Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sarmalar fazla mi olmuş yada akşamki 1 dilim ekmek yinede güzel olmuş kahvaltı afiyet olsun

selam kızlar beneldim çok yoruldum ya
aile ziyaretleri yapıyorum
öğle arası bir veliye gittim
okuldan sonrada 2 veliye gittim
yeni geldim
yarında gitcem bir veliye öğle arası
okuldan sonrada gitcektim sonra bi hatırladım yarın bildirim var okuldan sonrakini iptal ettim
siz nasılsınız bakalım

hava bozdu burda rüzgar çıktı yağmur yağacak galiba

kızlar ben yine adet oldum :26::26::26:
ben hap kullanıyorum biliyorsunuz
bir hapım değişti ezcaneci sadece adı değişti dedi ama o hapı kullanalı hep böyle aradada kanama oluyo haptan mı acaba :26::26::26:

vayy görev aşkıyla yanıp kavruluyor bizim kız cizelge yapmak içinnn=)

Ben bu konudan hiç anlamam..

aynalar .!.:
selam ben 14. takımın kaptanıyım 2 kişi başvurdu ama kesin bir cevap vermediler onlardan kesin bir bilgi alayım size geri dönerim olumlu ya da olumsuz

henüz mesaj sınırını geçmediğim için özelden mesaj yazamıyorum. netleşen bir durum oldu mu acaba?

eğer farlutal'dan bahsediyorsan ben de kullanıyorum adı tarlusal oldu, ama ara kanama filan olmuyor bende

merhaba arkadaşlar,ben bugün okula gittim geldim,oğluşlarımı biraz dışarı çıkardım,büyük oğlum yeni yeni bisiklet sürmeyi öğreniyor,belim yeni iyileştiği için yürüyüşe henüz başalmadım ama bu gezinti de bana iyi geldi,sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…