etsin.. Bizde birgün gözümüzü kapatıp bi açıcaz birsürü cesedin arasındayiz.. Rabbim o günümüzde utandırmasın bizi inşallah
iyi geceler..kızlar nişanlımın anneannesi vefat etti bugün.tümgün kayınvalidemlerleydim.çok tatlıydı ya..Allah rahmet eylesin.alzheimer hastasıydı kadın ama beni her gördüğünde tanıyodueminin nişanlısı diyodu ((kabri pür-nur, mekanı cennet olsun inşallah.pamuk ninem benim
Diyetisyene daha önce gittim ama verdiği listeye karşı hep direncim oluyor ve hiç uygulayamıyorum. Amacım öncesinde vücudumu daha az yemeğe alıştırmaktı. Nisan başında endokrin uzmanına giderek başladım işe ve insülin direnci olduğunu öğrendim, düzenli ilaçları kullanıyorum. Diyetisyene de yönlendirdi, ama verdiği listenin sabah öğününü bile uygulamak zor geliyor. Biliyorum kendi kendime diyet yapmam hiç mantıklı değil ama diyetten çok diyet yapmaya hazırlık gibi düşünüyorum. Yıllardır hep kilolu oldum ve inan benim için çok zor bir durum. Sabah öğünü konusunda da çok haklısın. Hafta sonu domates salatalık biber... oluyor kahvatıda ama hafta içi iş yerinde mümkün olmuyor. Gerçi insan istedikten sonra her türlü koşul ve zamanı yaratır ama... Bu hafta belirttiğin konulara dikkat etmeye çalışacağım, haklısın çünkü.
Bizim bi oyamız var iş yerine sefertasiyla brokoli götürüyordu.. Termosla kabak çorbası.. Kızdaki azim astronotlarda yok:) kendini az yemeğe değil sağlıklı yemeğe alıştır.. Öğlen yemeği doymuyorsan salata ekle.. Yada akşam tutamıyorsan kendini sınırsız salata ye.. az yemek değil sağlıklı yemek zayıflatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?