Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

takımda değilim ama bir şeyler paylaşmak istiyorum, çünkü takım bulana kadar bu hafta öylece geçecek bari bana az çok fikir verirsiniz

sabah
1gevrek
1üçgen peynir
şekersiz çay

öğlen
4-5kaşık domates çorbası
4-5kaşık pilav
4-5kaşık sebze yemeği

akşam
1kase erişte ve mercimekli çorba (tutmaç)
2dilim ekmek

ara öğün
1kivi
5-6çilek

yemek listem genelde bu şekilde oldu nisan ayı boyunca ve 5 kilo verdim. ayrıca akşamları yaklaşık 30dk yürüyorum. tabi vazgeçemediğim günde 1 kez orta şekerli kahve içmek, onun da çözümünü bulamadım ne yazık ki

Canım senin kalori değişim listelerini mutlaka okuman lazım çok hata yapmışsın menüde.. Hem erişteli çorba hem 2 dilim ekmek olmaz.. Birde 1gevrek demişsin 1 paketmi bi kase mi ölçü çok önemli.. Yediğin miktarlar senin kilon için çok az.. Sen diyetisyen eşliğinde kilo vermelisin.. En azından ilk 3 ay diyetisyenle başlayıp ana kuralları öğrenmelisin.. Sen 75 kilo kadar vereceğin için kan değerlerin takip edilmeli.. Mesela ben bugün d vitamini eksikliğinde vücudun şeker direnci oluşturduğunu öğrendim.. Sende kilo almanı tetikleyen şeyleri diyetisyen yardımıyla öğrenir sağlıklı bi şekilde kilo verirsin inşallah

Son düzenleme:
Canım senin kalori değişim listelerini mutlaka okuman lazım çok hata yapmışsın menüde.. Hem erişteli çorba hem 2 dilim ekmek olmaz.. Birde 1gevrek demişsin 1 paketmi bi kase mi ölçü çok önemli

İyi ki yazmışım yoksa farkında bile değildim Şimdi sen söyleyince anladım haklısın hem hamur içeren bir çorba hem de ekmek... Ben önce kalori değişim listelerine çalışayım en iyisi. Zaten en büyük sıkıntım akşam yemeklerinde oluyor. Tüm gün iyi kötü acıkmadan sorunsuz geçiyor ama akşam olunca işler değişiyor

Mesajı yeniledim tekrar okursan bizde sana yardımcı olmaya çalışırız

Sabah hiç korkmadan dolu dolu bi kahvaltı yap akşam yemeği olmasada olur denebilecek bi öğün.. Kahvaltılarına domates salatalık eklersen süper olur.. Öyle gevrek mevrek onlarla hiç uğraşma.. Işlenmemiş gıdalara yönelmelisin.. Tabi bunlar bizim tavsiyelerimiz.. Kafana yatanları uygulamak sana kalmış

Son düzenleme:
iyi geceler..kızlar nişanlımın anneannesi vefat etti bugün.tümgün kayınvalidemlerleydim.çok tatlıydı ya..Allah rahmet eylesin.alzheimer hastasıydı kadın ama beni her gördüğünde tanıyodueminin nişanlısı diyodu((kabri pür-nur, mekanı cennet olsun inşallah.pamuk ninem benim

oya birşey sorayım sana d vitamini iğnesi vurulunca bi başağrısı yapıyormu sende.. Yada başka halsizlik falan

Diyetisyene daha önce gittim ama verdiği listeye karşı hep direncim oluyor ve hiç uygulayamıyorum. Amacım öncesinde vücudumu daha az yemeğe alıştırmaktı. Nisan başında endokrin uzmanına giderek başladım işe ve insülin direnci olduğunu öğrendim, düzenli ilaçları kullanıyorum. Diyetisyene de yönlendirdi, ama verdiği listenin sabah öğününü bile uygulamak zor geliyor. Biliyorum kendi kendime diyet yapmam hiç mantıklı değil ama diyetten çok diyet yapmaya hazırlık gibi düşünüyorum. Yıllardır hep kilolu oldum ve inan benim için çok zor bir durum. Sabah öğünü konusunda da çok haklısın. Hafta sonu domates salatalık biber... oluyor kahvatıda ama hafta içi iş yerinde mümkün olmuyor. Gerçi insan istedikten sonra her türlü koşul ve zamanı yaratır ama... Bu hafta belirttiğin konulara dikkat etmeye çalışacağım, haklısın çünkü.

Başınız sağolsun tubacim allah mekanını cennet etsin.. Bizde birgün gözümüzü kapatıp bi açıcaz birsürü cesedin arasındayiz.. Rabbim o günümüzde utandırmasın bizi inşallah

Başınız sağolsun tubacim allah mekanını cennet etsin.. Bizde birgün gözümüzü kapatıp bi açıcaz birsürü cesedin arasındayiz.. Rabbim o günümüzde utandırmasın bizi inşallah
sagolasın canım.amin inşallah.Rabbim kalanlara saglıklı huzurlu bi ömür versin.
ben yarın cenazede olucam.oyüzden yrn için müsade istiyorum.mesaj sayımını perş.yaparım inşallah.görüşürüz.öptm herkesi

başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin

Bizim bi oyamız var iş yerine sefertasiyla brokoli götürüyordu.. Termosla kabak çorbası.. Kızdaki azim astronotlarda yok:) kendini az yemeğe değil sağlıklı yemeğe alıştır.. Öğlen yemeği doymuyorsan salata ekle.. Yada akşam tutamıyorsan kendini sınırsız salata ye.. az yemek değil sağlıklı yemek zayıflatır

Oya ile forumun başka bir sayfasında karşılaştık, gerçekten azimli bir insan. Hatta o bana cuma zayıflama takımları olduğundan ve birbirinizi teşvik ettiğinizden bahsetti. Yararlarını anlattı... Daha herhangi bir takıma girmeden bile faydalı şeyler öğrenmemi sağlıyorsunuz, teşekkür ederim. Yarın ki menümde söylediklerini uygulamaya çalışacağım. Özellikle akşam tutamadığım için kendimi salata eklemek çok mantıklı. Yarın tekrar yazarım menümü, üzerinde konuşuruz. Teşekkür ederim ilgilendiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…